Cautare

453 de rezultate pentru "alina nanescu" (4.22 secunde)
Nicolae Vacaroiu si Dan Nica, membri marcanti ai PSD, i-au dat in judecata pe Alina Mungiu-Pippidi, Cristian Parvulescu, Coalitia pentru un Parlament Curat si Asociatia Pro Democratia fiindca au fost trecuti pe "lista neagra".
Liderul PLD Theodor Stolojan a fost intrebat sambata, in timp ce se afla intr-o vizita electorala in piata centrala din Ramnicu Sarat, de ce nu a venit si cu vedeta porno Alina Plugaru, care si-a anuntat recent intentia de a se inscrie in formatiunea liberal-democrata.
Alina Gorghiu si PNL le-au spus romanilor sa isi ia gandul de la cresteri de salarii. ... De cealalta parte, PNL va bloca legea salarizarii unitare si orice lege prin care sunt crescute salariile si pensiile romanilor, dupa cum a afirmat si sefa PNL, Alina Gorghiu.
Atleta de la CSM Craiova a ocupat locul trei la un concurs de cros pe zapada, desfasurat in capitala Serbiei, Belgrad, la o temperatura de -10 grade Celsius Atleta craioveana Alina Istudora Voiculescu isi doreste sa ajunga la Jocurile Olimpice de la Londra, din vara, si de aceea se pregateste intens.
O romanca uimeste America Romanca Alina Popa a reusit sa ocupe locul trei la concursul Miss Internacional, una dintre cele populare intreceri de culturism din cadrul Arnold Sport Festival. ... Alina Popa(Elvetia/Romania) Arnold Sport Festival este cea mai importanta reuniune din lumea culturismului in SUA.
Alina Alexandra Avadanei este eleva in clasa a X-a la Liceul "Iulia Hasdeu" din Bucuresti. ... Cu acest prilej, Alina, care semneaza cartile sub pseudonimul Alisa Vowler, ne-a raspuns la cateva intrebari. ... - Ma numesc Alina Alexandra Avadanei, dar as dori sa raman in inimile oamenilor sub pseudonimul Alisa Vowler.
In revista Idealuri a Colegiului National "Iulia Hasdeu", o tanara de 17 ani, Alina Avadanei, eleva in clasa a XI-a, scrie un articol interesant intitulat "Sfaturi pentru mai tarziu". Mentionam un pasaj din randurile scrise de Alina Avadanei:
In revista Idealuri a Colegiului National "Iulia Hasdeu", o tanara de 17 ani, Alina Avadanei, eleva in clasa a XI-a, scrie un articol interesant intitulat "Aripi frante". In aceasta proza scrisa de Alina cu siguranta ca se vor regasi multe tinere din generatia de azi.
Seara a fost deschisa de DJ John Rivas si Omar si a continuat cu momente de dans sustinute de studioul de dans premium Arthur Murray, mini recital sustinut de Alina Eremia, iar seara a fost incheiata cu un concert semnat Liviu Teodorescu.
Raluca Buzura, Alina Bancila, Maria Filipescu, Alina Predoiu, Nacu Marian, Alex Burlacu, Ioana Streza si Brandusa Atena Ungurasu.
Magistratii vor suspenda sedintele de judecata pentru ca Alina Ghica si Cristi Danilet nu sunt revocati din CSM Asociatia Magistratilor din Romania (AMR) a adresat azi o scrisoare deschisa judecatorilor si procurorilor prin care le cere ca in ziua de 26 februarie sa suspende sedintele de judecata.
Alina Tanase, directorul medical al Institutului Clinic Fundeni: ... Alina Tanase, directorul medical al ICF. ... explica dr Alina Tanase. ... Iar dr Alina Tanase are credinta ca in acest an "trecem de 100 de proceduri".
In revista Idealuri a Colegiului National "Iulia Hasdeu", o tanara de 17 ani, Alina Avadanei, eleva in clasa a XI-a, scrie un articol interesant intitulat "Nu te lasa doborat de cuvinte". Mentionam un pasaj din randurile scrise de Alina Avadanei:
Norbert Matei Balan si Alina Pitilina, stilistii Baneasa Shopping City; ... Alina Capatina, Medical Manager La Roche Posay; ... Norbert Matei Balan si Alina Pitilina, stilistii Baneasa Shopping City care ofera consiliere gratuita permanenta; ... Alina Capatina, Medical Manager La Roche-Posay;
Alaturi de Naghi, se afla si sotia lui, Alina. ... Ca urmare a multiplelor fracturi suferite, Alina Naghi a fost transportata ulterior, de un echipaj SMURD, la Spitalul de Urgenta Floreasca din Bucuresti, unde a primit toate ingrijirile necesare.
Alina Mungiu-Pippidi, presedinte SAR, a aratat ieri ca listele complete, publicate pe Internet, cuprind 95 de candidati de la PSD+PUR (fata de 110, cati erau in cele provizorii) si noua nume de la PNL-PD (fata de 12).
Sectia 2 Politie a cerut date privind starea civila a membrilor Biroului de Presa al PSD in urma unei plangeri facute de Alina Mungiu Pippidi, care a reclamat ca a fost calomniata si insultata.
Judecatorii Alina Ghica si Cristi Danilet revocati din CSM Judecatorii Alina Ghica si Cristi Danilet au fost revocati marti din functia de membri ai CSM, fiind pentru prima data cand se ia o astfel de decizie.
Sociologul a afirmat ca din acest motiv exista o tentatie mai vizibila la Liviu Dragnea decat la Alina Gorghiu de a se promova, de a emite mesaje care sa mobilizeze.
Alina Elena Tanasescu este noul presedinte-director general al Casei de Asigurari de Sanatate (CAS) Dolj, functie obtinuta in urma concursului desfasurat in perioada 18-20 martie la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS).
google-analytics.com