Cautare

2550 de rezultate pentru "alice nastase" (3.37 secunde)
Pentru a reda legitimitatea integrala forului (abuziv) suspendat de Adrian Nastase si pentru a-l scoate din impasul statutar pe acelasi Nastase, Corlatean a mai precizat ca Biroul Coordonator (impus fara nici o baza de Nastase in locul Delegatiei Permanente) "si-a incheiat mandatul” odata cu consumarea tuturor momentelor electorale.
Adrian Nastase va da, astazi, Biroului Executiv al PSD, raportul asupra reusitelor partidului in timpul mandatului sau de lider suprem.
Vasile Dancu explica de ce Mircea Geoana nu a reusit sa reformeze PSD, cum a pierdut alegerile dupa momentul Timisoara, care sunt problemele lui Adrian Nastase, cum l-a suprins placut Miron Mitrea, dar si de ce o eventuala apropiere de PD-L ar fi toxica.
PSD se pregateste sa revina la guvernare in cel mult un an, a anuntat presedintele social-democratilor, Adrian Nastase. ... Presedintele PSD, Adrian Nastase, si-a facut un obicei de a bate, la sfarsit de saptamana, tara in lung si-n lat.
Noutatea majora a fost anuntarea oficiala a candidaturii lui Adrian Nastase. ... Ceea ce se vede ca o tendinta generala este ca in urmatoarele doua saptamani cele doua candidaturi, a lui Geoana si a lui Nastase, se vor detasa de restul.
PSD continua sa-l sprijine pe Adrian Nastase la presedintia Camerei Deputatilor, a declarat presedintele PSD, Mircea Geoana. El a conditionat insa sprijinul acordat lui Nastase de confirmarea acestuia ca nu exista ratiuni suplimentare care sa determine PSD sa-si modifice decizia de a-l sustine.
Cezar Preda, vicepresedinte al PD-L, a declarat joi ca democrat-liberalii ii cer lui Adrian Nastase sa demisioneze din Parlament, pentru ca acesta sa poata veni in fata justitiei ca orice cetatean.
Adrian Nastase, presedintele Consiliului National al PSD, spune ca este din ce in ce mai hotarat sa candideze la presedintia partidului. Chiar daca va castiga alegerile si va conduce aceasta formatiune politica, Nastase spune ca nu mai doreste sa candideze la presedintia Romaniei in viitor.
Bogdan Tiberiu Iacob publica pe Inpolitics articolul "Paradoxalul guvern Nastase sau cum sa-i lichidam pe cei mai buni", pe care il puteti citi in continuare. '"Guvernul Nastase a fost cel mai bun" a decretat azi, Victor Ponta in fata pesedistilor din organizatia de Olt.
A vorbi acum despre remaniere si a pune in aceasta ecuatie doar cateva nume este ca si cum ai incerca "sa machiezi un cadavru", scrie Adrian Nastase, pe blogul personal.
Ponta l-ar sustine pe Adrian Nastase pentru sefia Camerei Deputatilor.
un personaj in partid si guvern care sa il contreze din cind in cind pe Nastase, pentru a nu-i permite sa se umfle prea tare in pene. ... Iar Geoana s-a achitat cu brio, conflictele sale cu Nastase devenind repede de notorietate.
un personaj in partid si guvern care sa il contreze din cind in cind pe Nastase, pentru a nu-i permite sa se umfle prea tare in pene. ... Iar Geoana s-a achitat cu brio, conflictele sale cu Nastase devenind repede de notorietate.
Sa fim solidari cu Nastase, chiar daca va fi condamnat Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, spune ca partidul trebuie sa fie solidar cu Adrian Nastase in cazul in care va fi condamnat in dosarul "Matusa Tamara" si ca nu e cazul sa i se ceara acestuia autosuspendarea din formatiune.
Hollande si Nastase, vorbitori la Sorbona (Autor : ... Locul acestei dezbateri cu trimiteri la rolul datoriei si constiintei obligate sa supravietuiasca si in perioadele negre ale istoriei nu foarte indepartate ma obliga sa readuc in atentie situatia lui Adrian Nastase.
Cine se teme de Adrian Nastase?
ADRIAN NASTASE implineste 64 de ani. Familia, in vizita la Jilava Fostul premier Adrian Nastase, care executa o pedeapsa de patru ani de inchisoare intr-un dosar de coruptie, implineste astazi 64 de ani. ... Familia fostului premier urmeaza sa-l viziteze pe Adrian Nastase in inchisoare.
www.revistatango.ro (un interviu realizat de Alice Nastase Buciuta) informeaza: ... Alice Nastase Buciuta: Desenai rochite de printesa cand erai mica, asa cum fac multe fetite?
In prima faza, favorizat a fost Adrian Nastase - cotat, in jurul orelor 15.00, cu sapte procente in plus fata de Traian Basescu. In scurta vreme insa, prognozele (provenite in special din zona CURS si INSOMAR) au diminuat avansul lui Nastase la 1-2 procente.
Primele amabilitati neconforme cu respectul cuvenit sefilor au fost schimbate chiar intre Ion Iliescu si Adrian Nastase. Astfel, invitat de Iliescu sa ia cuvantul in calitate de "tovaras”, Nastase a tinut sa-i sugereze colegului mai varstnic ca timpul sau a cam trecut:
google-analytics.com