Cautare

1432 de rezultate pentru "anastasia lazariudor de mama" (2.67 secunde)
Reprezentantii Fodului Monetar International au declarat, ieri, ca bancile-mama ale primelor noua banci straine din Romania au definitivat si au semnat, saptamana trecuta, scrisorile bilaterale de angajament, care confirma ca grupurile isi vor mentine expunerea totala pe Romania si vor respecta cerintele de capital pentru subsidiare.
Jurnalista Simona Ionescu face dezvaluiri pe blog, in cazul fetitei care l-a acuzat de viol pe cunoscutul om de televiziune: ... Acolo, ziarista Cristina Marcu scrie despre faptul ca "mama disperata" pe care dvs ati vazut-o la B1 a spus politistilor, de la bun inceput, ca fiica ei fabuleaza.
lucrurile se vor calma pe piata valutara, daca va incepe Ford exporturile, iar romanii se imprumuta scump, din cauza riscului mare de tara. ... Economistul-sef al UniCredit Tiriac Bank, Dan Bucsa, a explicat, in exclusivitate pentru GdS, care va fi evolutia monedei euro, curs estimat de banca pentru finele anului.
El a murit miercuri seara, la varsta de 63 de ani. L-am cunoscut pe Sorin Preda inainte de 1989. Mama mea, scriitoarea si jurnalista Areta Sandru, a fost colega de redactie cu Sorin Preda, la SLAST.
Invitatul Iulianei Tudor in emisiunea Petrecere, de vineri - Cornel Ilie - a facut cateva declaratii surprinzatoare, lucruri nestiute de foarte multa lume.
Mariana pozeaza ca o pustoaica de 16 ani, cu sanii la vedere! ... Este vorba de Sandra Bachici, fosta Miss Romania, cea pe care ar fi cucerit-o chiar din bratele lui Laszlo Sepsi. Putini stiu insa cum arata soacra Briliantului, doamna Mariana, mama Sandrei.
Gimnasta legendara Nadia Comaneci a acordat un interviu unui post de televiziune american in care a vorbit despre inceputurile ei in gimnastica. Nadia povesteste ca, la inceput, a fost mai mult impinsa de la spate de mama sa, pentru ca era foarte energica.
GOOGLE O OMAGIAZA PRINTR-UN DOODLE SPECIAL PE MIRIAM MAKEBA Cunoscuta si sub numele de Mama Africa, Miriam Makeba, cantareata care a condamnat apartheidul si a cucerit lumea cu "Pata Pata", este omagiata de Google printr-un Doodle, la 81 de ani de la nasterea sa.
De asta seara este intr-o efervescenta greu de temperat, in a anunta pe toate televiziunile, prin toate mijloacele posibile de comunicare, ca Ponta, impreuna cu D.
Shades Beauty Lounge a demarat un eveniment inedit care si-a propus sa aduca in fata membrilor presei si a bloggerilor mame doua vedete, in persoana Monicai Iagar si a Roxanei Iliescu, ce au impartasit celor prezenti trucurile lor de beauty precum si felul in care reusesc sa imbine cariera de mama cu viata profesionala.
De cand a venit in tara, Anamaria Ferentz are un program extrem de incarcat! Emisiuni, intalniri cu prietenii si alergaturi prin mall la shopping pentru a cumpara cadourile de Craciun pentru cei dragi. Si nu in ultimul rand, Anamaria petrece foarte mult timp alaturi de mama ei.
Silvia de la Pin-Up Girls a avut parte anul acesta de cele mai frumoase sarbatori de iarna. ... Radiaza de fericire de cand a devenit mamica si a petrecut primul Craciun alaturi de baietelul ei.
Si acum stiu ca, zilnic, trebuie sa scriu o "postata", adica o pagina intr-un caiet de eseuri, o pagina de proza si o pagina de editorial. ... Acum am fost in concediu in Normandia, unde am scris doar niste note de calatorie.
Ramona Badescu implineste azi 45 de ani. Gazda emisiunii "Duminica in familie" de la TVR1 a inceput petrecerea de aseara, alaturi de familia ei si de invitatii sai, la Premier Palace Hotel&SPA.
La Editura LIDER a aparut cartea "Dincolo de acel loc" de A.J. ... La douazeci de ani dupa ce a fost evacuat in America, Paul Mathry se intoarce la Liverpool pentru o scurta vizita.
Spectacolul a fost creat special pentru sprijinirea Asociatiei Umanitare Marta Maria, organizatie care se adreseaza copiilor cu nevoi speciale, cu accent pe cei care sufera de paralizie cerebrala. ... "Am aflat povestea Martei prin intermediul unei prietene care mi-a aratat tricourile realizate de mama micutei, Adela Antoniu.
Magda Marincovici) Kate Middleton, ducesa de Cambridge, este foarte aproape de a deveni mama pentru a doua oara. ... Charlotte Prenumele de Charlotte nu este asociat, in familia regala, unor amintiri placute ceea ce ii diminueaza considerabil sansele de a fi ales de Kate si William, potrivit prof.
Povestea este cat se poate de fireasca: doua surori iubitoare de moda si o mama dispusa sa puna in aplicare ideile lor au hotarat sa transforme o pasiune comuna intr-un mic business.
Mama sa, Sarah Susan Phillips Lovecraft, putea sa isi urmareasca arborele genealogic inca de la venirea in Massachusetts Bay Colony, Statele Unite (circa 1630).
O poezie de Raluca Neagu, despre singuratate:
google-analytics.com