Cautare

4414 de rezultate pentru "23" (2.06 secunde)
Si pentru ca aburii ciorbei mestecate de Acrivopol sa fie cat mai consistenti, acesta ne-a mai trimis, sub semnaturile din acelasi birou, dar si sub semnatura primarului Solomon, un proces-verbal din 23 mai 2006, prin care s-a consemnat reprogramarea concursului din 26 mai, pentru 2 iunie, dar sub numarul 40664.
Nu-mi place sa fiu una dintre persoanele care spun ca inainte era mai bine, dar..." Andreea Stanciu, 23 ani, studenta, Constanta:
ar obtine, potrivit unui sondaj INSOMAR realizat in perioada 1-6 iunie, 46% din voturile electoratului, PSD - 23%, PRM - 14 procente, Partidul Noua Generatie - 6% si, la limita, UDMR - cinci procente.
Prezenta delegatiei italiene la Mangalia este legata si de un alt eveniment, un proiect sportiv si ambiental, "Pedaland spre Est - din delta Padului in delta Dunarii", o calatorie pe bicicleta de-a lungul Romaniei si Bulgariei, intre 9 si 23 iunie 2006.
Astfel, daca pe 23 iunie 2005 erau pe litoral 20.000 de turisti, anul acesta, in aceeasi zi, au fost 18.000;
Acesta spune ca un autobuz costa cat patru microbuze, achizitionate la pretul de circa 23.000 de euro fiecare. "Multi dintre transportatorii doljeni nu pot accede la aceste autobuze care sunt cerute de lege.
Consiliul Local este format din 23 de consilieri, din care PSD-ul a ramas cu 9, Alianta, reprezentata doar de liberali, cu 6, PC-ul cu 2, iar grupul consilierilor independenti a crescut la 6.
Motiunea de cenzura initiata de PSD a fost respinsa fara a avea nici cele mai mici sanse, inregistrandu-se 235 de voturi "impotriva" si 145 de voturi "pentru".
Dupa cum era de asteptat, si cea de-a treia motiune de cenzura a PSD la adresa Cabinetului Tariceanu a fost respinsa ieri de camerele reunite ale Parlamentului.
Din aceasta suma, 23 de miliarde vor fi folosite, printre altele, pentru achizitionarea a 90 de computere si 70 de imprimante pentru angajatii Camerei Deputatilor.
Mai exact, potrivit Sulfinei Barbu, in statiunea Mamaia s-a constatat ca din suprafata totala de 51.000 mp inchiriata, o suprafata de 23.000 mp, portiune aflata in zona Cazinoului Mamaia, apartine domeniului privat al Primariei Constanta.
Conform datelor Gallup, circa 23% dintre romani ar vrea ca tara noastra sa se retraga imediat din Irak, acelasi procent e de parere ca retragerea ar trebui realizata pana la sfarsitul anului, in timp ce 16% ar fi de acord cu o retragere pana la sfarsitul anului 2007.
corecte Ministerul Mediului si Gospodaririi Apelor a sesizat procurorii anticoruptie dupa ce un raport cerut de institutie a relevat faptul ca peste 23.000 de metri patrati de plaja din zona Casino din Mamaia au fost vanduti de autoritatile locale unor persoane private.
Fostul primar al localitatii Ciocarlia, Nicolae Marghiol, are la activ nu mai putin de 19 dosare penale. In perioada cat a fost edilul Ciocarliei, Marghiol nu a avut decat o preocupare:
Am cerut certificat de urbanism pentru constructie la primarie, in data de 23.12.2005. In certificatul emis de primarie s-a mentionat suprafata de constructie de 80%, dar despre inaltimea cladirii nu s-a mentionat nimic.
Constanta, Basarabi, Cumpana, 23 August sau Dobromir. Victor Manea sustine ca nu mai stie ce sa le mai spuna oamenilor din judet:
Pe principiul "pofta vine mancand", Consiliul Judetean Dolj a alocat in urma cu un an 23 de miliarde de lei vechi pentru conectarea la lumea virtuala a tuturor primariilor.
Legatura dintre ei se intemeiaza pe o redeventa de 900 de dolari pe an, pe care Dilgoci trebuie sa-i vireze in bugetul local, incepand din 2003, contra dreptului de folosinta a 23.000 mp.
Dupa ce, in urma cu o luna, la selectia de oferte organizata de Consiliul Judetean (CJ) Dolj pentru proiectarea retelei de drumuri din noua localitate nu au participat decat trei firme de proiectare, MTCT a avut parte de aceeasi "surpriza" - cu toate ca 60 de firme primisera caietul de sarcini, numai 23 dintre acestea au prezentat ofertele comisiei de selectie.
Desi deocamdata spun ca inca nu au luat decizia finala, primarii Zamfir Iorgus (Mangalia), Traian Cristea (Costinesti), Florin Mitroi (Valu lui Traian) si Mugur Mitrana (23 August) sunt deja "marcati" in portofoliul Organizatiei Judetene a PD Constanta, dupa cum sustin importanti membri ai formatiunii politice mentionate.
google-analytics.com