Cautare

3895 de rezultate pentru "adrian" (3.66 secunde)
Sondajul realizat ieri de Centrul de Sociologie Urbana si Regionala (CURS), valabil la inchiderea urnelor (ora 21.00) si facut public la ora 22.30, indica egalitate perfecta intre Adrian Nastase si contracandidatul sau Traian Basescu.
Primele amabilitati neconforme cu respectul cuvenit sefilor au fost schimbate chiar intre Ion Iliescu si Adrian Nastase. ... Dupa replicile de deschidere, Adrian Nastase s-a ocupat prioritar de actuala putere, aruncand in carca acesteia toate relele si nereusitele.
Veniti pe litoral, liderii PSD (Mircea Geoana, presedinte PSD si Adrian Nastase, presedinte executiv PSD) au sustinut o - hai sa-i zicem totusi - conferinta de presa, la sediul Organizatiei Judetene Constanta.
Potrivit aceluiasi sondaj, prezentat ieri intr-o conferinta de presa de liderul PSD Satu Mare, Gheorghe Ciocan, Adrian Nastase l-a devansat pe raza judetului Satu Mare cu aproape 23 de procente pe candidatul Aliantei, Traian Basescu.
Ideea a fost imbratisata pe loc de Adrian Nastase, care a avut chiar si viziunea unui exod al pedistilor catre PSD.
Condamnat in urma esecului la prezidentiale, Adrian Nastase se agata de paiul ramanerii la guvernare. ... Aprecierea lipsita de consideratie suna a dangat de clopot tras in dunga pentru cariera politicianului Adrian Nastase.
a€“ Sunteti considerat un colaborator apropiat al lui Adrian Nastase. ... Echipa Ion Iliescua€“Adrian Nastase este cea mai buna formula de conducere pe care si-o poate dori PSD.
Liderul junilor pesedisti, Victor Ponta, a trecut cu arme si bagaje de partea lui Adrian Nastase, dupa ce l-a criticat de cateva ori pe acesta, reprosandu-i ca nu vrea sa aiba contracandidati la postul de presedinte executiv al PSD.
Prim-ministrul propunea presedintelui, prin aceeasi scrisoare, numirea lui Adrian Cioroianu in functia de ministru al Afacerilor Externe. ... Presedintele a fost nevoit sa accepte noul Cabinet, format din PNL si UDMR, printre altii cu Adrian Cioroianu la Externe, Cristian David la Interne, Tudor Chiuariu la Justitie, Adrian Iorgulescu la Cultura.
Maine puteti si partea a II-a a interviului, in care Vasile Dancu explica cum considera ca se poate reforma PSD cu Adrian Nastase si Miron Mitrea in echipa de conducere, de ce momentul Timisoara (1 Decembrie 2009) a dus la infrangerea lui Mircea Geoana si de ce considera ca estimarea lui Silviu Brucan, referitoare la trecerea a 20 de ani pentru ca romanii sa inteleaga ce este democratia a fost o previziune optimista.
El si-a retractat public declaratia potrivit careia in vara lui 2004, dupa alegerile locale, presedintele Ion Iliescu i-ar fi cerut premierului Adrian Nastase sa-si dea demisia.
Cei doi spun ca au fost amenintati cu moartea de afaceristul craiovean • Ei au depus ieri o plingere penala, solicitind trimiterea in judecata a lui Adrian Mititelu pentru savirsirea infractiunilor de ultraj, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii publice Primarul Antonie Solomon si viceprimarul Gheorghe Nedelescu au depus ieri, la Parchetul de pe linga Judecatoria Craiova, o plingere penala impotriva controversatului om de afaceri craiovean Adrian Mititelu.
Adrian Nastase nu mai poate fi sigur de functia de presedinte al Camerei Deputatilor.
Deputatul liberal de Mures Eugen Nicolaescu a declarat ieri ca PNL va continua sa actioneze cu fermitate pentru schimbarea din functie a lui Adrian Nastase. ... „PNL considera inadmisibil comportamentul lui Adrian Nastase, care a incalcat regulile constitutionale privind convocarea unei sesiuni extraordinare de catre o treime din parlamentari.
Adrian Nastase, presedintele executiv al PSD, a declarat ieri ca tine de evidenta faptul ca se pregateste o anumita schimbare in conducerea Ministerului Justitiei, luandu-se in calcul, potrivit informatiilor sale, numirea Monicai Macovei ca procuror general si a lui Emil Boc ca ministru.
Adrian Stan, directorul adjunct al Agentiei Domeniilor Statului, a prezentat sambata, la Constanta, cateva aspecte legate de derularea programelor Renta Viagera Agricola si Fermierul.
Camera Deputatilor a respins cererea de perchezitie a caselor lui Adrian Nastase dupa ce biroul permanent al Camerei a stabilit, cu 6 voturi pentru si 4 impotriva, ca cererea trimisa de ministrul Justitiei prin care se solicita incuviintarea efectuarii a doua perchezitii la Cornu si Bucuresti incalca un paragraf din Constitutia Romaniei.
Adrian Nastase are tot mai multi contestatari in partid din cauza problemelor sale cu justitia.
Liderul PSD Bihor, Mihai Bar (foto), a votat pentru alungarea din partid a protectorului sau politic, Adrian Nastase.
Zeci de artisti reprezentativi la un moment dat pentru cultura romaneasca i-au ridicat lui Adrian Nastase, inaintea alegerilor generale din 2004, osanale care l-ar fi bagat in mormant de rusine pana si pe Nicolae Ceausescu.
google-analytics.com