Cautare

79 de rezultate pentru "alinia" (3.22 secunde)
"Daca Tariceanu va fi numit premier, toti liberalii se vor alinia in spatele lui!" Daca dupa alegerile parlamentare, presedintele Traian Basescu il va numi premier pe liberalul Calin Popescu Tariceanu, toata lumea din PNL se va alinia in spatele fostului presedinte de partid, afirma analistul politic Stelian Tanase.
Dupa aceasta, pana la sfarsitul zonei Sinaia si in zona ulterioara Sinaia-Poiana Tapului, datorita zonei nou construite, numita Cumpatul si vechilor si noilor constructii, in patul raului Prahova, dupa care, prin intermediul a doua treceri de pasageri suspendate deasupra drumului national 1 se va alinia la flancul drept.
Planul de relaxare fiscala din proiectul de Cod Fiscal urmareste, in ceea ce priveste populatia, reducerea unor taxe si introducerea mai multor deduceri, pentru a alinia nivelul taxelor cu nivelul salariilor din Romania, a declarat ministrul Finantelor Publice, Darius Valcov, intr-un interviu acordat AGERPRES.
Romania va alinia legislativ la Uniunea Europeana sectorul asigurarilor inca de la 15 ianuarie 2005, cu tot protestul companiilor de asigurare de pe piata, care nu sunt pregatite sa faca fata atat de brusc acestui proces.
Pozitia Romaniei este de a nu se alinia la decizia Clubului de la Paris Tanasescu a reamintit ca Romania nu se va alinia pozitiei Clubului de la Paris din care fac parte principalele state creditoare, care au decis sa scuteasca de la plata 80% din datoria Irakului fata de tarile membre, obligatii financiare in suma de 38,9 miliarde de dolari.
Deci, nu stiu ce garantie poate sa aduca domnul Olteanu. Deci, s-ar alinia si minoritatea maghiara, la celelalte minoritati, cu un singur reprezentant in Parlament. • Reporter:
Bancile vor fi atat in situatia de a se alinia la standarde de performanta dar si de a identifica noi trenduri de dezvoltare.
Pe principiul unii ne lovesc, iar altii ne pupa, comisarul european pentru Extindere, Olli Rehn a laudat eforturile tarii noastre de a ne alinia standardelor impuse de UE.
Dimpotriva, un vot majoritar la a doua intrebare va insemna ca, la alegerile de anul viitor, la linia de start nu se vor alinia decat candidati pentru functia de primar general si de consilieri generali.
Ciocanea a mai spus ca Guvernul a incercat corectarea acestei "greseli", prin Ordonanta 48/2006, care a fost si ea respinsa de Camera Deputatilor, consecinta fiind ca incercarea de a alinia legislatia in domeniu la reglementarile europene "nu a avut succes".
Pe langa sperieturile in fata maririlor de pret la carburanti, energie si alimente, cel mai tare il ingrijoreaza pe politicianul local scumpirea spagii, care, dupa parerea sa, se va alinia noilor mariri de preturi din toate domeniile.
Lucia Morariu a adaugat ca daca hotelierii din zona de munte nu se vor alinia la o reducere a preturilor, asa cum au facut cei de pe litoral, sezonul poate fi unul dezastros pentru ei.
In incercarea de a se alinia cerintelor europene si in privinta clasificarii ocupatiilor, Ministerul Muncii a elaborat un proiect de hotarare privind aprobarea structurii Clasificarii Ocupatiilor din Romania - nivel grupa de baza, din care lipsesc insa o sumedenie de profesii extrem de cunoscute si de practicate in Romania si se introduc unele noi, precum cea de prezicator sau de ingrijitor de animale de companie.
Precis pensionarii culpabilizati si mobilizati de indemnul basist vor uita de genocid, si se vor alinia la sacrificiu, ca sa planteze copaci mostenire pentru loazele mutantilor penali.
In jurul lor se vor alinia altii. Pe Emil Boc, in calitate de presedinte PDL, il asteapta vremuri grele. Carora nu se stie cum le va face fata, in conditiile in care guvernarea nu mai e ce-a fost odata.
Iar raspunsul poate fi si pozitiv, daca luam in calcul o serie de circumstante care, pentru prima data, pot alinia intr-un mod neobisnuit planetele in forul legislativ.
E greu de spus daca institutiile de forta ale statului i se vor alinia rapid in fata, asa cum au facut-o cu Traian Basescu.
Ionel Dancu) Jurnalistul Ion Cristoiu a apreciat, duminica, la Antena 3, ca daca PSD va alinia la alegerile prezidentiale un candidat care spune ca nu vrem crize, atunci va pierde scrutinul.
O data cu intrarea Romaniei in Uniunea Europeana, sectorul asigurarilor se va alinia la normele interne ale acestei piete, urmand ca valoarea primelor anuale de asigurare sa se alinieze celor din tarile UE, a aratat, recent, Constantin Toma, presedintele Omniasig.
“Neintocmirea unor programe de modernizare si restructurare de catre unitatile in cauza creeaza o imagine de neincredere fata de capacitatea Romaniei de a se alinia la cerintele Comisiei Europene, in vederea integrarii in Uniunea Europeana“, se justifica autoritatea in cauza.
google-analytics.com