Cautare

54 de rezultate pentru "adelina" (7.60 secunde)
Adelina Chivu, sotia lui Cristi Chivu, este pe locul 38. "Daca Mourinho credea ca este Special One cand antrena la Inter inseamna ca nu a intalnit-o pe Adelina" xxx Adelina a primit, de-a lungul timpului, multe solicitari de a poza nud in reviste dedicate barbatilor:
Adelina Drugan "Voi aduce idei noi pentru atragerea de fonduri europene" Atributii Adelina Drugan este consilier judetean din partea Partidului Conservator, iar la alegerile locale din acest an a castigat cel de al doilea mandat in CJ.
Ieri, in cadrul unei conferinte de presa, a fost anuntat rezultatul alegerilor, presedinta a Biroului Judetean de Tineret al PUR fiind aleasa Adelina Hristea, fosta presedinta a Organizatiei de Tineret a PSD Galati, iar presedinte al Biroul Municipal de Tineret al PUR Galati a fost ales tot un fost membru al PSD, Florin Lungu.
Adelina Pestritu si Speak viseaza sa aiba in curand o nunta ca-n basme. ... Adelina Pestritu si Speak au planuri mari de viitor. ... "To be as we dreamed" (Sa fie asa cum visam), a scris Adelina alaturi de fotografii.
Adelina Pestritu a trecut prin momente groaznice din cauza colegilor ei de la Kanal D si a fost la un pas sa lesine in urma unei farse pe care acestia i-au facut-o.
Liviu Varciu si Adelina si-au luat ramas bun in lacrimi! ... Totusi, Liviu si Adelina sunt nevoiti din nou sa stea despartiti in aceasta saptamana.
mai este Adelina Hristea director la Tabere? ... Este Adelina Hristea director la Tabere? ... O sa vina sa-mi spuna ca au si promovat-o pe Adelina Hristea si ea de fapt nu are serviciu", a precizat conservatorul Eugen Durbaca.
Consilierul judetean PC Adelina Hristea a fost trimisa ieri in conferinta de presa de conducerea partidului pe care il reprezinta pentru a apara onoarea presedintelui Eugen Durbaca. ... Sint postate comunicate de presa din 26.11.2005", a facut public Adelina Hristea.
Astfel, consilierii judeteni Adelina Hristea si Anca Ene au tinut sa-i asigure pe alegatori si sa-l “lumineze” pe democrat ca ele au muncit mult la Bruxelles.
22 - 13 A treia plecare Ce-a de-a treia miscare, care a lovit PSD-ul in CJ, a fost plecarea sefei de la tineret, Adelina Hristea. Alaturindu-se colegei sale, plecata mai din timp, Anca Ene, Adelina Hristea a dezechilibrat iarasi PSD-ul, Comisia nr.
Conform declaratiilor facute de Adelina Hristea, purtatorul de cuvint al Organizatiei Judetene PC Galati, formatiunea conservatoare se bucura de sprijinul a 14 procente din numarul de cetateni ai judetului. ... Eugen Durbaca se afla pe primul loc in topul preferintelor alegatorilor", a declarat Adelina Hristea.
Purtatorul de cuvint al organizatiei galatene a partidului, Adelina Hristea, a precizat ca la nivelul judetului au fost strinse 38 de mii de semnaturi, dintre care 18 mii de semnaturi din municipiu, iar 20 de mii din restul judetului.
Purtatorul de cuvint al Organizatiei Judetene PC, Adelina Hristea, a precizat in acest sens ca 32 de procente din numarul celor intervievati reprezinta tineri care au spus ca au cunostinta de activitatea Partidului Conservator si ii cunosc pe o parte dintre cei care fac parte din conducerea formatiunii.
Romania a obtinut 6 medalii de aur, in prima zi, la editia 66 a Campionatelor Balcanice In orasul bulgar Stara Zagora, in prima zi a Campionatelor Balcanice de atletism, ajunse la a 66-a editie, delegatia Romaniei a obtinut 6 medalii de aur, prin Mihai Donisan (inaltime), Carmen Toma (triplusalt), stafeta masculina de 4x100 m, Adelina Pastor (400 m), Dorina Korozi (800 m) si Nicoleta Grasu (disc).
Cristi si sotia sa, Adelina, locuiesc acum la Bucuresti impreuna cu cele doua fiice ale lor.
Elena Vasile a debutat in muzica ca textier pentru diversi artisti cunoscuti, printre care si Liviu Varciu, ea fiind cea care i-a compus acestuia piesa despre Adelina.
Adelina Stoian, o profesoara din Timis, a fost gasita moarta in casa de catre sotul ei. ... La 33 de ani, Adelina Stoian era gravida in luna a noua cu un copil pe care si l-a dorit incă
Catalin Botezatu, Ana Maria Prodan, Rita Muresan, Silviu Prigoana, Valentina Pelinel, Andreea Marin, Adriana Bahmuteanu, Adelina Elisei, Luminita Anghel, Minodora, Andreea Balan, Gabriel Cotabita, Lora, Romica Tociu, Nicoleta Luciu, Corina, Gina Pistol, Tania Budi, Marina Almasan, Mirela Boureanu Vaida si Ionela Prodan.
A urmat Adelina Hristea. Motivul acesteia a fost teroarea la care a fost supusa de sefii din partid. Raspunsul mai-marilor pesedistii nu a intarziat sa apara.
Bogdan Ciuca, purtatorul de cuvint al formatiunii politice denumite acum Partidul Conservator, ne-a declarat ca printre cele aproape 100 de persoane din Galati participante la Congres s-au numarat si ultimii intrati in partid, de la PSD de exemplu, cum ar fi consilierii judeteni Anca Ene si Adelina Hristea.
google-analytics.com