Cautare

1891 de rezultate pentru "alexandru bar" (3.79 secunde)
Mai pe intelesul fiecaruia, sa aiba spatiu de cazare (hotel, vila etc.), sa aiba un profit destul de ridicat pentru a putea motiva dorinta de a avea un beach-bar, sa aiba o experienta indelungata in domeniul serviciilor si multe altele.
In patru ani de guvernare PSD, fostul deputat Mihai Bar nu a sesizat nici macar o data starea dezastruoasa a drumurilor din judet. ... Bar sustine ca niciodata situatia drumurilor nu a fost mai proasta, iar autoritatile centrale si judetene nu misca un deget pentru repararea lor.
In conferinta de presa de ieri, presedintele PSD Bihor, Mihai Bar (foto), a si prezentat deja obiectivele viitoare ale partidului.
Mihai Bar, inca presedinte al PSD Bihor Presedintele filialei Bihor a PSD sustine ca decizia venita de la centru este nestatutara. ... Presedintele unei filiale judetene poate fi revocat doar de Conferinta Judeteana, forul in care a si fost ales", spune Mihai Bar.
Fostul presedinte al PSD Bihor Mihai Bar nu se dezminte. ... Toate actiunile pe care le-am facut eu sunt statutare", a declarat Mihai Bar.
Joi, 24 octombrie, incepand cu orele 23:00, la Bound Club&Bar din Centrul Vechi, vor face o demonstratie live de concert ca la carte. ... Bound Club&Bar este una dintre locatiile cu dubla identitate din Centrul Istoric al Capitalei.
De aceasta data, Iagar a vrut sa invete cum sa pregateasca un meniu simplu, dar delicios si anume, Gnocchi a la Silk Panoramic Restaurant & Bar.
La festival au participat 17 restaurante, carora se adauga diverse tipuri de bar, standuri de inghetata, deserturi sau cafea.
Natural energy bar - raport nutritiv echilibrat (zaharide, proteine, grasimi) - variante fara gluten - raportul optim dintre monozaharidele lente (cereale) - fibre solubile - 100% materii prime naturale Natural energy gel - 35 g gel natural egal cu 107 kcal - pe baza de sirop de fructe si de agave organice - fara conservanti, fara cofeina - fara gluten, perfect pentru vegani Natural protein bar - cerificare BIO - nu contine soia - fara gluten - fara lactoza, perfect pentru vegani Yippee bar - formula specifica pentru copii - raportul nutritiv echilibrat - compozitia optima de zaharide - fibre solubile - 100% ingrediente naturale Energy drink - bautura izotonica / hipotonica pentru sport - adecvat in timpul antrenamentului - raportul optim de Na, K, Mg si Ca - contine vitamina C - echilibreaza fluctuatiile nivelului glucozei din sange
Azi aici se afla un hotel modern, cu restaurant, bar, terasa, plaja, sezlonguri, gratar. ... Sezonul estival ofera si posibilitatea petrecerii pe plaja amenajata existenta la Complexul Albatros Podul 4 unde, intr-o ambianta distinsa, va puteti bronza si scalda in apele Borcei, avand la dispozitie bar, sezlonguri, gratar, terasa.
Trei oameni, printre care si un minor de 16 ani, au ajuns de urgenta la spital cu rani grave dupa ce un grup de barbati s-au luat la bataie cu mai multe cutite intr-un bar din comuna Calarasi, judetul Botosani.
In cursa pentru fotoliul de primar general mai candideaza Constantin Ionescu (Partidul Social Democrat al Muncitorilor), Petrica Dima (Partidul Socialist Roman), Alexandru Vladu - Alianta Partidul Popular European (Crestin Democrati) si Democrati Europeni (PPE-DE), Constantin Cojocaru - Partidul Poporului (PP-LC), Nicolae Roman (Partidul ProDemo), Florin Dobrescu (Partidul "Totul pentru Tara"), Adrian Grigoriu (Partidul National Democrat Crestin).
Directorul onorific al publicatiei era Alexandru Birladeanu, iar redactor-sef Octavian Stireanu. ... Paunescu, iar responsabili de sectiuni erau Adrian Vasilescu, Alexandru Stroe sau Cristian Teodorescu. ... Ziarul Dimineata, celebru la vremea lui, s-a lansat la 19 februarie 1990, iar directorul publicatiei era Alexandru Piru.
Se implinesc 160 de ani de cand Alexandru Ioan Cuza a devenit domn al Moldovei Ca urmare a razboiului Crimeii (1853-1856), conflict in care Rusia a fost infranta de Imperiul Otoman si aliatii sai englezi si francezi, la Paris s-a organizat o intrunire a Marilor Puteri in cadrul careia s-a redactat o Conventie unde, printre altele, se prevedea Unirea Principatelor Moldova si Valahia.
Alexandru Lazescu, noul presedinte-director general al Televiziunii Publice, a acordat un interviu AGERPRES, in care vobeste, printre altele, despre problemele financiare ale Televiziunii publice. ... Alexandru Lazescu: ... Alexandru Lazescu: ... Alexandru Lazescu: ... Alexandru Lazescu: ... Alexandru Lazescu: ... Alexandru Lazescu:
"Statul a dat anul trecut 240.000 lei pentru Rosia Montana, Gold Corporation a oferit de o mie de ori mai mult!" Fostul ministru al Culturii, Razvan Theodorescu, academicianul Alexandru Vulpe si Ioan Aurel Pop, dar si conferentiarul Alexandru Diaconescu si alti profesori de renume in lumea arheologica au declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca, in ciuda faptului ca la inceput au fost sceptici in privinta proiectului demarat de Gold Corporation la Rosia Montana, au ajuns sa creada ca finantarile acestei companii - 70 de milioane de dolari - sunt singura modalitate pentru ca Rosia Montana sa isi salvgardeze patrimoniul cultural.
Vor fi prezenti pe scena, alaturi de Ioana Sandu, invitati speciali precum Alexandru Jula si Stela Enache (amandoi au lansat tot la Eurostar si tot la Magazinul Muzica, exact acum un an albumele Stela Enache - Cantecele mele - dublu album si Alexandru Jula - Ultimul Romantic), Polina Manoila - interpreta de muzica populara si romante, Saveta Bogdan - interpreta de muzica populara, Petrica Pana - muzician, dirijor, realizator TV, Victoria Dutu - artist plastic, scriitoare, Alexandru Vilmanyi si Ionel Bratu - Voicescu - compozitori, Rares Dragomir - interpret de muzica pop, Camelia Florescu - interpreta si textiera, Titus Andrei - realizator si prezentator emisiuni muzicale la Radio Romania Actualitati.
Cum a ajuns celebra ferma Southfork din Slobozia un paradis abandonat dupa doua decenii Omul de afaceri Ilie Alexandru, din Slobozia, a construit in anii 90 Parcul Hermes, unde se afla copia fermei Southfork din serialul "Dallas". ... Cel care l-a infiintat a fost omul de afaceri Ilie Alexandru.
Catalin Gabriel Cirstoveanu, sef sectie terapie intensiva neonatala spitalul "Marie Curie", este "ingerul pazitor" al lui Alexandru si a altor copii cu astfel de probleme. Pe 9 ianuarie 2009 s-a nas­cut la Buzau Alexandru Gabriel.
Daca, in ultima perioada, PSD intrase intr-un fel de amortire din care mai razbateau din cand in cand vocile agonizante ale fostului lider Mihai Bar si deputatului Claudiu Pop, reprezentantii social-democrati promit sa revigoreze partidul pana la alegerile parlamentare.
google-analytics.com