Cautare

3895 de rezultate pentru "adrian" (3.22 secunde)
Liderul PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a fost nevoit, luni, sa cedeze in fata lui Victor Ponta si sa-i retraga sustinerea lui Adrian Severin, gasind formula demisiei europarlamentarului. ... Excluderea lui Adrian Severin a starnit dezbateri intense in interiorul PSD.
Urban ar fi dat explicatii, daca era in PSD Adrian Nastase l-ar fi chemat la explicatii pe senatorul PDL, Iulian Urban, daca acesta ar fi fost membru PSD, a declarat presedintele Consiliului National al PSD, la Radio France International, referitor la afirmatiile senatorului PDL Iulian Urban.
Paritate nu inseamna sa iti dea cineva cu parul in cap Deputatul PSD Adrian Mocanu considera ca prin nominalizarea unui candidat liberal din partea USL la alegerile pentru sefia Consiliului Judetean Buzau s-a incalcat protocolul.
Ponta a fost intrebat, intr-un interviu pentru HotNews.ro, daca nu are senzatia ca Adrian Nastase si Ion Iliescu i-ar submina autoritatea de sef de partid.
Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a oferit marti seara o mostra de mare eleganta politica atunci cind a declarat la RTV ca numele lui Adrian Nastase este strans legat de PSD si ca nu poate sa vorbeasca despre PSD fara Adrian Nastase.
Strategia, discutata cu Ponta saptamana viitoare Adrian Nastase s-a retras pentru o scurta vacanta la o vila de pe Valea Prahovei, dar nu in celebra localitate Cornu, pentru a fi la adapost de presa.
Dupa ce a reusit sa pacaleasca peste o suta de persoane, Stefan Adrian, in varsta de 35 de ani, s-a facut nevazut.
Spre Crematoriu, prietenul meu Adrian Enescu Nu te pot insoti, Adrian. ... Pustoaica de atunci a prins din zbor noutatea muzicii tale, Adrian, poate si versurile mele i-au dat aripi. ... Da, Adrian, ai plecat fara microfoane spre Crematoriu. ... Intre ele apare, la rubrica muzica, Adrian Enescu.
"Despre regrete" cu Adrian Nastase Fostul premier, Adrian Nastase,a publicat pe blog, in ajun de Anul Nou un text intitulat "Despre regrete", care, dupa cum precizeaza fostul premier a fost scris pentru Flacara lui Adrian Paunescu. De Ce News reia eseul lui Adrian Nastase.
Cine este judecatorul Ioana Bogdan a carei recuzare este ceruta de Nastase Judecatorul Ioana Bogdan de la ICCJ a facut parte din completul care l-au condamnat pe Adrian Nastase la 2 ani de inchisoare in Dosarul Calitații.De la judecator de tribunal, la sefia Inspectiei Judiciare din CSM si consilier al lui Daniel Morar, judecatorul Ioana Bogdan a reusit in final sa ajunga la Inalta Curte de Casatie si Justitie, o ascensiune ce-i drept fulminanta in sistemul judiciar din Romania.
Adrian Nastase, revoltat:
Adrian Nastase a devenit pe nedrept si in mod exagerat simbolul coruptiei in Romania considera presedintele de onoare al PSD, fostul sef al statului, Ion Iliescu. Iliescu spune ca ce i se intampla lui Adrian Nastase este un cosmar:
CUM A REACTIONAT ADRIAN IOVAN cand I S-A SPUS CA AR URMA SA MOARA! Astroloaga Mariana Cojocaru i-a prezis sfarsitul lui Adrian Iovan, insa la aflarea acestei predictii, pilotul a avut o reactie neasteptata.
Trupul lui Adrian Iovan, ridicat din Alba de fiica pilotului! Cat de afectata e de moartea tatalui Fiica pilotului Adrian Iovan a ajuns, miercuri, la Serviciul de Medicina Legala (SML) Alba, pentru a ridica trupul neinsufletit al tatalui sau, conform romaniatv.net.
Aventura prin care au trecut in perioada Sarbatorilor de Iarna calaraseanca Steluta Ivanciu si bacauanul Codrin Adrian Stan intrece orice imaginatie si poate fi subiectul unui film ce ar ajunge sa castige fara prea mari emotii cele mai importante premii cinematografice.
Ieri, eroina povestii noastre a ajuns impreuna cu Codrin Adrian Stan in Germania, in satul Illingen, acolo unde baiatul locuieste impreuna cu mama sa.
Judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie hotarasc care instanta este competenta se judece dosarul lui Adrian Minune. ... Adrian Minune se afla in razboi pe avere cu Agentia Nationala de Integritate. ... De asemenea, Adrian Minune a intrat in vizorul anchetatorilor de la Combaterea Terorismului!
Dupa condamnarea lui Adrian Nastase, a urmat miercuri, condamnarea lui Adrian Severin. ... Amintesc insa ca Adrian Severin a fost condamnat pentru ca a acceptat o promisiune, nu pentru ca ar fi primit vreun ban! ... N-am vorbit despre depunerea amendamentelor contra cost, a spus Adrian Severin, in ultimul cuvant.
Presedintele Camerei Deputatilor, domnul Adrian Nastase este reprezentantul de marca al celei de-a doua generatii de lideri politici formati in FSN/FDSN/PDSR/PSD, dar si al generatiei celor care au fost groparii ideii de social-democratie, de Stanga romaneasca.
"Marita" ii are in distributie pe actorii Alexandru Potocean, Adrian Titieni, Lucian Iftime, Victoria Cocias, Andrei Hutuleac, Bogdan Dumitrache, Ana Ciontea. ... "Rolul meu din filmul Marita, foarte greu si foarte vocal!" - Cum este sa joci alaturi de talentatul actor Adrian Titieni, in filmul Marita?
google-analytics.com