Cautare

1432 de rezultate pentru "anastasia lazariudor de mama" (3.30 secunde)
Mariustuca.ro / Medicii sunt ingrijorati in privinta starii de sanatate a cvadrupletilor adusi pe lume de o femeie in varsta de 65 de ani din Germania (Autoare:
mariustuca.ro / Testul de sange care identifica femeile predispuse la depresie post-partum (Autoare: Magda Marincovici) Un test de sange, efectuat intr-un cabinet medical, poate sa identifice femeile care prezinta un risc mai mare de depresie post-partum.
O poveste impresionanta pe care am preluat-o de pe realitatea.net este cea a unei tinere care a pierit in incendiul de la Club Colectiv si care a fost identificata de mama sa dupa cerceii pe care aceasta ii purta.
De ce nu cred in anticoruptia sponsorizata (Autoare: Simona Popescu) TOATE E CURVE, AFARA DE MAMA! O expresie de mahala, dar care descrie perfect conceptul de actiune al Directiei Nationale Anticoruptie. Din pacate asa arata, privita cu perfecta impartialitate, activitatea DNA, inca de la infiintarea acestei institutii.
Mi-am pus sarafanul albastru din panza de steag, incretit in talie. Deasupra imi pun hainuta de blanita artificiala care este alb cu orange (portocaliu la vremea aceea) si in picioare imi trag cizmulitele.
Cantareata Delia Matache este intr-o continua ascensiune profesionala, dar se pare ca vedeta nu se simte la fel de implinita pe plan profesional. ... Artista isi doreste nespus sa devina mama, dar nu reuseste. Gina Matache, mama cantaretei, a dezvaluit faptul ca fata ei se chinuie cu tratamente dureroase.
Mama lui Mario Iorgulescu a postat un mesaj incredibil, apoi l-a sters: ... Acum doua saptamani, Mario Iorgulescu a fost internat la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Elias, ca victima a unui grav accident rutier.
De ce? ... de catre maestrul Placido Domingo, fiind selectionat din zeci de mii de concurenti pentru a canta in cadrul Operaliei. ... Ne-am mutat de mai multi ani la Bucuresti, de unde calatorim in toata lumea.
O fata de 12 ani din Brasov traieste o drama cumplita dupa ce mama ei a murit chiar in timp ce vorbea cu ea la telefon. Copila se intorcea de la scoala cand a primit un apel de la mama ei.
O mama saraca si cu multi copii la masa a gasit o solutie ingenioasa pentru a le satisface poftele. Cu blidul gol in fata, fiecare cerea un alt fel de mancare. “Eu vreau ciorba de pui“, ii cerea mezinul. ... “De pui iti da mama“.
Poti da viata unui copil, dar nu poti fi sigur ca instinctele tale vor functiona corespunzator astfel incat sa ii asiguri odraslei atat afectiunea de care are nevoie, cat si strictul necesar pentru a se dezvolta armonios, pentru a avea parte de o educatie cumsecade etc.
O fetita de patru ani si jumatate a fost accidentata mortal, luni seara, pe o trecere de pietoni din Calarasi, de o autoutilitara al carei sofer a fugit de la locul accidentului.
Cristina Verona, inainte de a muri, credea ca i-a fost furata identitatea.
Presedintele Traian Basescu a profitat de vizita sa la Constanta pentru a trece, miercuri seara, si pe la mama sa, care locuieste singura intr-un bloc de la intrarea in municipiu.
Conform Hotnews.ro, presedintele Traian Basescu a declarat luni seara, in cadrul emisiunii "Prim Plan" (TVR 1), ca a promis FMI ca nu va modifica fiscalitatea si nu va promulga legile privind reducerea TVA la alimente, respectiv neimpozitarea pensiilor mai mici de 2.000 lei.
basilicatravel.ro / NOU!PELERINAJ IN TARA SFANTA /ASEZAMANTUL ROMANESC DE LA IERIHON / MAI/2015 04 - 10 Mai 2015 PROMOTIE !!!! ... Intalnire pe Aeroportul Henri Coanda (Otopeni) - plecari internationale (sala de asteptare) - la ora 04:00, cursa Tarom RO 155.
www.revistatango.ro (un interviu realizat de Alice Nastase Buciuta) informeaza:
Simone de Beauvoir- sex si filosofie Simone de Beauvoir a marcat secolul XX prin luarile de pozitie indraznet feministe pentru epoca ei, dar, in mod paradoxal, numele si viata sa raman greu de despartit de cele ale partenerului naravas, Jean-Paul Sartre.
Lucretia Borgia - Continuare - Legenda neagra Ca dealtfel tot restul familiei, de-a lungul secolelor, Lucretia a fost subiectul a numeroase calomnii si acuzatii. ... Cele mai insistente o descriau ca un fel de Mesalina, intriganta, sangeroasa, corupta, nu supusa, ci complice a tatalui si fratelui sau.
FARCAS) Legaturile dintre fenomenul OZN si folclor au fost puse in evidenta inca demult, de numerosi ufologi, incepand cu cercetarile lui Jacques Vallee sau Thomas Ed.
google-analytics.com