Cautare

29879 de rezultate pentru "ana maria paunescu fiica cea mica 22 ani" (4.28 secunde)
Dupa o pauza impusa de pandemia coronavirus, marti, 12 ianuarie 2020, s-a redeschis Galeria Senso, cu expozitia artistei Ana Ștefania Andronic BUZU, intitulata IPOSTAZE TULBURATOARE.
In timpul vizitei din martie, Maria Basescu i-a spus unui batran ca o sa-i dea un scaun cu rotile. ... In luna martie a acestui an, Maria Basescu i-a promis lui Ion Nanuti un scaun cu rotile.
Pentru cei care inca nu ii cunosc, Dodi este ursul polar caruia ii dau viata Ana-Maria Craciun-Lambru si Monalisa Toncu iar Roni este prietenul sau vorbaret, insufletit de Ana-Maria Cucuta si Victoria Radu.
Cu o inaltime medie de aproximativ 1,8 metri deasupra nivelului marii natiunea lor este cea mai expusa de pe Pamant in cazul cresterii nivelului oceanelor.
Opera Comica pentru Copii, Teatrul de animatie Tandarica, Compania Hopa-Trop, Asociatia Punctart, PETEC - Asociatia pentru Teatru si Carte si Teatrul Ion Creanga (Bucuresti), Teatrul de Papusi Gulliver (Galati), Teatrul Municipal Csiki Jatekszin (Miercurea Ciuc), Teatrul Regina Maria, Trupa Arcadia (Oradea) si Reactor de creatie si experiment - Mini Reactor (Cluj Napoca).Un veritabil laborator de teatru si povesti, reprezentativ pentru nivelul atins de artele spectacolului pentru copii pe plan international, Festivalul are o structura competitionala, oferind anual premii pentru cele mai valoroase productii si cele mai bune interpretari actoricesti.
In acelasi dosar s-a dispus inceperea urmaririi penale si fata de fiica liderului PC, Camelia Voiculescu, si fata de Mihai Lazar, presedintele Consiliului de administratie al SC Grivco SA.
In acelasi dosar s-a dispus inceperea urmaririi penale fata de Camelia-Rodica Voiculescu (fiica lui Dan Voiculescu) si fata de Mihai Lazar (presedintele Consiliului de Administratie al SC GRIVCO SA), pentru savarsirea infractiunilor de spalare de bani si fals in inscrisuri sub semnatura privata.
Cea de-a douasprezecea editie a festivalului, ce va avea loc intre 29 septembrie - 8 octombrie, va include in program o selecție generoasa de proiectii pentru copii, cu teme adaptate varstei lor - povesti memorabile despre prietenie, timiditate, curaj, iubire si acceptare.
'Elena Basescu, alias Eba, fiica presedintelui Traian Basescu, este in continua ascensiune si da semne clare ca se pregateste pentru o cariera politica la un nivel si mai inalt, in ciuda tabloidelor care insinuau, peste vara, ca EBA ar vrea sa abandoneze politica de dragul maritisului cu Syda.
Fiica lui Marius Teicu a trecut prin chinuri cumplite in ultimele luni. ... Fiica lui Marius Teicu a trecut prin chinuri cumplite inainte sa moara. ... La sfarsitul lunii iulie, Patricia a implinit 40 de ani. Fiica marelui compozitor se afla internata in spital la Terapie Intensiva, de cateva saptamani.
Ma jigniti!/Ce a infuriat-o atat de tare pe mama de 77 de ani! Desi este cunoscuta in toata tara ca fiind cea mai batrana mama din lume si peste 3 ani va implini 80 de ani si va fi octogenara, Adriana Iliescu are mandria sa.
Actorii papusari Ana-Maria Craciun-Lambru, Ana-Maria Cucuta, Monalisa Toncu si Victoria Radu au pregatit o mica surpriza tuturor celor care vor fi inspirati de momentele artistice si vor dori sa-si faca acasa propriul teatru de umbre! ... La intalnire sunt invitați copiii cu varste cuprinse intre 4 si 9 ani.
Fiica lui, Camelia, urmarita penal pentru santaj Camelia Voiculescu, fiica lui Dan Voiculescu, este urmarita penal in dosarul santajului de la Antene, in care a fost implicat si seful Antena Group, Sorin Alexandrescu, acuzat ca l-a santajat pe administratorul RCS&RDS.
Invatatoarea grevista Cristiana Anghel, ajunsa senator PC - a fost platita pe "drepturi de autor" de Antena 3 iar fiica ei a fost angajata consilier la Ministerul Educatiei Invatatoarea "grevista" Cristiana Anghel, ajunsa senator al Romaniei pe listele USL, este zilele acestea in atentia publicului dupa ce din declaratia ei de avere a reiesit ca, in perioada de protest civic, a fost platita "pe drepturi de autor" de postul Antena 3, al familiei Voiculescu.
Alexandru, Mihaiela si fiica Andreea. Sotia senatorului, Mihaiela Cordos, este cercetata pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta in forma continuata, iar senatorul Alexandru Cordos si fiica acestora, Andreea Cordos, sunt cercetati pentru savarsirea infractiunii de complicitate la trafic de influenta, in forma continuata.
Fiica lui Mircea Rednic a fost prezenta marti dimineara pe aeroportul Zaventem, din Bruxelles, unde cu putin timp inainte de ora locala 08.00 (ora 09.00, ora Romaniei) au avut loc doua explozii, in zona de check-in a aeroportului.
Fiica lui cutarica, un cutarica ce "taie si spazura" in sistemul de ancheta, este democrata. Si fiindca este fiica lui cutarica, iar ea nu se impaca bine cu icsulica-democrat sef, ce credeti ca se intampla?
24 ianuarie 1859 â€" Mica Unire sau Unirea Principatelor Romane sub Alexandru Ioan Cuza. Data de 24 ianuarie a ramas in istorie drept ziua in care s-a infaptuit Mica Unire sau Unirea Principatelor Romane, in timpul domniei lui Alexandru Ioan Cuza.
Eltrix, cel mai mare producator de semnalistica, standuri si display-uri din Romania si una dintre cele mai dinamice companii de profil din Europa Centrala si de Est a implinit 18 ani de activitate.
"Dupa 25 de ani de cariera si de munca asidua, dupa sutele de mesaje pe care le primesc zilnic de la oameni care aspira la stilul meu de viata, m-am gandit ca este momentul sa daruiesc cel mai pretios atuu al meu, relatiile pe care le-am cimentat in timp, produsele pe care le folosesc si in care am incredere si mai mult, contactul direct cu publicul care este doritor de o viata implinita, eleganta, cu valori normale, decente, un stil de viata inteligent.
google-analytics.com