Cautare

4182 de rezultate pentru "accident rutier in 17 01 2010 drajna" (2.99 secunde)
Accident pe autostrada Soarelui. Trafic partial blocat pe A2, dupa ce 4 masini au facut un accident. 7 persoane au fost ranite intr-un accident de circulatie care s-a produs, marti, la kilometrul 64 de pe A2, langa localitatea Lehliu Gara, autostrada care leaga Bucurestiul de Constanta.
In temeiul art. ... 1.391/2006, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr.
Moartea lui Razvan Ciobanu tine prima pagina a presei cu titluri incendiare in genul: Accident, crima sau sinucidere. ... Sa fi fost accident, sinucidere, crima, atac vascular cerebral sau atac de cord? Vestea ca celebrul creator de moda s-a stins din viata a lasat in soc toata Romania.
Guvernul a aprobat in sedinta de ieri utilizarea sumei de 17.000 miliarde lei vechi pentru accelerarea lucrarilor la autostrada Bucuresti - Constanta, pe tronsoanele 4 si 5 Drajna - Fetesti si, respectiv, Fetesti - Cernavoda.
Guvernul a aprobat in sedinta de ieri utilizarea sumei de 17.000 miliarde lei vechi pentru accelerarea lucrarilor la autostrada Bucuresti - Constanta, pe tronsoanele 4 si 5 Drajna - Fetesti si, respectiv, Fetesti - Cernavoda.
Indicii productiei industriale arata ca in noiembrie 2011 doar doua judete din Oltenia au avut crestere, in timp ce trei au inregistrat o scadere considerabila. Imbucurator este faptul ca indicii valorici ai cifrei de afaceri din industrie au crescut, totusi, in patru din cinci judete.
Contractele pentru constructia pe portiuni, in regim de concesiune, a autostrazii Pitesti-Brasov, semnate in timpul mandatului ministrului PSD al Transporturilor, Miron Mitrea, in 2004, au fost reziliate dupa schimbarea politica de la finele anului respectiv.
COD RUTIER 2013: Soferii care sunt depistati la volan sub influenta bauturilor alcoolice, in cazul in care fapta nu constituie infractiune, vor avea permisul suspendat o jumatate de an si vor primi o amenda prevazuta la clasa a V-a de sancțiuni (21-50 de puncte-amenda) dacă
Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta din MAI, a anuntat un nou bilant al teribilului accident produs, in aceasta dimineata, pe Autostrada Soarelui: ... Potrivit Centrului INFOTRAFIC, circulatia este deviata de la km 64 al autostrazii A2, pe DN3A Lehliu Gara " Drajna.
Grav accident pe DN1. Fiica sefului ISU Prahova a decedat Un grav accident rutier a avut loc, sambata, pe DN1, in zona localitatii Barcanesti, soldat cu o victima si patru raniti.
I-ai ciuruit, fiinta extraordinara!", pe care il puteti citi in continuare.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut marti, 24 septembrie 2014, in plenul Senatului, o declaratie politica cu titlul: "Codul Rutier: Intre viata si zmeii de pe sosele", pe care o puteti citi in continuare.
"Codul Rutier sau Cotul Rutier?! ", pe care o puteti citi in continuare. De cateva saptamani, mai precis de cand se discuta cu atata patos despre noul Cod Rutier, despre forma pe care trebuie sa o imbrace acest document foarte important, am avut o curiozitate tematica.
Conditia este cauzata de reducerea cronica a fluxului de sange la nivelul creierului, de obicei, ca rezultat al unui accident vascular cerebral sau a unor serii de accidente vasculare cerebrale.
ACCIDENT VASCULAR CEREBRAL (AVC) Dupa declansarea accidentului vascular cerebral, fiecare minut conteaza! ... Actionand rapid, ajuti pacientul cu AVC sa primeasca tratamentul de care are urgent nevoie â€" acesta are eficienta maxima daca AVC-ul este diagnosticat in aproximativ 3 ore de la debutul simptomelor.
La data de 27.10.2010, mai multe confederatii sindicale vor organiza in Capitala, un miting in Piata Victoriei, intre orele 10.00 - 11.00, urmat de un mars catre Piata Constitutiei, intre orele 11.00 - 14.00 si un miting in Piata Constitutiei, intre orele 14.00 - 22.00.
Vizita-maraton a ministrului Transporturilor, Ludovic Orban, in puncte "fierbinti" din mai multe judete, acolo unde au demarat lucrari in domeniul transporturilor rutiere sau urmeaza sa fie facute investitii majore, asa cum este cazul Aeroportului Kogalniceanu, pentru care, chiar in cursul zilei de ieri, a fost aprobata suma de 90 de miliarde de lei in vederea realizarii reparatiilor pistei de aterizare.
Potrivit politistilor de la Rutiera, Dumitru Preda, de 23 de ani, din Craiova, care conducea un Mercedes inmatriculat in Marea Britanie pe strada Pelendava, la intersectia cu Calea Severinului a virat dreapta, dupa care a pierdut controlul directiei.
Lucrarile la cel de-al doilea tronson al autostrazii Soarelei, intre Drajna si Fetesti, au inceput acum mai bine de un an. Reprezentantii ministerului Transporturilor au declarat ca intr-o luna trebuie sa avem autostrada de la Drajna pana la Cernavoda.
Smaralda Nedelcu, administrator la Exagro Studio S.R.L.-D, producator de textile de casa, din Drajna participa in acest week-end la targul mesterilor populari organizat cu prilejul Zilelor Municipiului Calarasi.
google-analytics.com