Cautare

301 de rezultate pentru "alex velea" (3.07 secunde)
Selly si-a cumparat un apartament in zona luxoasa a litoralului romanesc, unde va fi vecin cu Bromania si Alex Velea.
Politia Transporturi a anuntat finalizarea cercetarilor in cazul controlului efectuat de Curtea de Conturi Constanta cu privire la "derularea contractului de bare-boat incheiat in anul 1999 de armatorul CNM Petromin SA Constanta cu navlositorul Blue Ocean Ltd Belize avand ca obiect nava mineralier Alex C (fosta Bumbesti)".
Doamna Vali de la firma Alex Logserv a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale organizat in curtea Muzeului National de Geologie. ... Am observat o crestere la aceasta editie fata de editiile trecute", ne-a spus doamna Vali de la firma Alex Logserv.
FARCAS) Continuam sa rezumam, asa cum am facut si in cateva episoade anterioare, opiniile prezentate de ufologul veteran canadian Grant Cameron intr-un lung interviu despre OZN-URILE SI CONSTIINTA UMANA EXTINSA, acordat lui Alex Tsakiris, proprietarul podcastului Skeptiko.
Ma bucur ca voi evolua la o echipa cu pretentii si cu potential", a spus, pentru GdS, Alex Dandea.
Au debutat sub tricolor Cristian Ganea (FC Viitorul) si Alex Baluta (CSU Craiova). ... Alex Baluta, 66) - 9. ... Alex Chipciu, 14.
Cristina Ich i-a luat mintile lui Alex Piturca: ... Fost fotbalist, Alex Piturca a spus ca el si Cristina Ich nu exclud sa se casatoreasca in viitor. ... Christina este o femeie miraculoasa, pe care mi-a trimis-o Dumnezeu, a declarat Alex Piturca pentru cancan.ro.
GABRIELA COSTA & ALEX MAN - Lansarea albumului 'Tempo de Amor' Cele doua concerte vor avea loc pe 12 decembrie 2014, orele 20:30 si 21:30 pe scena Teatrului Mignon (str.
Beatrice Cretu publica pe blogul sau un interviu cu Alex Botezatu, autorul unui blog excelent, Cu lumea-n cap prin Calarasi.
Delia a lansat single-ul Fata lu' tata, piesa compusa de Carla's Dreams si produsa de Alex Cotoi.
Alex Mocanu revine la Sala Palatului in echipa cu cei trei stand-up comedianti, lui alaturandu-i-se Raul Gheba. ... Parerea mea, spune Alex.
Alex. ... Alex. ... Alex. Ioan Cuza, Bd. Gh. Duca, Gara de Nord, cu intoarcere pe Calea Grivitei, Str. Buzesti, Bd. Ion Mihalache, Str.
Alex Zhavoronkov, director al Fundatiei de cercetari biogerontologice din Marea Britanie, a declarat pentru Daily Mail ca renuntarea la orice forma de activitate sexuala ar permite oamenilor sa depaseasca speranta de viata obisnuita si sa traiasca pana la varsta de 150 de ani, scrie MEDIAFAX.
Istoriile lui Alex Stefanescu (Autor: Alex Stefanescu) Nu exista spectacol mai jalnic decat acela al denigrarii Catedralei Mantuirii Neamului, cea mai impresionanta realizare a tarii noastre in anii de dupa 1989.
Alex Bodi nu doar ca nu ocoleste locurile in care o ducea candva pe Bianca Dragusanu, dimpotriva afaceristul parca le cauta cu tot dinadinsul. Si, nu, nu o spunem noi, ci o demonstreaza imaginile pe care Alex Bodi si Daria Radionova le impartasesc.
Din lista de candidati pentru Consiliul Local Murfatlar, de mentionat ca alaturi de candidatul PNL pentru primarie se numara Mircea Avram - fost lider al Actiunii Populare, partid care a fuzionat cu PNL, Cristian Cojocaru - in prezent consilier local, Nicoleta Ciobanu - directoarea Liceului Teoretic din Murfatlar, Murat Chenan - consilier juridic in cadrul Administratiei Canalelor Navigabile, Ion Dumitru - economist la fermele Vie Vin Murfatlar, Marica Frunza - presedinta Organizatiei de Femei a PNL Murfatlar, Emilia Lupu - consilier local, sefa agentiei CEC Murfatlar, Gicu Nicoara - sef obiectiv Portul Basarabi, Costel Parvu - maistru principal la fabrica de creta, Cornel Stefan - consilier local, Cristian Stanca - sef Port Basarabi, Florin Velea - director Ocolul Silvic Murfatlar si Marian Samoila - presedintele Organizatiei de Tineret Murfatlar.
Mai mult, Sanda Velea, director general al Institutului National de Cercetare - Dezvoltare pentru Chimie si Petrochimie, a declarat ca, indiferent de cantitatea ingerata, pesticidul poate provoca moartea pentru ca paralizeaza sistemul nervos.
Edi Claudiu Balan si Leonard Velea au un stand in incinta Pietei Amzei, la parter, unde gasiti:
Presedintele cred ca are ceva cu poporul roman." Alex (forum) Asta e temperatura la care vorbesc oamenii pe strada, in metrou, la piata sau magazine. Ca anonimul Alex de pe forum.
Cheryl Cole, Victoria Beckham, Abigail Clancy, Ilari Blasi, Alex Curran sau Noemi Lenoir sunt in topul celor mai BUNE femei de fotbalisti.
google-analytics.com