Cautare

3896 de rezultate pentru "adrian" (3.25 secunde)
Emma Nicholson l-a vizitat pe Adrian Nastase la inchisoare Emma Nicholson a venit in Romania pentru a-l vizita, la Jilava, pe fostul premier Adrian Nastase. Emma Nicholson a fost raportor in Parlamentul European si a fost o apropiata a lui Adrian Nastase, scrie Antena 3.
Adrian Nastase:
Ai facut destul rau, ai creat o stare de haos" Adrian Nastase a fost prezent, sambata seara, in cadrul emisiunii Q&A, moderata de Alessandra Stoicescu. ... Dupa un an, Adrian Nastase spune ca, pentru Traian Basescu, mai exista un singur mesaj:
Adrian Nastase il face praf pe Radu Banciu: ... Luiza Popa ) Replici dure intre Adrian Nastase si Radu Banciu. ... Adrian Nastase a scris astazi pe blog un text in care a folosit un limbaj de neimaginat la adresa lui Radu Banciu, pe care il desfiinteaza. ... Adrian Nastase pe blog:
Adrian Mutu: adevarul gol-golut despre aventura cu profa de sex Laura Andresan De-a lungul anilor, Laura Andresan a vorbit in nenumarate randuri despre presupusa aventura pe care a avut-o cu fotbalistul Adrian Mutu, afirmand ca au facut pana si sex in grup.
Festivalul Adrian Paunescu revine la Craiova cu mari artisti / Printre invitatii din acest an: Tudor GHEORGHE, Horatiu Malaele, Nicu ALIFANTIS, Mircea VINTILA, Mircea BANICIU Festivalul International Adrian Paunescu - ajuns la cea de-a patra editie, va avea loc la Craiova, in zilele de 1, 2 si 3 Decembrie 2016.
Imi mentin declaratiile despre condamnarea lui Nastase Liderul PSD, premierul Victor Ponta afirma ca isi mentine declaratiile in privinta condamnarii lui Adrian Nastase, aratand ca el a exprimat doar niste realitati care nu au nicio legatura cu independenta justitiei.
Adrian Nastase, presedintele PSD, a acceptat provocarea "Jurnalului National” alaturindu-se politicienilor care scriu, saptaminal, un editorial pentru acest cotidian.
Manati de interese meschine, alesii PUR si PRM il salveaza pe Adrian Nastase de la decesul politic, propulsandu-l in fruntea Camerei Deputatilor.
Adrian Nastase si Antonie Iorgovan s-au impacat la sfarsitul saptamanii trecute. ... Vineri, la sediul central al PSD, Adrian Nastase l-a intampinat pe Antonie Iorgovan cu mana intinsa si cu formula “considera ca a venit portarul partidului“.
Cei doi lideri ai PSD, Adrian Nastase si Ion Iliescu, se afla in campanie electorala prin tara in vederea Congresului din aprilie.
Primaria din Banie si finantatorul clubului de fotbal Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, jongleaza cu banii oamenilor. ... Generoasa din fire, cum o stim, atunci cand e vorba de imprastierea banului public pe te miri ce, primaria condusa de Antonie Solomon ii plateste mai nou datoriile afaceristului Adrian Mititelu.
• 26 iul 2007 - Ministrul de Externe, Adrian Cioroianu, anunta ca i-a trimis o scrisoare omologului sau din Republica Moldova, cu privire la necesitatea deschiderii a inca doua consulate, la Cahul si Balti, pentru a rezolva cererea de vize a cetatenilor moldoveni.
In fata lui Adrian Nastase, liderul partidului, sefii filialelor locale au lasat orgoliile si interesele personale sa incalce disciplina de partid.
Dupa o serie de tururi de forta prin toate judetele tarii, Adrian Nastase si Ion Iliescu au urcat impreuna la prezidiul Congresului, de unde au adresat mesaje de unitate si sustinere a ideilor PSD.
Adrian Nastase, intrebat daca va mai candida: ... ca sa il citez pe Vanghelie, "Adrian Nastase este deja o institutie" Adrian Nastase a fost invitatul lui Mihai Gadea la emisiunea "Sinteza Zilei" de la Antena 3. ... Eu cred ca este suficient sa spuneti, simplu, Adrian Nastase.
DNA a cerut Camerei Deputatilor incuviintarea pentru a efectua perchezitii la doua imobile aflate in proprietatea lui Adrian Nastase.
Plenul Camerei Deputatilor va decide astazi daca se va incuviinta sau nu cererea ministrului Justitiei, Monica Macovei, de perchezitionare a caselor din Zambaccian si Cornu ale deputatului PSD, Adrian Nastase.
Adrian Nastase si Dan Ioan Popescu, odinioara cei mai puternici oameni din PSD si din tara, se afla la un pas de a suferi o umilitoare infrangere politica, colegii de partid pregatindu-se sa-i dea afara din formatiunea pe care au transformat-o in sediul central al DNA.
Constantin Tudor a publicat un text pe Facebook in care precizeaza implicarea sa in evenimentul din data de 5 octombrie 2018, cand Scoala Gimnaziala din comuna Dorobantu a primit numele marelui istoric Adrian V.Radulescu, fiu al satului. ... Adrian Radulescu.
google-analytics.com