Cautare

1699 de rezultate pentru "ana maria mocanu" (4.42 secunde)
Credinciosii ortodocsi si catolici sarbatoresc luni 25 martie 2019 Buna Vestire, amintind de ziua in care Arhanghelul Gavriil i-a vestit Fecioarei Maria ca a fost aleasa sa devina Mama lui Isus Christos.
Santamaria Mare, sarbatoarea care marcheaza sfarsitul verii Adormirea Maicii Domnului sau Santamaria Mare, una dintre marile sarbatori ale bisericii crestine, praznuita in 15 august, marcheaza trecerea de la vara la toamna si este, totodata, Ziua Marinei, Sfanta Maria fiind ocrotitoarea marinarilor.
Maria Dorobantu, presedinta Societatii Romane de Hipertensiune, a declarat ca 40% dintre romani sufera de hipertensiune arteriala iar cei mai multi dintre acestia nici nu stiu ca au aceasta boala, deci nu se trateaza. ... Maria Dorobantu, prezenta la Congresul de Nefrologie, care se incheie sambata, la Sibiu, conform Agerpres.
"Vi-o prezint pe Maria! ... Ce mandra o sa fie Maria de mama ei, de tatal ei... ... Da, Oana Stancu este o Invingatoare!!!", a scris Mihai Gadea pe Facebook, loc unde a postat și o fotografie cu micuta Maria.
MATEI ALEXANDRU) Oana-Maria Bogdan, membra in conducerea centrala a PLUS si despre care Dacian Ciolos sustine ca este roata motrice din spatele partidului, este promotoarea unor idei precum desfiintarea proprietatii private si renuntarea la viata de cuplu in favoarea traiului in grup.
Senatorii din Comisia Juridica recomanda ca senatorului PNL Norica Nicolai sa-i fie dat un avertisment pentru introducerea unei persoane straine in plenul Senatului, iar in ceea ce o priveste pe ruda acesteia au constatat ca Ana Maria Hanes nu a exprimat "un vot valabil" in timpul sedintei plenului.
Investitorii straini nu sint foarte ingrijorati de anuntata masura a cresterii TVA, ci de perspectiva unei instabilitati legislative, a aratat presedintele Agentiei Romane pentru Investitii Straine (ARIS), Ana-Maria Cristina.
Ana Maria Gramescu din cadrul Facultatii de Constructii a Universitatii Ovidius Constanta ne-a precizat faptul ca facultatea a avut preocupari intense privind pregatirea de specialisti capabili sa efectueze evaluarea unor active portuare din zona costiera.
Ana-Maria Ionescu, Florin Hogea si Valentin Ionescu. ... Ana-Maria Ionescu, Membru al CA Eltrix: ' Nu exista studii de piata care sa ne ofere o dimensiune reala a pietei de productie semnalistica, standuri si display-uri din Romania.
Cred ca pe Lelia am rugat-o sa o sune pe Ana Maria Tinu si sa-i dea vestea, eu nefiind in stare sa fac acest lucru. ... De la inceput, Ana Maria ne-a spus ca doreste sa mentina echipa de conducere in integralitatea ei.
componentele lotului national de scrima Ana Maria Branza, Simona Gherman, Loredana Dinu si Anca Maroiu, fostele gimnaste Corina Ungureanu si Andreea Raducan, fosta jucatoare de tenis de masa Otilia Badescu, fostele canotoare Doina Ignat si Camelia Mihalcea, fostele baschetbaliste Carmen Tocala si Svetlana Dragusin, precum si instructorul de fitness Florentina Opris.
Loredana Dinu, Diana Donoiu, Raluca Sbarcia si Alice Tudor au fost invinse in finala pentru titlu national de Steaua Bucuresti, din echipa facand parte Ana Maria Branza, Simona Gherman, Simona Deac si Anca Maroiu.
Evenimentul face parte din campania "Alearga de ziua ta!" a multiplei medaliate europene, mondiale si olimpice Ana-Maria Branza si se va desfasura pe un traseu de 2200 m in interiorul AFI Palace Cotroceni (3 ture interioare).
Interviul este realizat de de Ana-Maria Gheorghe. ... Video Ana-Maria Gheorghe povesteste cum i-a venit ideea interviului: - Mi-am pus in cap sa fac o serie de interviuri cu barbati puternici care vorbesc despre cele mai importante prezente feminine:
Ma bucur ca ceilalti artisti au raspuns invitatiei curatorului Ana Amelia Dinca, care an de an organizeaza aceste superbe saloane, creand astfel o punte de legatura intre artistii calaraseni si zonele apropiate, respectiv Bucuresti, Slobozia, Lehliu. ... Curatorul expozitiei, Ana Amelia Dinca, a precizat:
Pentru cei care inca nu ii cunosc, Dodi este ursul polar caruia ii dau viata Ana-Maria Craciun-Lambru si Monalisa Toncu iar Roni este prietenul sau vorbaret, insufletit de Ana-Maria Cucuta si Victoria Radu.
Eliza Lesanu, Stanescu Mihaela, Neguta, Catalin Craciun, Cristi Kruger, Ana Maria, acea Ana Maria, Johnny, Cristi si Cristina Severin, Paul Rogojinaru, Catalin Rosioru, Ionescu Claudiu, care anul asta a lipsit nemotivat.
Actorii papusari Ana-Maria Craciun-Lambru, Ana-Maria Cucuta, Monalisa Toncu si Victoria Radu au pregatit o mica surpriza tuturor celor care vor fi inspirati de momentele artistice si vor dori sa-si faca acasa propriul teatru de umbre!
"Marita" ii are in distributie pe actorii Alexandru Potocean, Adrian Titieni, Lucian Iftime, Victoria Cocias, Andrei Hutuleac, Bogdan Dumitrache, Ana Ciontea.
Ana Maria Ferentz a vorbit pentru prima data, deschis si asumat despre relatia cu iubitul american. De ce nu poate fi mama pentru toti cei 7 copii ai lui, dar si ce spune despre momentul in care va deveni ea mamica pentru prima data.
google-analytics.com