Cautare

301 de rezultate pentru "alex velea" (6.47 secunde)
Magda Marincovici) Doctorul Dan Velea este psihiatru adictolog la Paris si autor a numeroase lucrari despre fenomenul dependentei.
Mihai Neaga, Mihai Segarceanu, Iulian Popescu, Marin Covalschi, Marius Carstea, Vlad Marcu, Bogdan Pitulice, Mirel Ezaru, Ionut Trocan, Razvan Diculescu, Marius Trocan, Lucian Achim, Catalin Ionescu, Claudiu Stefan, Antonio Cruceru, Alex Cioabla, Andrei Pupaza, Alex Campeanu.
Alex Stoenescu - istoric la curtea mogulului Istoricul Mihai Alex Stoenescu, cel care a recunoscut cu nonsalanta in 2006 ca a colaborat cu Securitatea, din patriotism desigur, a declarat ca nu a primit niciodata suma vehiculata la Vox News de Dan Andronic, de 50.000 de euro, pentru o carte pe care i-o comandase Sorin Ovidiu Vantu sau care trebuia publicata sub anumite aspecte tendentioase favorabile turnatorului Nus.
Miza meciului si-a pus insa amprenta asupra inceputului de joc al ros-albastrilor si dupa cateva actiuni ofensive timide, Dinamo a preluat initiativa si a reusit sa deschida scorul in minutul 21, prin Alex Curtean, in urma unei combinatii cu Marius Alexe.
Mihai Nedeieanu, Remus Tranca, Radu Boboc, Remus Enache, Tudor Baluta, Dragos Tescan, Alex Gheorghe, Alex Dinu, Hery Kim, Robert Neciu, Andrei Petrescu, Alex Butoi, Ionut Georgescu, Alex Baciu, Stefan Popescu, Nicolas Oprita si Rares Cristea.
Mihai Nedeieanu, Remus Tranca, Radu Boboc, Remus Enache, Tudor Baluta, Alex Gheorghe, Alex Dinu, Hery Kim, Robert Neciu, Andrei Petrescu, Alex Butoi, Ionut Georgescu, Alex Baciu, Stefan Popescu, Nicolas Oprita si Rares Cristea.
Portarul Alex Iordan a ajuns la un acord cu oficialii formatiei CS Turnu Severin si a semnat un contract valabil pe doua sezoane.
Piesa este compusa de Delia, Grasu XXL, productie Alex Cotoi, videoclipul este realizat de NGM - Bogdan Paun si Alex Muresan, productie Loops Production, make-up - Ema Uta, hair -Alex Sarghe, iar styling este realizat chiar de Delia.
Alex - primul copilas care a beneficiat de un transplant cu propriile celule stem. ... Alex, in varsta de 3 ani, este primul copilas din Romania ce beneficiaza de cea mai noua tehnica medicala utilizata in caz de paralizie cerebrala si anume transplantul cu propriile celule stem.
Smiley, Lordana, Antonia, Delia, Alex Velea, Vama, Aurelian Temisan, dar si din zona muzicii populare, Irina Loghin si Maria Carneci.
Joi, la ora 18:00, Carrefour si parcul de retail Colosseum au organizat un concert in parcare, in cadrul caruia vor canta Stefan Banica Jr., Andra si Alex Velea.
Loredana, Zdob si Zdub, CRBL, Connect-R, Alex Velea, Holograf, Vunk , Puya, Corina, Hi Q, Akcent, Delia. Parteneri ai evenimentului de la Craiova sunt RECON, Societatea de Constructii in Transporturi Bucuresti, MITLIV, CIVITAS si Domeniul Coroanei Segarcea.
Premiul pentru CEL MAI VIZUALIZAT VIDEOCLIP PE YOUTUBE a fost acordat productiei "Cai verzi pe pereti" regizata de Iulian Moga pentru piesa cu acelasi nume interpretata de Smiley, Alex Velea si Don Baxter.
Bucurestenii care vor merge in Piata Constitutiei vor pasi in noul an intr-o atmosfera efervescenta, amfitronii serii fiind Smiley&Friends, respectiv CRBL, Alex Velea si Andreea Banica, potrivit municipalitatii.
Project), What ‘s Up, Alex Velea, dar si personalitati din diverse domenii de activitate: politica, fotbal, business. Mai precis, colaborez cu majoritatea personalitatilor din spatiul public autohton.
Smiley, Alex Velea, Cabron, Sore, Feli, Dorian, Don Baxter, Speak, DOC, Radio Killer, Peter Pop, Giulia, Jazzy Jo, Silviu Pasca, Brighi.
Mafia, Loredana, Pact, Andra, Raluka, Smiley, Delia, Mihai Constantinescu, Alex Velea, Vunk, Antonia, Proconsul, Stela Enache, Daniel Iordachioae, Holograf, Fly Project, Guess Who, Maximilian, Shift, Randi, Uddi, Nadir, Alina Eremia, Marius Moga, Adda, Lidia Buble, Adrian Sina, Lariss, Otilia, Maxim, Ami, Carmen, Ruby, What's Up, Andreea Banica si 3 Sud Est.
In prezent, Antonia formeaza un cuplu cu Alex Velea, impreuna cu care are un fiu, pe nume Dominic. In afara trofeului primit din partea revistei Beau Monde, Antonia a primit cadou si o sticla uriasa de Campari.
Defilarea se va finaliza cu un concert original sustinut de Smiley, Sore, Alex Velea si Cabron, amfitrionul evenimentului fiind Pavel Batos care a pregatit publicului un moment special alaturi de Smiley.
Acum 10-15 ani, daca dadeai cu ochii la o intalnire de un barbat precum Alex Velea (sa ma ierte Dumnezeu ca tot fac referire la acest tip, pentru ca, JUR, ca nu am nimic cu el, fiindu-mi chiar simpatic), ca femeie fugeai de mancai pamantul si nici prin gand nu-ti trecea sa iti expui imaginea alaturi de un barbat tatuat precum PUSCARIASII, cu un aer de vagabond flegmatic si foarte rebel, imbracat precum negrii din ghetou, samd.
google-analytics.com