Cautare

1004 de rezultate pentru "accident crangasi" (2.94 secunde)
Alte ecrane vor fi amplasate, potrivit Primariei Sectorului 6, in parcurile Drumul Taberei si Crangasi.
In week-endul acesta vom fi prezenti la targul din fata Ateneului Roman, la Academia Militara, la Agronomie si in Piata Crangasi (unde avem magazin), iar la targul de la Universitate vom fi intre 1 - 31 XII 2013", ne-a spus Albert Raileanu.
Și pentru ca PSD nu putea sa se lase mai prejos, senatorul de Militari, Crangasi si Giulesti Gabriel Mutu s-a aruncat si el in lupta pentru candidatura.
Vanzatoarele din Piata Crangasi ne-au zis ca le-au vandut ca painea calda. “Veniti peste cateva zile, ca mai aducem“, suntem incurajati.
Studiul companiei, preluat de Mediafax, prezinta zonele care au atras atentia investitorilor si sunt enumerate cartiere precum Bucurestii Noi, Casa Presei Libere, Straulesti, Petricani, Gara de Nord, Dristor, Mihai Bravu, Crangasi, Titan, Vitan, Militari, Ghencea, Colentina.
Artera va avea 13,15 kilometri lungime si va face legatura intre Colentina si Crangasi. (VEZI IMAGINI 3D CU AUTOSTRADA).
pe locul al doilea in topul cresterilor de pret se situeaza cartierul Vitan Nou (unde locuintele s-au apreciat cu 4,1%), acesta fiind urmat de Herastrau-Nordului (cu un plus de 4%), Crangasi (cu 3,4%) si Banul Manta-Victoriei-Romana-Universitate (cu un avans de 3%).
Incepand cu orele 9.00 va fi deschisa, in Parcul Crangasi, expozitia "AeroNautic EXPO" unde vizitatorii vor putea vedea machete si exponate ale Ministerului Transporturilor, Ministerului Apararii Nationale, Ministerului Afacerilor Interne, Yacht Club-ului Mircea si Clubului Aviatorilor.
De profesie asistent farmacie la CATENA (Piata Crangasi, Bucuresti) si originara din Rm. Valcea, Simona Dumitrescu, membru Catena Racing Team, cel mai numeros si mai valoros club polisportiv al unei companii, a reusit o performanta remarcabila la editia 2017 a celebrei competitii.
Corturile vor fi instalate in pietele Romana, Victoriei, Roma, Titan, Obor, Dristor si Crangasi, in parcurile Carol si Herastrau (la intrarea Charles de Gaulle), la Gara de Nord, la Facultatea de Arhitectura, pe strada 11 Iunie si in fata Spitalului Coltea.
In Sectorul 6, pe cateva sute de metri din Bulevardul Drumul Taberei se concentreaza 70 la suta din agesiunile inregistrate in sector, alte zone cu probleme fiind cartierul Crangasi si Bulervadul Iuliu Maniu, Pasajul Lujerului, Gorjului si Bulevardul Uverturii.
163 din zona Crangasi. Chiar in aceasta perioada avem expozitie de pictura pe panza a copiilor, la Centrul Cultural din Busteni", ne-a spus Baciu Vladimir.
Piata Moghioros, Piata Iancului (metrou), Dristor (metrou), Parcul Cismigiu (vizavi de sediul PMB), Piata Muncii, Piata Crangasi, Magazin Bucur Obor.
De Ziua Nationala, in parcul Crangasi. A stat aproape o ora in cazan, pana sa fie impartita poporului, si n-a zis nimic.
Crangasi, Str. Virtutii, Str. Lujerului, Str. Brasov, Bd. Ghencea si retur. Totodata, datorita manifestarilor prilejuite de sarbatorirea Revelionului 2016 in Piata Constitutiei, in noaptea de Anul Nou, intre orele 19.00 si 3.00, traficul rutier va fi restrictionat pe Bd.
PMB a instalat corturi anticanicula dotate cu personal medical, apa si aer conditionat Primaria Capitalei a instalat 20 de corturi anticanicula dotate cu personal medical, apa, aer conditionat si medicamente in locurile aglomerate din Bucuresti, precum Piata Victoriei (in partea stanga a Muzeului Antipa), Piata Romana, Piata Unirii, Piata Universitatii - Arhitectura si Universitate, metrou Dristor, Parcul Carol, Piata 11 iunie, Parcul Cismigiu, Piata Obor , Piata Moghioros, Piata C.A Rosetti, Piata Iancului - metrou, Parcul Herastrau, Piata Muncii, Piata Crangasi si Gara de Nord.
Astfel, pe malul lacului se doreste amenajarea unei promenade de circa 2 km, pornind din zona Crangasi pana in dreptul insulei, ce va cuprinde o pista de alergare si un cinema in aer liber.
O duduie intre doua varste, agitand triumfatoare o sacosa de plastic, ornata cu trei trandafiri, in care avea deja oasele pentru ciorba, bombanea de zor ieri in Piata Crangasi, ocarand cativa tineri ai Aliantei D.A.
Va pot oferi unul dintre ele si banuiesc (si sper in acelasi timp ca nu e singular) venit din cartierul in care locuiesc. Pe vremuri era etichetat, in "Scanteia" ca fiind "modernul si cochetul cartier Giulesti-Crangasi".
La data de 05 august 2010, in jurul orelor 18:00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 20 Politie, au depistat-o in zona statiei de metrou Crangasi pe B.
google-analytics.com