Cautare

2550 de rezultate pentru "alice nastase" (4.81 secunde)
M-a bucurat foarte tare ca Alice Nastase Buciuta ne-a ales pentru a treia oara in ultima luna si pentru aceasta antologie. ... Pe Alice o invidiez pentru ca nu o puteai desparti de Simona.
"Sintem siguri ca majoritatea alegatorilor din judet vor fi alaturi de noi si duminica avind in vedere ca in primul tur Adrian Nastase s-a clasat pe primul loc la nivelul judetului Satu Mare”, a declarat Gheorghe Ciocan in cadrul unei conferinte de presa la sediul partidului, la care au mai participat proaspetii parlamentari Mihaela Rusu si Sever ster.
Odata cu votarea, de catre majoritatea Biroului Executiv Central al PSD, a raportului prezentat de Iliescu, victoria acestuia asupra lui Nastase nu mai poate fi pusa la indoiala.
Echipele lui Mitrea si Nastase s-au intalnit, vineri dimineata, la Hotel Majestic. ... Nu-i decat o repetitie cu costume pentru zilele de razboi total care vor veni, sustine Adrian Nastase.
Se pare insa ca Ion Iliescu a intrat prea mult in atmosfera, pentru ca, atunci cind a trebuit sa-i dea cuvintul fostului premier, i-a spus "tovarasul Adrian Nastase".
Se pare insa ca Ion Iliescu a intrat prea mult in atmosfera, pentru ca, atunci cind a trebuit sa-i dea cuvintul fostului premier, i-a spus "tovarasul Adrian Nastase".
Iar pentru a vedea si ei cum o fi sa conduci o tara, Adrian Nastase si Mircea Geoana au simulat pentru presa o situatie ipotetica in care primul ar fi presedintele Romaniei, iar cel de-al doilea premier.
Cu acelasi prilej, Diaconescu a comentat scandalul mostenirilor controversate ale liderului social-democrat Adrian Nastase ca fiind o problema pentru care seful formatiunii politice de opozitie este de dorit sa-si asume rolul de a o solutiona.
Astazi, presedintele executiv Adrian Nastase va da cu subsemnatul la DNA in cazul mostenirii primite de la "matusa Tamara", in timp ce instanta se va pronunta in privinta averii liderului Organizatiei PSD Bucuresti, Dan Ioan Popescu.
Circul perchezitiilor din blocul de pe Zambaccian s-a transformat intr-o adevarata telenovela, in care fostul premier, Adrian Nastase, joaca rolul victimei perfide. ... nu stia deputatul pentru cine voteaza?), cererea de perchezitie a apartamentului lui Nastase, iar disputele continua.
Asistam in ultimele saptamani la un circ balcanic desfasurat in jurul termopanelor lui Adrian Nastase. ... Blocul din Zambaccian sau mostenirea matusii Tamara sunt de-a dreptul penibile in raport cu sumele vehiculate la un moment dat in dreptul conturilor lui Nastase.
Plenul Camerei Deputatilor va decide astazi daca se va incuviinta sau nu cererea ministrului Justitiei, Monica Macovei, de perchezitionare a caselor din Zambaccian si Cornu ale deputatului PSD, Adrian Nastase.
Iesirea lui Adrian Nastase pe usa din dos a politicii a provocat o serie intreaga de calcule, presupuneri si pariuri politice. ... daca social-democratii hotarau sa-l revoce pe Nastase, functia acestuia revenea direct PSD.
Zeci de artisti reprezentativi la un moment dat pentru cultura romaneasca i-au ridicat lui Adrian Nastase, inaintea alegerilor generale din 2004, osanale care l-ar fi bagat in mormant de rusine pana si pe Nicolae Ceausescu.
Adrian Nastase i-a trimis in urma cu trei zile o scrisoare lui José Manuel Barroso, presedintele Comisiei Europene, in care sustine ca este supus la presiuni politice de actuala Putere, care urmareste astfel ca "adversarul cel mai redutabil din campania electorala sa fie tinut cat mai mult pe tusa".
Adrian Nastase a refuzat sa se prezinte la DNA, deoarece spune ca il va recuza pe procurorul care s-a ocupat de caz.
Adrian si Dana Nastase au fost trimisi in judecata pentru luare de mita, santaj si obtinere de foloase necuvenite, respectiv complicitate la luare de mita si participatie la falsuri.
Deputatul PSD Adrian Nastase a declarat luni la Antena 3 ca nu demisioneaza din Parlament si ca nu renunta la imunitate pentru ca dosarele sale sunt instrumentate politic si ca Traian Basescu ar trebui sa faca un asemenea gest pentru a fi continuate anchetele din dosarele "Flota" si Mihaileanu.
Democrat-liberalul Mircea Staicu, contracandidatul lui Adrian Nastase in colegiul uninominal Mizil, a participat, vineri, la lansarea cartii "Codul Zambaccian 2", el cumparand un volum pe care fostul premier i-a dat o dedicatie, pe care urmeaza sa il doneze Penitenciarului Rahova.
Fostul premier Adrian Nastase si-a lansat, miercuri, in cadrul Targului de carte Gaudeamus, volumul doi din "Codul Zambaccian", el apreciind, in discursul de prezentare, ca Romania ultimilor ani a fost condusa dupa Codul Zambaccian si mai putin dupa Codul Penal sau Civil.
google-analytics.com