Cautare

301 de rezultate pentru "alex velea" (4.62 secunde)
Atentia sporita acordata acestui sport a scos la iveala si cateva fete care ar putea, cu usurinta, sa ia parte la concursurile de frumusete. Pe locul 1 in topul celor mai sexy fotbaliste este Alex Morgan (foto) din SUA.
Alex Bourceanu (acum la Trabzonspor), 21. ... Alex Chipciu, 8. Lucian Filip, 10. Cristian Tanase, 11. Andrei Prepelita, 18. Lucian Sanmartean, 23.
Alex Chipciu a adus victoria pe Arena Nationala, in minutul 88 IN DIRECT la Digi Sport 1, Steaua a luptat pană ... Alex Chipciu a adus o victorie dramatica, printr-un gol marcat in minutul 88.
Distractia din Vodafone Dance Arena va fi asigurata de Friction, Phirah, DJ Paul Sawyer si Basswise (Diamondz & Alex Dark), in Jagermeister Rock Arena concertele acustice vor fi sustinute de Partizan, Toulouse Lautrec, Pistol cu Capse, Days of Confusion si Perfect Zero to Infinity, in timp ce de party-ul din Freedom Music Arena Silent Discotheque se va ocupa echipa Electrocord.
La eveniment au luat cuvantul Alex Stefanescu si Mircea Martin; seara s-a incheiat cu un moment de jazz, pentru ca si proza lui Razvan Petrescu a fost numita "un concert de jazz din cuvinte" (Alex Stefanescu).
Alex Ciobanu este tanarul care imbraca doar femei. ... Povestea lui Alex Ciobanu este una obisnuita, ii place industria fashion si adora sa vada femei in fuste midi.
Carla's Dreams - Acele https://www.youtube.com/watch?v=vR7IwJkb-EA Piesa a fost compusa de Carla's Dreams si produsa de Alex Cotoi.
Lariss - Lova Boay (Official Video) https://www.youtube.com/watch?v=PrYG1Ci0vNU Echipa cu care a lucrat Lariss la acest videoclip este formata din Alex Ifimov (make-up si hair) si Marius Fierascu (styling), iar Maria Tarus (coregrafie).
The Motans â€" Versus (Videoclip Oficial) https://www.youtube.com/watch?v=aITtaa90GBU Piesa a fost compusa de The Motans, iar productia a fost refacuta de Alex Cotoi.
Romania va fi reprezentata la Eurovision 2017, in Kiev, de Ilinca si Alex Florea, cu melodia Yodel it!.
Se numeste ANTI CsD, este compusa de Carla's Dreams si produsa de Alex Cotoi.
Ilinca si Alex Florea, reprezentantii Romaniei, s-au calificat in finala Eurovision 2017. Ei au obtinut calificarea in cea de-a doua semifinala a Eurovisionului, care s-a desfasurat in Ucraina.
Un mic record Ilinca si Alex Florea au obtinut pozitia a 7-a, cu un total de 282 de puncte. ... Pentru acest lucru, doresc sa le multumesc in special romanilor din diaspora, a declarat Alex, dupa publicarea clasamentului final.
Premiera nationala a spectacolului de teatru EGO SUM OVIDIUS, de Ana - Maria Nistor, regia Alex Nagy, cu Cristian Iacob si Marius Bodochi in rolurile principale. ... Evenimentul va culmina cu premiera nationala a spectacolului de teatru EGO SUM OVIDIUS de Ana-Maria Nistor, in regia lui Alex Nagy.
Raluca Buzura, Alina Bancila, Maria Filipescu, Alina Predoiu, Nacu Marian, Alex Burlacu, Ioana Streza si Brandusa Atena Ungurasu.
Compusa de Luisa Luca alaturi de DJ Doppe si Alex Cotoi, piesa este produsa de DJ Sava, iar videoclipul este regizat de Alex Ceausu.
Animale, de Alex Vlad, dupa o idee de Edward Albee, regia : Alex Vlad - ora 18.30 - Teatrul Municipal Traian Grozavescu, Lugoj, Balul, de William Shakespeare , regia:
Videoclipul piesei Traieste frumos a fost filmat chiar acasa la Delia, in regia lui Alex Ceausu. ... Echipa de beauty a Deliei este formata din Alex Abagiu (make-up), Sorin Stratulat (hair), styling Delia.
STEFANESCU,ALEX Viziune cu Gabriela Negreanu, Romania literara, nr. ... STEFANESCU,ALEX Gabriela Negreanu - totul sau nimic, Cultura, nr. 270, 2010.
Cu un vibe ce te duce cu gandul la zilele toride de vara si vocea inconfundabila a Ioanei Ignat, N-am nevoie” este un single fresh, compus de Theea Miculescu, Mihai Catalin Tamazlicaru, Razvan Dediu, Alex Antonescu (Zagga) si Ioana Ignat, si produs de DJ Sava impreuna cu Mihai Catalin Tamazlicaru, Razvan Dediu si Alex Antonescu (Zagga).
google-analytics.com