Cautare

1432 de rezultate pentru "anastasia lazariudor de mama" (3.12 secunde)
Ca de fiecare data, Simona Dragomir, gazda evenimentelor, va impartasi alaturi de specialisti in domeniu sfaturi privind pregatirea pentru nastere, recoltarea celulelor stem, cresterea sanatoasa a unui copil, dar si cum sa ai o silueta de vis dupa nastere.
Ca in fiecare an de Paste, Ramona Badescu vine acasa, in tara, pentru a petrece in sanul familie sale, alaturi de parinti, la Craiova! Vedeta pastreaza astfel traditia si chiar si-a reprogramat un spectacol pe care trebuia sa-l aiba in Italia pentru a putea fi alaturi de cei dragi.
Ce vrea un barbat de la femeia vietii lui? Top 5 dorinte esentiale Ce vrea un barbat de la femeia vietii lui?
Am avut privilegiul de a colabora la ziarul Cronica Romana, in perioada in care ziarul era condus de dl Dinu Sararu. Am publicat mai multe interviuri cu diverse personalitati in paginile Cronicii Romane conduse de domnia sa. ... 500 de mii, a decis dl Dinu Sararu.
Irina ex-Asia a apelat la o mama surogat? ... Vedeta a fost foarte discreta cu sarcina ei, astfel ca au fost multi care s-au intrebat daca nu cumva Irina ex-ASIA a apelat la o mama surogat.
Am gasit printre manuscrisele ramase de la mama mea, scriitoarea Areta Sandru, un articol scris de prozatorul si traducatorul Alexandru Calais. Articolul a fost scris la 2 ani dupa moartea mamei mele, in ziua de 18 mai 1991. Mai erau doua luni pana sa implineasca 41 de ani.
Manuela Harabor face declaratii emotionante despre viata alaturi de fiul ei, diagnosticat cu autism: Ne spunem de zeci de ori pe zi te iubesc Pentru Andrei (28 de ani), fiul Manuelei Harabor, diagnosticat cu autism, timpul curge altfel, iar lumea arata diferit.
Obligat sa stea trei ani dupa gratii, patronul n-a mers la slujba de la capela Rahova Gigi Becali trebuie sa ispaseasca trei ani de inchisoare, dar nu inseamna ca necazurile lui s-au incheiat.
Stefan Banica EXPLICA LIPSA de la aniversarea Violetei si de la SEDINTA CU PARINTII Declaratia Andreei Marin, de ieri, de la Antena 1, in care spunea ca Stefan Banica a lipsit atat de la sedinta cu parintii a Violetei, cat si de la aniversarea acesteia, l-a deranjat pe artist care, astazi, in emisiunea "La Maruta", a oferit explicatii si chiar i-a batut usor obrazl fostei sotii ca incearca sa il puna intr-o lumina proasta.
Nu dai plicul la inscriere, nu dai cadouri de sute de lei pentru invatatoare, nu cumperi de cel putin aceeasi valoare daruri pentru directori si profesorii de la orele optionale...
Iulia Ionescu, eleva disparuta din Capitala, este cautata de Politie in toata tara.
Oamenii de stiinta de la Universitatea Oregon au descoperit compusi noi generati de anumite reactii chimice si care sunt de sute de ori mai mutageni decat compusii-mama care sunt cancerigeni cunoscuti.
15 semne ca te transformi in mama ta Ai simtit vreodata ca in momentul in care deschizi gura, parca o auzi pe mama tinandu-ti predici cand aveai 16 ani? ... Iata 15 semne ca te transformi, fara sa vrei, in mama ta:
Fiica sa, Peaches, in varsta de 25 de ani, a fost gasita moarta in locuinta ei din Kent, in sudul Angliei. ... Mama a doi copii, Peaches Geldof era cunoscuta in Marea Britanie ca realizator TV, model si DJ.
Nasterea sub apa - o metoda relaxanta pentru mama, dar nesigura pentru bebelus A aduce pe lume un copil intr-un mediu acvatic reprezinta o dorinta din ce in ce mai raspandita printre femeile insarcinate.
Final ca in basme pentru fata rapita la Calarasi De la agonie la extaz, asa a trait in ultimele zile familia Stelutei Ivanciu, tanara de 16 ani din Calarasi, care a disparut de acasa la data de 22 decembrie.
Marioara Zavoranu a fost internata de marti intr-un spital din Bucuresti. Ea a fost operata de urgenta, insa medicii spun ca femeia nu are sanse mari de supravietuire.
Adriana Iliescu, devenita mama la 66 de ani, mai vrea un copil.... In decembrie 2004, stirea ca o romanca a ramas insarcinata la varsta de 67 de ani facea inconjurul lumii.
Marioara Zavoranu s-a stins vineri dimineata, la Spitalul Fundeni din Bucuresti, acolo unde acum 12 ani Nelu Banicioiu, tatal biologic al Oanei, a murit, dupa ce a suferit un atac de cord.
In ultimii 10 ani, numarul femeilor care aleg sa nasca dupa implinirea varstei de 40 de ani s-a triplat. ... De la vedete, celebritati pana la femei obisnuite. Ideea ca trebuie sa ai primul copil pana in 30 de ani este de-a dreptul depasita.
google-analytics.com