Cautare

73 de rezultate pentru "alice" (3.41 secunde)
S-a alaturat personalului Seminarului federal teologic din Alice, Cape Town (1967-1969), apoi a fost lector la Departamentul de Teologie, din cadrul Universitatii Roma din Lesotho.
Aici ii gasiti pe Gheorghe Andrei - Inspector de Specialitate - Biroul Protejarea Patrimoniului Cultural si Dezvoltare Turistica, alaturi de Alice Maria Stana - Sef Birou Protejare Patrimoniu Cultural si Dezvoltare Turistica din judetul Dambovita, Primaria Municipiului Targoviste, Directia Managementului Proiectelor.
In 2004, s-a insurat cu Alice Kim, alaturi de care are un baiat, pe Kal-El, nascut pe 3 octombrie 2005.
Editura Cartile Tango va invita cu bucurie la o petrecere intre prieteni dedicata cu ocazia lansarii noii editii a revistei Tango - Marea Dragoste, si la o noua intalnire cu autoarele cartii Simona, Dara Codescu si Alice Nastase Buciuta, deopotriva editoare ale revistei.
Fiica mea, Alice in varsta de opt ani, si Betty, de patru ani, mi-au spus ca arat de parca as avea 100 de ani.", a povestit femeia.
In 10 minute, a venit Alice Abdi, supervisor la Liv Hospital, care stia limba romana si acest lucru m-a linistit, mai ales ca nu stiam limba turca.
https://www.youtube.com/watch?v=Ah8B8eUnDIk Mariana Nicolau: Link video: https://www.youtube.com/watch?v=pB34aoZVI_c Alice Nastase Buciuta:
Atelier de confectionat podoabe din lana impaslita â€" Alice Ciornei 12, 00 â€" 18, 00 Pentru cunoscatori si colectionari, sunt antichitati taranesti si mobilier din gospodaria taraneasca, ii, fote, portelanuri, ceasuri, ibrice, sfesnice, tablouri, aparate foto, patefoane, carti, in curtea interioara si pe Aleea Samurcas.
Veti fi precun iepurele din Alice in Tara Minunilor. Faceti liste, va concentrati strict pe programul zilnic si vorbiti cu toata lumea.
MEDIAFAX informeaza: Peste 600 de solicitari la Ambulanta Bucuresti-Ilfov, in prima zi de Craciun.
Nicolas Cage a fost casatorit cu Patricia Arquette in perioada 1995-2001, apoi cu Lisa Marie Presley din 2002 pana in 2004, si Alice Kim, din 2004 pana in 2016.
(Cu toate ca nu am, nici sexul si nici virsta lui Alice; desi se pare ca, o data cu trecerea timpului, incep sa le am si pe acestea).
(Cu toate ca nu am, nici sexul si nici virsta lui Alice; desi se pare ca, o data cu trecerea timpului, incep sa le am si pe acestea).
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
google-analytics.com