Cautare

140 de rezultate pentru "abo mix" (2.64 secunde)
- Ce le transmiti concurentilor de la "Slabeste sigur si natural cu Cardio Mix? ... Antrenamentul Cardio Mix nu este usor, dar asta nu inseamna ca este imposibil.
Creat de renumitul specialist in fitness Mihai Dragomir - programul concurs Slabeste Sigur si Natural are la baza Conceptul de fitness anti aging Cardio Mix. ... Conceptul Cardio Mix este recunoscut la nivel mondial de FIMS (Federatia Internationala de Medicina Sportiva):
Aura Calina, partenera de viata a lui Mihai Dragomir, initiatorul Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept - primul si singurul concept de fitness anti imbatranire din Romania, a sarbatorit ieri implinirea a 40 de ani.
Mihai Dragomir, renumitul antrenor fitness specialist, a dezvoltat in ultimii trei ani, sub umbrela conceptului de fitness anti aging Cardio Mix si a Campaniei Ia-ti Portia de Sanatate - Tabere de fitness, si Expeditii de Anduranta Cardio Mix in Muntii Calimani.
Noul curs de Cardio Mix Dance va poate reda forma fizica pe care de mult v-o doriti.
La 6 ani de la lansarea pe piata, Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept aduce in atentia publicului filmul documentar Sport, Performanta, Cardio Mix - film care are ca protagonisti oameni reali si vietile lor schimbate. "Cardio Mix schimba vieti!
Programul concurs "Slabeste sigur si natural cu Cardio Mix’’, aflat la a 10 editie, poate fi reteta de succes a noii tale imagini.
7 ani in care s-au pregatit 14 editii ale Programului concurs Slabeste sigur si natural cu Cardio Mix.
Cardio Mix Fitness Anti Aging si Mihai Dragomir, Promotorul fitness-ului in Romania, Antrenor Maestru Fitness Specialist, prezinta FIT BIO MIX - un complex de exercitii utile si accesibile care se pot efectua oriunde si oricand.
Inas Abo Altaheen s-a stabilit in Romania de la 13 ani. ... Nu este neaprat nevoie sa le purtati largi, deoarece pot fi modificate pe linia taliei, ne-a spus Inas Abo Altaheen.
Duminica 21 aprilie 2013, sub egida campaniei Ia-ti Poartia de Sanatate, Prof.Antr.Fitness Specialist Mihai Dragomir a organizat si sustinut seminarul cu acelasi nume "Ia-ti Portia de Sanatate ‘’, pentru copiii Scolii Cardio Mix.
sportiv de performanta, multiple diplome si trofee, membru FRCF si antrenor de fitness din 1996, arbitru national si intrenational, profesor antrenor specialist in fitness, numit de IFBB Promotor al Fitness-ului in Romania, creator al singurului concept de fitness anti aging din tara Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept si ma opresc aici pentru ca am promis ca voi fi scurt.
Provocarea Concurs Slabeste Sigur si Natural cu Cardio Mix s-a incheiat miercuri 24 aprilie, dupa patru saptamani de antrenament intens, program nutritional echilibrat si consiliere concurentii sunt categoric mult mai usori ca la inceput.
Mihai Dragomir, cel care a creat conceptul cardio mix in Romania, ne-a raspuns in exclusivitatea la cateva intrebari. ... Astfel mi-am dedicat munca, viata si cariera - copilului meu de suflet, Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept - primul singurul concept de fitness anti aging din Romania.
Fitness specialist, este singurul om din industria fitnesului romanesc care si-a creat propriul concept de fitness - Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept. ... Este posibil acest lucru doar facand Cardio Mix?
- Osho - Cartea despre barbati , Traducere de I.Danasel, Cristina editura MIX, Brasov, 2001, 184 p. - Osho - Cartea despre femei editura Mix;
De ce reformare i-am intrebat pe cei de la Cardio Mix ? ... Trebuie sa stii ca silueta frumoasa si sanatoasa nu se tine cu doua frunze - de ceea in weekend -ul de reformare Cardio Mix mancarea este pe primul loc.
Concursul SLABESTE SIGUR SI NATURAL cu Cardio Mix este unul popular, mediatizat si cu destule editii la activ care a devenit metoda de ‘’pregatire’’ sau initiere in tainele unui stil de viata sanatos si cea mai buna si de durata metoda de a invinge kilogramele in plus.
Antrenor Mihai Dragomir, cel care a creat primul si singurul concept de Fitness Anti-Aging din Romania - Cardio Mix.
Programul concurs "Slabeste sigur si natural cu Cardio Mix‘‘, aflat la a 10-a editie, poate fi reteta de succes a noii tale imagini.
google-analytics.com