Cautare

1699 de rezultate pentru "ana maria mocanu" (3.55 secunde)
Mircea Diaconu si sotia sa, actrita Diana Lupescu, au o fata, Ana, care s-a maritat in 2008 cu un fotbalist ce a jucat la Farul Constanta si Sportul Studentesc, Marius Nae. Ana si Marius se cunoscusera in 2005 in circumstante ciudate: ... Asa ne-am cunoscut", si-a reamintit Ana intr-un interviu.
De ziua mea pentru Ana! ... Gandul bun a adus cazul fetitei Ana Bucur la mine. Am auzit de Ana de la alt copil minunat:
Maria Sallai a participat recent la targul traditional organizat in curtea MTR cu prilejul Floriilor.
Acest loc este considerat ca fiind ultima locuinta a Fecioarei Maria, Maica Domnului Nostru Isus Hristos. ... Sf.Ioan i-a fost incredintata Asia Mica si foarte probabil din cauza persecutiilor din Ierusalim, a luat-o cu sine pe Fecioara Maria.
Maria Zapca, mester popular de la Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale - Maramures, are un stand in cadrul targului de cadouri de Craciun de la Universitate.
Interviu cu Maria Vasilescu (Redactor-Sef : Steluta Indrei ) De sanatatea femeii depinde sanatatea natiunii - interviu cu Maria Vasilescu, publisher Revista Politici de sanatate 1. ... Maria Vasilescu: ... Maria Vasilescu: ... Maria Vasilescu: ... Maria Vasilescu:
Adriana Matei, director in cadrul Ministerului Turismului si Mariana Bercu, din partea SIF Transilvania, au fost realese in noul Consiliu de Administratie, alaturi de Ana Maria Topoliceanu, Maria Mustata Madalina si Paul Foleanu.
Majestatea Sa Regina Ana a Romaniei, sotia Regelui Mihai I al Romaniei, a murit la varsta de 92 de ani, la Spitalul din Morges, in Elvetia, a anuntat Casa Regala printr-un comunicat.
Marian Dan Mocanu si Marian Popescu sunt candidatii social-democrati pentru colegiile din diaspora. Marian Dan Mocanu candideaza pentru Senat, in colegiul Europa-Asia, iar Marian Popescu pentru Camera, in colegiul Uniunea Europeana.
Primarul PD, Neculai Mocanu, a fost controlat de sase ori, intr-un interval de trei saptamani, de catre institutiile statului. Mocanu considera ca toate aceste controale au fost facute la comanda politica a liberalilor.
Astfel, PSD va conduce Consiliul prin presedintele Victor Mocanu, in timp ce PNL va prelua controlul prin cei doi vicepresedinti, Ioan Caton Mateescu si Aurelian Podeanu, activitatea tn CJ fiind astfel deblocata.
Directorul Casei Judetene de Asigurari de Sanatate (CJAS) Constanta, dr. Liviu Mocanu (foto) s-a deplasat, pe data de 24 aprilie a. ... Liviu Mocanu, directorul CJAS.
000 lei, motiv pentru care se poarta discutii cu Ministerul Finantelor in acest sens", a declarat dr. Liviu Mocanu (foto), presedintele CJAS. ... Mocanu. (Alexandra VASILE)
Bugetarii vor fi dati afara si apoi reangajati Ieri, secretarul de stat din Ministerul Muncii, Valentin Mocanu, a explicat, dupa discutiile cu partenerii sociali, ca maine se va adopta o Hotarare de Guvern (HG) care va aduce o serie de precizari privind aplicarea Legii unice de salarizare.
Ponta si Antonescu, sfidati PSD Buzau, reunit in forul sau cel mai inalt, a decis prin vot sa il sustina la alegerile de anul viitor pentru sefia Consiliului Judetean pe actualul presedinte, Victor Mocanu, si asta in ciuda faptului ca Victor Ponta si Crin Antonescu au repartizat aceasta candidatura liberalilor.
Liviu Mocanu (foto), presedintele CJAS. ... Mocanu, a mai precizat ca laboratoarele si furnizorii de servicii de imagistica au primit o suplimentare de 400. ... Mocanu.
Daca legea care va fi asumata de Guvernul Boc va intra in vigoare, pensiile speciale vor scadea cu 80% a spus secretarul de stat in Ministerul Muncii, Valentin Mocanu.
Cel mai urmarit manelist pe YouTube, Dani Mocanu a inchiriat un vehicul armat cu care sa filmeze un videoclip in Valcea. In timp ce Dani Mocanu era catarat pe turela, vehiculul condus de un prieten a lovit doua masini parcate pe marginea drumului.
Dani Mocanu a fost plasat in arest la domicilu, in timp ce fratele sau, Nando Mocanu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.
In schimb, la individual va concura o alta craioveanca, Anca Maroiu, alaturi de Ana Maria Branza si Simona Gherman. ... Vom merge la individual cu Ana Maria Branza, Simona Gherman si Anca Maroiu, si cu ele si la echipe, urmand ca Loredana Dinu sa fie rezerva.
google-analytics.com