Cautare

29879 de rezultate pentru "ana maria paunescu fiica cea mica 22 ani" (5.03 secunde)
Presedintele Aliantei Confe-deratiilor Patronale din Romania (ACPR), George Constantin Paunescu, a propus ieri guvernului doua masuri importante care trebuie adoptate urgent pentru a mai imbunatati activitatea mediului de afaceri.
Google Romania va afisa pe 1 Decembrie un logo special desenat de Iasmina Maria Raceanu Google a anuntat castigatorul primei editii a concursului Doodle 4 Google in Romania.
Andrei Paunescu a publicat pe pagina sa de Facebook un articol intitulat: Si Octavian Bud s-a dus la Cenaclul Flacara de dincolo Si Octavian Bud a trecut la echipa de dincolo a Cenaclului Flacara, la nici 59 de ani.
Vox News - cea mai noua televiziune de stiri, se lanseaza luni, 16 noiembrie, pe piata audiovizualului din Romania - emite pentru inceput cu "o grila restransa", care cuprinde emisiunile in direct "Romania Vox Magazin", moderata de Nicoleta Cone si difuzata incepand de luni, intre 16.00 - 19.00, "Romania in alb si negru", cu Florin Calinescu si Mbela Nzuzi (difuzata de luni, intre orele 19.00 - 22.00), si "Zece plus", cu Cristian Gava (difuzata incepand de luni, in intervalul 22.00 - 01.00).
Dorina Paunescu Data si locul nasterii: ... "Excelentul cuplu Masa-Medvedenko, in interpretarea Dorinei Paunescu si a lui Gheorghe Stana, fiecare exprimand nuantat povara unei grele cruci: ... In rolul Printesei ("Regele gol"), Dorina Paunescu a fost capricioasa cat trebuie, o razgaiata simpatica, dezinvoltura si farmecul actritei contribuind la crearea personajului.
"Am cunoscut-o pe Ana atunci cand a acceptat sa discute cu mine contra unei sume de bani. ... Ana era o tanara draguta, inocenta, care statea in lenjerie intima in fata camerei si vorbea intr-o engleza impecabila.
Fostul premier Adrian Nastase scrie, pe blogul sau, ca prin moartea lui Adrian Paunescu a pierdut un prieten si un coleg nepretuit, care a fost un monument, un poet de geniu, un simbol al dragostei de neam.
Bobby Paunescu, mogulul bun al PDL, face vizite aproape zilnice la Guvern. ... Guvernul refuza sa faca publice scopul vizitelor si numele persoanelor cu care s-a intalnit Bobby Paunescu.
Prin intreaga sa activitate literara, poetul Adrian Paunescu ramane in amintirea celor care l-au apreciat pentru maiestria creatiei sale, afirma presedintele Traian Basescu in mesajul public de condoleante transmis vineri familiei, colegilor si tuturor celor apropiati scriitorului. "Am primit cu tristete vestea plecarii dintre noi a poetului Adrian Paunescu.
Sorin Oancea ar urma sa renunte la functia de vicepresedinte al Grupului Grivco pentru a prelua conducerea televiziunii lui Bobby Paunescu, B1 Tv, in timp ce Radu Moraru ar urma sa lucreze pentru noua televiziune a RCS&RDS, unde ar putea ocupa functia de director general.
'Scandalul amorsat de Inpolitics privind ancheta TVR in legatura cu, de acum, celebra emisiune in care Adrian Paunescu a fost terfelit exact in momentul inmormantarii ia amploare.
Consiliera PDL Ana Gheorghe i-a reprosat primarului Antonie Solomon ca are limbaj de puscarias si ca vrea sa privatizeze RAT-ul si Salubritatea Sedinta de ieri a legislativului local a fost scena unui scandal ca la usa cortului, initiat de consiliera locala PDL Ana Gheorghe.
Regina Ana a fost inmormantata in noua catedrala de la Curtea de Arges Regina Ana a fost inmormantata, sambata, in Noua Catedrala Arhiepiscopala si Regala, ridicata in vecinatatea manastirii de la Curtea de Arges.
In timpul celor trei zile de muzica in aer liber, iubitorii de folk, rock si muzica acustica au parte de un program de cel putin sapte ore de concerte pe seara, sustinute de cele mai bune voci din folk si cele mai bune trupe rock, dar si multe alte nume sonore ale muzicii romanesti, printre care Florin Chilian, Damian Draghici, Andrei Paunescu si Trupa Totusi, Proconsul, Kempes, Celelalte Cuvinte, Ducu Bertzi, Mircea Rusu Band, OCS, Pasarea Rock, Cristi Minculescu, Valter & Boro - Buna seara,prieteni!
Fiica mea e convinsa ca va vana arici si e bine ca ideea asta a facut-o sa plece uitand de mine. ... Ce rost ar avea sa bat in calorifer, asa cum fac ei, de cate ori simt impulsul sa ma joc cu fiica-mea de-a olt-citurile ?
GEORGE PAUNESCU: ... - George Paunescu: ... Si o intrebam, aveam 8 ani, de ce e asa. ... Se numea Iuliu Zaha, avea 65 de ani cand am intrat eu la Tehnoimport.
Ioana Flora (Acasa la tata), Elena Popa (Autoportretul unei fete cuminti), Hilda Peter (Box), Rodica Lazar (Carmen) si Ana Maria Guran (Lumea e a mea) se lupta pentru statueta acordata Celei mai bune actrite in rol principal.
- Am inteles ca ai venit impreuna cu fiica ta la Bali Spa Cornu. ... Am ales masajul balinez, iar Mara s-a jucat impreuna cu fiica lui Dan Negru. ... Cand lucrezi atatia ani in echipa pastorita de Valeriu Lazarov, nu poti accepta orice format tv.
Fiica: ... Teo Trandafir si Maia se inteleg din priviri, se sustin reciproc, se consulta, iar legatura mama-fiica este una solida. Fiica ei adoptata a inceput liceul si nici lui Teo Trandafir nu ii vine sa creada cat de repede zboara timpul si ca Maia este deja adolescenta.
Maria Zapca si sotul ei participa la targul de produse traditionale si al mestesugarilor organizat la Universitate in luna decembrie. Maria Zapca este mester popular la Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale.
google-analytics.com