Cautare

1891 de rezultate pentru "alexandru bar" (2.96 secunde)
Hotelul Cleopatra are 252 camere duble si 24 de apartamente, fiecare cu aer conditionat, televizor cu cablu TV, mini-bar, conexiune internet, telefon, seif. Complexul este completat cu un restaurant, bar, sala de conferinte, centru SPA, loc de joaca pentru copii, parcare.
Mai mult decat atat, utilizatorii trebuie sa transmita date cu privire la adresa, denumirea locatiei, tipul spatiului (bar, restaurant, cafenea, braserie, fast-food, cofetarie, hotel etc.) si, dupa caz, suprafata si categoria.
Internet gratuit exista si in barurile Sarului si Vintage Pub, la cafenelele DB Caffe, Fire Club, Habana Lounge, Izzy Bar, Logout Cafe, The Gate Cafe sau Unique Bistro, dar acum - in general - cam orice proprietar de terasa, bar, club, restaurant, vila, pensiune sau hotel care se respecta ofera clientilor sai acces neconditionat la internet gratuit.
Biletele la Ring costa 260 lei lei, iar cele la categoria De Luxe, pozitionate la etajul 2 al Pavilionului Central Romexpo, 700 lei (pachetul include loc rezervat la masa, gustari, intrare separata, voucher consumatie bar in valoare de 50 lei, valet parking).
Bound Club&Bar este una dintre locatiile cu dubla identitate din Centrul Istoric al Capitalei. Atmosfera relaxanta a unui lounge bar potrivit pentru intalniri cu prietenii sau partenerii de afaceri in timpul zilei, se transforma in cursul noptii in cadrul perfect pentru petreceri de neuitat.
A avut un tort etajat cu mousse de ciocolata si nuci caramelizate La capitolul dulciuri, pe langa tortul etajat, cu un design special creat pentru sarbatorita, invitatii s-au indulcit cu Mousse de ciocolata cu nuci caramelizate, Panna cotta cu fructe de padure si se vor bucura de un Candy bar, de unde nu vor lipsi delicoasele si coloratele macarons, briose home made, acadele sau praline de ciocolata.
Terasa situata pe o cladire din zona Tineretului, ofera o atmosfera intima prin decorurile orientale, muzica in stil Buddha Bar, canapele acoperite, balansoare, perne pufoase, lampioane, culori vii aranjate cu bun gust.
Burger Bar - facebook.com/BurgerBarRomania 4. ... Sky Bar - facebook.com/SkyBarRo/ 17. Urban Burger - facebook.com/UrbanBurgerBucurest De asemenea, avem doua vesti bune pentru cei care vor veni insotiti de cei mici.
9 bar (± 1 bar) 5. Timp: 25 secunde (± 2,5 secunde) 6. Vascozitate la 45 ¼ C:' 1,5 mPa s 7.
NESCAFE a aratat in cadrul unui eveniment inedit, care a avut loc la Sky Bar de pe Calea Dorobantilor, ai carui invitati speciali au fost Chef Florin Dumitrescu ai medicul nutririonist Mihaela Bilic, ca raspunsurile la intrebarile adresate de catre jurnalisti sunt mai simple decat am fi crezut, un rol esential in mentinerea unui stil de viata sanatos avandu-l pastrarea masurii in toate.
In plus, a luat cuvantul la eveniment si Corina Oprescu, brand manager Urgo, aceasta prezentand proprietatile produsului si beneficiile utilizarii acestuia, iar Georgiana Tranca, marketing manager la The Bar - Beauty Salon a prezentat informatii utile si trucuri pentru ingrijirea picioarelor.
Peste 150 de participanti, importatori, distribuitori, buyeri din marile retele de retail, Ho.Re.Ca., precum si magazine de gastronomie, wine-bar-uri s-au putut bucura de gustul inimitabil al produselor alimentare si al vinurilor Made in Italy.
cafea pentru bar si restaurante (5 blends) si a doua linie: ... Cel mai bun produs al nostru este Varanini Caffe Bar.
Tot aici este si un bar frumos amenajat. ... In fata fiecarui bar o sa vedeti cate unul sau mai multi animatori (animatoare), care danseaza si care te invita inauntru.
si magazine de delicatese, wine-bar vor putea savura gustul inimitabil al mancarii si al vinului Made in Italy.
Am descoperit cu placuta surprindere, in orasul Calarasi, un bar amenajat in stil american, o oaza de America. ... Dar de unde provine numele acestui bar, Ruta 66?
un gard, obosit si "obosit" fiind dupa o tura de noapte si o tura pe la un bar din cartierul in care locuia. ... e cale mai lunga decat cea pe care o avea de parcurs politistul din bar pana acasa.
Interventie in forta a politistilor si jandarmilor in fata unui bar din Satu Mare dupa ce mai multi barbati au provocat un scandal urias.
Un iesean de 27 de ani a fost retinut pentru 24 de ore dupa ce, in noaptea de luni spre marti, a jefuit un bar din zona Garii Iasi si a lovit-o cu o bricheta tip pistolet pe gestionara localului.
Incaierarea a inceput intr-un bar din Draganesti Olt. ... "A venit Bercea cu aia doi fii ai lui si inca 4 - 5 insi si au fugit dupa aia, doi prin bar si l-au taiat cu un briceag", a declarat unul dintre martori.
google-analytics.com