Cautare

453 de rezultate pentru "alina nanescu" (2.76 secunde)
Alina Gorghiu, ca reprezentant AVAS, l-a ajutat pe Baaklini Said sa castige procesul cu statul roman, neprezentandu-se la proces!
Judecatorii Cristi Danilet si Alina Ghica au fost revocati din CSM Judecatorul Cristi Danilet a fost revocat din functia de membru al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) cu 14 voturi "pentru" si patru "impotriva".
Anul debuteaza cu o oferta pentru produsele de economisire“, a declarat Alina Bratescu, director comercial Persoane Fizice, BRD Groupe Craiova.Suma mai mare, procent de dobânda mai mareBRD are în portofoliul sau patru tipuri de produse de economisire:
Anul debuteaza cu o oferta pentru produsele de economisire“, a declarat Alina Bratescu, director comercial Persoane Fizice, BRD Groupe Craiova.Suma mai mare, procent de dobânda mai mareBRD are în portofoliul sau patru tipuri de produse de economisire:
'Procurorul ar fi trebuit sa o cheme la audiere pe Alina Bodnaru, fosta iubita a lui Cristian Tabara, insa n-a facut-o inca. ... Asta a fost explicatia pe care a dat-o Alina politistilor, atunci cand acestia au chemat-o la sectie.
Alina Pesu a arbitrat primele sale meciuri internationale la un turneu international de fotbal feminin, U17, desfasurat recent in Republica Moldova. Alina, care este si capitanul echipei de fotbal Real Craiova, a revenit ieri acasa si a spus primele impresii despre experienta de peste Prut:
Alina Mohor, in varsta de 27 de ani, jurnalista la publicattia Gorj-Domino, s-a stins din viata, noaptea trecuta, in locuinta sa din orasul Ticleni. Alina ar fi fost gasita fara suflare in patul sau de catre familie. Alina Mohor era absolventa a Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative.
Liderul PLD Theodor Stolojan a fost interpelat, la Colegiul Cantemir din Capitala, de vedeta porno Alina Plugaru, aceasta dorind sa stie daca e primita in formatiunea liberal-democrata. ... Alina Plugaru s-a postat la iesirea din sectia de votare si l-a abordat pe presedintele PLD la iesirea de la vot.
Postare virala despre Alina Gorghiu. ... Pareai altfel, tinerica, spalatica, istetica O postare despre Alina Gorghiu face mare valva pe internet. ... Si multe altele, Alina, pentru ca n-ai priceput nimic din ceea ce i se intampla Elenei. ... Ma uit iar la tine, Alina Gorghiu.
Alina Mungiu Pippidi catre Ludovic Orban dupa denunțul impotriva premierului Dancila: ... Intr-un editorial publicat de siteul Romania curata, politologul Alina Mungiu Pippdi intreaba opozitia condusa de Ludovic Orban:
Alina Dinu, o romanca care studiaza in Bulgaria de ceva timp, ne-a declarat ca "in Bulgaria se pune baza numai pe curent si trebuie sa fii avut ca sa-ti permiti sa ai gaze.
Agentia Regionala de Protectie a Mediului (ARPM) a gazduit ieri un seminar de monitorizare a aplicarii planului regional de gestionare a deseurilor la care au participat directorul executiv al institutiei, Carmen Sandu, directorii agentiilor de mediu din subordinea ARPM, precum si reprezentantele firmei de asistenta a planului, Cristina Dumitrescu si Alina Oberdorfer.
dans contemporan - Cristian Florea - Alina Trita; ... balet clasic - Dragos Teodorescu - Alina Marin; balet modern - Cristian Florea, Dragos Teodorescu, Pavel Uncu, Mihai Virban, Alina Marin, Alina Trita, Alexandra Iordache, Andreea Gheorghe, Maria Coteanu, Andra Stanciu;
Locul trei a fost ocupat de nemtoaica Regina Weber, care a primit medalia de bronz in dauna celeilalte romance din competitie, Alina Dragan (15 ani).
Alina Avadanei este o tanara de 17 ani, eleva in clasa a XI-a, la Colegiul National "Iulia Hasdeu".
Andra, Stefan Banica, Matteo, Alina Eremia, Dorian Popa, Lora, AMI, Nicole Cherry, Sore, Liviu Teodorescu, Anda Adam, Deepcentral, Ioana Ignat, Guess Who sunt artistii MediaPro Music / Universal Music Romania prezenti pe scena Media Music Awards, cu show-uri explozive si multe surprize muzicale.
Recent, intr-un cadru relaxat si nonconformist, a avut loc evenimentul de lansare a primului magazin Maressia in Bucuresti by Alina Marica, in prezenta reprezentantilor mass-media si a mai multor persoane publice importante, printre care Catinca Roman, Navi, Florin Burescu, Andrei Neagu, Jezebel si altii.
Nu este niciodata prea tarziu sa iti urmezi visurile si pasiunile - acesta pare a fi mesajul pe care il transmite creatoarea brandului Maressia, Alina Marica.
Pe 11 noiembrie, la CinemaPro, de la ora 19.00, a avut loc o proiectie - eveniment - Bilet de Iertare, scurtmetraj de Alina Serban & Singura la nunta mea (selectie Cannes 2018 - ACID).
Cantaretul s-a separat de Alina Cupsa, cea de-a doua sotie inca din toamna anului trecut, insa anuntul l-a facut joi. ... Catalin Crisan si Alina Cupsa s-au casatorit in iunie 2011, iar in decembrie 2012 s-a nascut fetita lor, Lara Maria.
google-analytics.com