Cautare

12 de rezultate pentru "amazing jewelry" (2.69 secunde)
Un nou magazin de bijuterii Amazing Jewelry a fost deschis recent, la etajul 1 al centrului comercial Bucuresti Mall. ... prezenta artistei Alina Eremia care a anunțat intrarea sa in echipa Amazing Jewelry ca imagine oficiala a brandului in Romania.
Amazing Jewelry, infiintat in anul 2016 in Danemarca de catre Jesper Nielsen, are la baza un concept inovator, un pret competitiv pentru industria fine jewelry. ... Lista magazinelor Amazing Jewelry, deschise deja in 11 tari, e completata acum cu un al treilea magazin in Romania.
Daca e vineri, e AMAZING Friday, un adevarat maraton de evenimente pus la cale de AMAZING Jewelry Copenhagen in Bucuresti Mall, pe 12 octombrie. AMAZING Jewelry Copenhagen, brandul danez de bijuterii prezent de un an si in Romania, pregateste saptamanal evenimente-surpriza cu care isi intampina clientii.
Franciza de bijuterii Amazing Jewelry este dezvoltata de unul din fostii co-fondatori Pandora Central Western Europe, parte a grupului Pandora, Jesper Nielsen, care in ultimii 14 de ani a fost una dintre cele mai influente persoane din lumea afacerilor cu bijuterii la nivel mondial, generand venituri de miliarde de dolari.
Recent, cei care au pasit pragul magazinului Amazing Jewelry din incinta mall Promenada au avut parte de surprize placute. Acestia au putut asista la un eveniment intitulat sugestiv AMAZING Bride.
- Cum te imbraci sa arati bine, dar si sa te simti bine?, a fost intrebarea serii in cadrul evenimentului GIRLS NIGHT OUT organizat de brand-urile INGA VALERIE, AMAZING si LAURA OLARU.
- De ce asocierea cu bijuteriile de la Amazing Jewelry? ... Ne-am gandit sa facem acest eveniment impreuna si de ce nu sa combinam haine de la mine, cu bijuterii de la Amazing si pantofi de la Laura Olaru.
La targul de Craciun de la MTR sunt prezente si brandurile de bijuterii Art My Way si Nuwa Jewrlry. De asemenea, le gasiti si la targul de Craciun din Piata Constitutiei, la casuta cu nr.
La standul dedicat copiilor,Bookfest Junior, cat si la standurile proprii, editurile Arthur, Booklet, Cartea Copiilor, Cartier, Casa, Casa Radio, Corint Junior, Curtea Veche Publishing, Diana, Frontiera, Humanitas/Coltul H Junior, Integral, Litera, Nemi, Niculescu, Polirom, TREI / Pandora M dar si distribuitori de carte pentru copii precum Maya's Amazing Bookland (distributor Usborne) au pregatit pentru cei mici zeci de lansari de carte, ateliere si evenimente interactive menite sa-i familiarizeze cu minunata lume a cartilor.
Dupa o pauza de un an, maestrul revine pe 5 decembrie 2013 pe scena Salii Palatului pentru o reprezentatie de zile mari, din care nu vor lipsi melodii precum "Silent Night", "Ave Maria", "White Christmas", "Amazing Grace"...
Printre filmele lansate de-a lungul timpului se numara: Insurgent, Equalizer, Angry Birds, American Hustle, Amazing Spider Man 2, Hotel Transylvania, Spotlight.
In deschiderea show-ului difuzat de Pro TV vineri seara, cele 4 finaliste au interpretat melodia Amazing Grace, momentul reprezentand un omagiu adus Regelui Mihai I.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
google-analytics.com