Cautare

1432 de rezultate pentru "anastasia lazariudor de mama" (2.61 secunde)
Mariustuca.ro / Norvegia este tara ideala pentru a fi mama (Autoare: Magda Marincovici) Norvegia este cea mai buna tara din lume pentru a fi mama si Somalia este plasata pe ultimul loc, potrivit unei clasament anual stabilit de organizatia non-guvernamentala Salvati copiii, scrie Sciences et Avenir.
Mama copilului, un baietel de 11 luni, si-a facut un tatuaj in luna mai fara a-l informa pe cel care i-a facut tatuajul ca alapteaza, scrie Sydney Morning Herald Tatal, care este separat de tanara mama, a cerut incredintarea copilului.
Evz.ro informeaza (un articol semnat de Simona Ionescu): ... E important de spus, fiindca Raluca este, dincolo de episodul salbatic pe care l-a traversat, victima lor.
Amniocenteza este o metoda medicala invaziva prin care se scoate, din sacul amniotic in care se afla bebelusul, o cantitate mica de lichid amniotic pentru a se face cateva teste genetice. ... De specificat faptul ca lichidul amniotic este lichidul in care bebe sta in timpul sarcinii.
"Amandoua femeile din familia mea, mama mea si bunica mea au inceput sa moara pe vremea cand aveau 40 de ani. Eu am acum 40 de ani. Astept cu nerabdare sa ajung la 50 de ani si stiu ca voi reusi", spune Angelina Jolie.
La un an de la lansarea conferintelor Traieste Sanatos sustinute de Simona Dragomir si invitatii sai, vedeta te invita la o noua editie aniversara, care va avea loc in data de 7 aprilie, orele 18:30, la Aida Bistro.
Mama Biancai Dragusanu a fost diagnosticata, zilele trecute, cu cancer de piele. Din fericire, boala a fost descoperita in stadiu incipient, astfel ca sansele de vindecare sunt foarte mari.
Locul, inconjurat de un brau gros de plante si pomi, este considerat sfant atat de crestini cat si de musulmani. Linistea asezarii nu poate fi tulburata nici macar de multimile de pelerini ce vin zilnic aici pentru inchinare.
Deoarece in primele 12 luni de viata nou-nascutul trece prin diferite etape de crestere si dezvoltare, avand si o predispozitie spre anumite boli sau afectiuni, este important ca mama sa te inarmezi cu informatiile corecte pentru a nu fi luata prin surprindere si pentru a nu face loc panicii.
Deoarece in primele 12 luni de viata nou-nascutul trece prin diferite etape de crestere si dezvoltare, avand si o predispozitie spre anumite boli sau afectiuni, este important ca mama sa te inarmezi cu informatiile corecte pentru a nu fi luata prin surprindere si pentru a nu face loc panicii.
Vineri, 9 Septembrie, incepand cu ora 17.00, va puteti intalni cu Raluca Zenga, Mamica ZEN, care abia asteapta sa va primeasca cu o carte buna si un autograf la Bebe Tei -Sun Plaza, in cel mai mare magazin specializat in comercializarea produselor pentru viitorii parinti, bebelusi, copii, care contine o gama larga de lapte, mancare, mobilier, jucarii, carucioare, scaune auto si tot ce ar avea nevoie parintii pentru copiii lor.
Rar am vazut o femeie atat de eleganta, nu doar in tinuta ci si in atitudine. ... O fetita frumoasa si luminoasa ca mama ei. Ne bucuram de revederea surprinzatoare, ne admiram reciproc copiii care sunt de aceeasi varsta, povestim.
Uneori atat de mult, incat sunt capabile de riscuri si sacrificii inimaginabile. Cand o femeie vrea sa devina mama, absolut nimic nu-i mai poate sta in cale.
Nu incerc sa retin imagini cu copiii mei, cu mama sau cu tata.
Recent, intr-o atmosfera eleganta, intr-una dintre salile de epoca ale hotelului Grand Hotel Continental, a avut loc cea de-a doua intalnire Meltus Social Moms.
Avocata Laura Vicol (Law partner la SCA Manoli, Vicol si Asociatii), a postat pe pagina sa de Facebook un text cutremurator, intitulat Statul de drept-infractor autorizat si protejat de legile sale, pe care il puteti citi in continuare:
Mame de peste tot, stiti ceva? Gura lumii sa ne sufle de praf! ... MIRUNA IOANI) Sunt trei tipuri de GURA:
Face misto de ea. ... Ca tinea linia ocupata pentru fete ca Alexandra din Caracal, care au cu adevarat nevoie de politie. O jigneste public, in cel mai grosolan mod cu putinta, intr-un moment care e departe de a fi unul dintre cele mai fericite ale vietii ei.
Situata in nordul Dobrogei, Niculitelul este asezat pe ruinele unui grandios oras Traianopolis care avea aproximativ 30.000 de locuitori, infiintat de stapinirea Romana si care comunica cu cetatea Noviodunum, Isaccea de astazi.
Parintii unei adolescente din Timis, care isi filmau fiica in timpul raporturilor sexuale avute cu tatal, au fost ridicati de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT).
google-analytics.com