Cautare

29867 de rezultate pentru "ana maria paunescu fiica cea mica 22 ani" (3.66 secunde)
Copresedintii ACPR l-au desemnat in continuare pe domnul George Constantin Paunescu presedintele Aliantei Confederatiilor Patronale din Romania, pe un mandat de doi ani, si au adoptat planul de actiune pe urmatoarea perioada.
'Portocaliii au invatat lectia alegerilor din ultimii 2 ani si pun de un trust de presa. ... familia Paunescu.
Iuliana Elena Schonkert este o fiica a satului emigrata in urma cu 30 de ani. ... "Pai, daca intram, nu mai iesim..." Povestea romantata a mamei Elenei Schonkert, despre fiica sa cu cetatenie luxemburgheza, este brusc intrerupta de un "buna ziua!" sec, venit din partea unei localnice.
Modelul de talie internationala Alice Peneaca a plecat intr-o vacanta in Grecia impreuna cu sotul ei, Bobby Paunescu, care radiaza de fericire. ... Proaspata doamna Paunescu si-a expus trupul perfect pe plajele elene, definitivandu-si astfel bronzul.
Este vorba de Virgil Paunescu, cel care a detinut functia de fost secretar de stat in Ministerul Sanatatii, si care a fost desemnat in cursul zilei de ieri sef al Departamentului de Sanatate Publica din cadrul Administratiei Prezidentiale.
Campania de promovare a imaginii Fondului Proprietatea, anuntata de presedintele Consiliului de Supraveghere, Alexandru Paunescu, va incepe din 15 iunie.
Omul de afaceri George Constantin Paunescu a inaugurat ieri o investitie de aproximativ un milion de euro în Portul Orsova, din judetul Mehedinti, si alta în cariera de granit Iardastita Mare din comuna Mehadia.
Presedintele ACPR, George Constantin Paunescu, si presedintele FEB, Thomas Leysen, au deschis dezbaterile intalnirii de afaceri, in cadrul careia au participat:
B1 si Ringier Romania au ajuns la un acord in vederea transferarii proprietatii cotidianului Evenimentul Zilei si a revistei Capital catre nou-infiintata companie Editura Evenimentul si Capital, al carei actionar majoritar este Bobby Paunescu (foto).
Biserica crestina a adoptat aceasta data drept zi de nastere a lui Iisus Christos spre a imbina cultura pre-crestina cu cea crestina, in dorinta de a-i converti pe oameni la crestinism.
In schimb, la individual va concura o alta craioveanca, Anca Maroiu, alaturi de Ana Maria Branza si Simona Gherman. ... Vom merge la individual cu Ana Maria Branza, Simona Gherman si Anca Maroiu, si cu ele si la echipe, urmand ca Loredana Dinu sa fie rezerva.
000 de lei pe luna, ceea ce inseamna circa 2,9 milioane de lei pentru un mandat de 4 ani.
- Fiica mea, Vali Florescu, absolventa a Facultatii de Limbi Straine Engleza-Spaniola, a vorbit cu ei in limba spaniola. ... Acum, Ana Valentina este director de marketing in magazinul meu.
Urmarind si mama, si fiica (Autor: ... FARCAS) Rezum mai jos doua cazuri, de tip rapire OZN, inteles in sens larg, in care tinta a fost atat mama cat si fiica ei, o situatie care apare, de altfel destul de frecvent si in literatura ufologica din strainatate.
GOOGLE o sarbatoreste pe matematiciana si filosoafa Maria Gaetana Agnesi, la 296 ani de la nastere Motorul de cautare Google si-a modificat, vineri, logoul pentru a o sarbatori pe matematiciana, filosoafa si lingvista italiana Maria Gaetana Agnesi, la implinirea a 296 de ani de la nasterea acesteia.
Presedintele Traian Basescu i-a cerut fratelui sau sa se retraga dintr-o firma in care acesta este asociat cu fiica unui director in Ministerul Economiei si cu un fost loctiitor al Departamentului Armamente din Ministerul Apararii Nationale (MApN), precizand ca societatea respectiva nu a fost implicata in contracte militare.
prima a constat in aplicarea unui instrument inspirat din chestionare utilizate in studii internationale similare, cum ar fi BOLD, PLATINO, ECRHS, instrument aplicat pe un esantion populational reprezentativ la nivel national pentru populatia in varsta de 18 ani si peste, iar a 2-a etapa prin evaluarea spirometrica a subiectilor.
Zona dobrogeana a devenit fief-ul senatorului ialomitean Maria Petre, care a prezentat ieri la Constanta, cateva din liniile pe care PD, cu sprijinul Partidului Popular European, le va urma in aceasta campanie de informare.
In campania electorala pentru Primaria Capitalei, in cea pentru prezidentiale din 2004, in campania actuala si intre campanii, Traian Basescu si-a acuzat in mod obsesiv adversarii politici de minciuna.
Spitalul Clinic Sfanta Maria din Bucuresti a transmis miercuri un comunicat de presa din care aflam ca in noaptea de 17 spre 18 aprilie 2018 a fost realizat un transplant pulmonar la acest spital.
google-analytics.com