Cautare

322 de rezultate pentru "adina buzatu" (2.93 secunde)
Nici o firma de brokeraj nu va vinde actiunile altcuiva pentru ca dau eu ordin“, a declarat Teodor Buzatu, membru în Consiliul de Administratie al SIF Oltenia. ... Practic, conform lui Buzatu, ei nu si le pot pierde fara sa fie de acord.
Iar fiecare fond are propria politica, asa ca nu se poate spune ca actioneaza concertat“, a declarat Teodor Buzatu, membru în Consiliul de Administratie al SIF Oltenia. Explicatia lui Buzatu este oarecum ciudata.
Proaspatul membru PLD a fost presedinte al PDSR timp de sase ani, apoi presedinte al PNL Seaca de Câmp din 2002 pâna în urma cu câteva zile, când s-a înscris în filiala condusa de Horatiu Buzatu. ... Barbu a pus botul la narodul de Horatiu (Horatiu Buzatu - n.r.).
În schimb, Teodor Buzatu, membru în CA la SIF 5 Oltenia, ofera propria explicatie pentru deciziile societatilor din protofoliul SIF: ... Buzatu se contrazice:
Teodor Buzatu, membru în Consiliul de Administratie (CA) al SIF Oltenia, spune ca operatiunile derulate de societate s-ar întinde pe o perioada de un an, urmarind rascumpararea de titluri ieftine. ... Mai ales datorita operatiunilor speculative din piata, pretul unei actiuni SIF5 va creste", a spus Buzatu.
Asteapta sa vada ce se întâmpla cu preturile si cu creditele, deoarece se confrunta cu o incertitudine în piata", a precizat Bogdan Buzatu, managerul agentiei General Imobiliare. ... Piata îsi va reveni pâna la începutul anului viitor", a precizat Bogdan Buzatu.
Asteapta sa vada ce se întâmpla cu preturile si cu creditele, deoarece se confrunta cu o incertitudine în piata", a precizat Bogdan Buzatu, managerul agentiei General Imobiliare. ... Piata îsi va reveni pâna la începutul anului viitor", a precizat Bogdan Buzatu.
"În conditiile economice actuale, între apartament de bloc, casa si teren, persoanele care au nevoie de o locuinta ar trebui sa opteze pentru un teren, pentru ca e mult mai usor de cumparat", a declarat Bogdan Buzatu, managerul agentiei General Imobiliare.
"În conditiile economice actuale, între apartament de bloc, casa si teren, persoanele care au nevoie de o locuinta ar trebui sa opteze pentru un teren, pentru ca e mult mai usor de cumparat", a declarat Bogdan Buzatu, managerul agentiei General Imobiliare.
Vrem sa facem depozite bancare cu acesti bani, pe care sa ii folosim la nevoie pentru plasamente avantajoase", a precizat Teodor Buzatu, membru in CA. ... Teodor Buzatu a explicat ca diferenta la impozitul pe profit provine de la provizioane:
Teodor Buzatu, membru in Consiliul de Administratie al SIF si director in cadrul societatii, a declarat ca negocierile s-au purtat acum doua-trei zile si ca tranzactia s-a facut prin intermediul unei firme de brokeraj.
Dupa Weber si Daianu, pe locul al treilea se afla Adina Valean - vicepresedinte al grupului ALDE, urmata de Cristian Busoi, deputat si europarlamentar, de Ramona Manescu, Mogor Csibi, Stejarel Olaru, Iulia Huiu, Horia Toma, Cristian Anghel.
Spune cineva, sa citesc intrebarea, Adina Ionescu: "Sa-l intrebati pe presedinte la emisiunea de diseara daca se gandeste sa retrimita legea pensiilor la parlament inainte de promulgare pentru a fi revotata, din cauza suspiciunilor de frauda care planeaza asupra ei".
• Norica Nicolai (seful delegatiei PNL) • Adina Valean • Renate Weber • Eduard Hellvig • Ovidiu Silaghi In principiu, PNL are ca obiectiv un scor de 25% in alegeri, respectiv circa 1,5 milioane de voturi, situatie in care liberalii si-ar putea revendica cu 3 deputati europeni in plus fata de numarul celor aflati pe mandat in prezent.
Astfel, vor fi observatori deputatii Mona Musca, Mircea Cosea, Raluca Turcan, Ovidiu Silaghi, Tiberiu Barbuletiu si senatorii Adrian Cioroianu si Nicolae Vlad Popa, iar supleant deputatul Adina Valean.
Printre colaboratori se numara Adina Popescu, Robert Turcescu, Sever Voinescu sau Ana Mihailescu. Ziarul Jurnalul National a fost fondat in 7 iulie 1993.
Printre colaboratori se numara Adina Popescu, Robert Turcescu, Sever Voinescu sau Ana Mihailescu. - Ziarul Jurnalul National a fost fondat in 7 iulie 1993.
Au luat cuvantul Constantin Bogdan Matei, Ministrul Tineretului si Sportului, Franz Weiler, Presedinte Director General UNIQA Asigurari, Anelise Moldovan, Marketing & Communication Manager, Porsche Romania, Corina Vasile, Director Comunicare, Raiffeisen Bank, Sergiu Petre,Corporate Brand Manager, OMV Petrom, Ramona Ciocodei, Communication Manager, McDonalds Romania, Ionut Ionescu, Marketing Manager, Kvantumsport, Adina Enea-Category Manager Specialities & Baked RO, Intersnack Romania, Razvan Ionescu, Director de Marketing, Impact, Elena Gheorghita, Marketing Manager, Hervis Romania, alaturi de Valeria Racila van Groningen, Presedintele Bucharest RUNNING CLUB si Paolo Ottone, Director General Bucharest RUNNING CLUB.
Rodica Ailincai, Vlad Basarab, Marcel Bunea, Daniela Constantin, Vioara Dinu Popescu, Serbana Dragotescu, Suzana Fantanaru, Catalina Florescu, Daniela Frumuseanu, Miruna Hasegan, Anca Alexandra Higiu, Georgeta Hlihor, Alexandra Andreea Ionascu, Andreea Gabriela Ionescu, Constantin Ovidiu Ionescu, Carmen Iordache, Ileana Dana Marinescu, Alexandru Ioan Marginean, Lucian Muntean, Alexandra Neacsu, Lisandru Neamtu, Vasile Pop Negresteanu, Cristina Gloria Oprisa, Letitia Oprisan, Ioana Liana Popa, Adriana Popa Canija, Cristiana Maria Purdescu, Marin Raducu, Doina Reghis Ionescu, Ana Maria Rugescu, Adina Sztrharszky, Valeriu Susnea, Alina Voda.
Mona Musca, Monica Mihaela ßtirbu, Raluca Turcan si Adina Valean. De asemenea, in grup sunt 63 de barbati, inclusiv premierul Calin Popescu-Tariceanu.
google-analytics.com