Cautare

1699 de rezultate pentru "ana maria mocanu" (2.71 secunde)
Oana-Maria Bogdan este membra in conducerea centrala a PLUS (Autor: ... Undeva la mijloc intre bancul prost al lui Dragos de la Vice Romania si Justine Sacco e Oana-Maria Bogdan. Fosta tehnocrata, intrata in politica odata cu PLUS, Oana-Maria e membra in conducerea centrala a partidului lui tati Ciolos.
Pe Maria Matei - director de productie la Atelierul Marulia am cunoscut-o la Balul revistei Trend din resturantul H20 din Calarasi.
Firma "Royal Vermont Romania" SRL nu renunta la ceea ce sustine ca ii apartine - portul turistic din zona Belona din Eforie, in prezent administrat si folosit de fostul vicepremier George Copos, prin "Ana Hotels".
Ana Munteanu, Andrada Cretu, Meriam Jane Ndubuisi si Zsuszana Cerveni au concurat pentru marele premiu. Castigatoarea sezonului 7 Vocea Romaniei - marele premiu de 100.000 de euro - este Ana Munteanu. Concurenta lui Smiley la Vocea Romaniei 2017, Ana Munteanu are 16 ani, este din Chisinau.
MARIA TANASE, aniversata de Google la 100 de ani de la nastere. Google Doodle pentru MARIA TANASE MARIA TANASE, celebra cantareata de muzica populara, este omagiata de Google la 100 de ani de la nastere. Noul logo al Google o prezinta pe MARIA TANASE in timp ce canta.
Maria Basescu a venit ieri in judetul Gorj, la doua camine de batrani, unde a impartit cadouri persoanelor institutionalizate, dar si angajatilor centrelor sociale. ... Maria Basescu a venit in Gorj la invitatia sotiei omului de afaceri Ion Firiza, prieten apropiat al lui Traian Basescu.
Vizitarea Casei Fecioarei Maria a fost una din cele mai impresionante excursii din sejurul nostru in Efes. ... Fecioare Maria, cu bratele deschise, asteptand crestinii sa vina la ea, stand cu fata spre orasul Efes de odinioara, vrand parca sa dea de inteles ca ea vegheaza asupra lui!
Casa Maicii Domnului, aflata intr-un frumos parc localizat intre Efes si Seljuk, este socotita, conform traditiei locului, drept locul in care Fecioara Maria si-a petrecut ultimii ani ai vietii pamantesti.
Ana Birchall nu mai figureaza printre candidatii PSD la alegerile parlamentare. ... Presedintele PSD sustine ca Ana Birchall a renuntat la candidatura. ... Este vorba si despre Ana Birchall, care s-a retras din motive pe care dansa le poate explica", a anuntat presedintele PSD.
Invitatii la ziua artistei nu i-au adus cadou, ci au donat o anumita suma de bani direct in contul deschis pentru cazul fetitei Ana Bucur, aflata acum la Tel Aviv pentru tratament si operatie.
Joi, telespectatorii postului National TV o vor putea urmari pe Ana Maria Prodan intr-o postura cu totul deosebita. ... In tot acest timp, de fotbalistii pe care Ana Maria Prodan ii impresariaza se va ocupa altcineva....
Ioana Flora (Acasa la tata), Elena Popa (Autoportretul unei fete cuminti), Hilda Peter (Box), Rodica Lazar (Carmen) si Ana Maria Guran (Lumea e a mea) se lupta pentru statueta acordata Celei mai bune actrite in rol principal.
Adina Dumitrescu, psihopedagog special specializat in Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala si in curs de specializare in Psihoterapie Integrativa 11:00 - 11:30 Ana Hodea SESIUNEA 1 Terapia logopedica in procesul de recuperare a copiilor cu TSA Autor si speaker Ana Hodea â€" Logoped, Psihopedagog, Practicant - autonom acreditat de COPSI, specializare in dezvoltarea, stimularea si corectarea limbajului verbal si non-verbal in terapia si recuperarea copiilor cu autism.
Ana Maria Topoliceanu, Adriana Matei si Elena Ivanescu.
Cercul Militar National gazduieste in perioada 25 iunie - 7 iulie 2013, in Sala Foaier, cea de-a sasea expozitie personala a pictoritei-arhitect Maria Sumanaru Pavelescu.
Sustinerea de care se bucura liberalul Liviu Mocanu (foto) din partea PSD pentru pastrarea functiei de presedinte-director al Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Constanta are o explicatie:
Dupa introducerea pe ordinea de zi a inca trei proiecte de hotariri, si votarea acesteia, au inceput discutiile pe marginea celor mai fierbinti puncte, validarea mandatului consilierului PSD, Ion Mocanu, analiza cererii consilierului David Craiu de a fi repartizat la una dintre comisiile de specialitate, constatarea demisiei lui Eugen Chebac din functia de vicepresedinte si declararea vacantei functiei, revocarea hotaririi privin alegerea unui vicepresedinte si alegerea unui vicepresedinte al CJ.
Tot la Targu Jiu se judeca si dosarul in care Nicolae Mischie este acuzat de fapte de coruptie, in urma autodenuntului depus la fostul Parchet National Anticoruptie de catre afaceristul romano-american Clement Mocanu. ... Mocanu a scapat...
Directorul executiv in cadrul Organizatiei Nationale Interprofesionala Vitivinicola, Petre Mocanu, ne-a declarat ca recoltarea in podgoriile Cotnari, Recas, Dobrogea si Dealu Mare a inceput inca de saptamana trecuta. "Singurele regiuni intarziate sunt Podisul, podgoriile Jidvei si zona Tarnavelor", precizeaza Petre Mocanu.
Google Romania va afisa pe 1 Decembrie un logo special desenat de Iasmina Maria Raceanu Google a anuntat castigatorul primei editii a concursului Doodle 4 Google in Romania.
google-analytics.com