Cautare

4411 de rezultate pentru "23" (1.54 secunde)
re-alegerea presedintelui de coloratura pesedista, Nicusor Constantinescu, cu 23 de voturi pentru. ... Intr-un final, rezultatul i-a dat castig lui Nicusor Constantinescu, cu 23 de voturi, reprezentantii Aliantei, mai putin Victor Manea (aflat in comisia de numarare a voturilor), parasind sala.
Langa biserica, o unitate militara de pompieri, care actioneaza si in Eforie, Costinesti, 23 August, Mosneni, Techirghiol. Intram mirati in biroul primarului localitatii Tuzla, nea Ghebenei, cum ii spun oamenii locului.
Organizatia PSD Iasi si-a ales in cursul zilei de sambata un nou presedinte, in persoana lui Gheorghe Nichita, nimeni altul decat primarul Iasiului.
Potrivit sondajului, 23% dintre cei chestionati nu ar vota ori nu s-au decis cu cine sa voteze. La aproape un an si jumatate de la castigarea alegerilor generale, actualul sef al statului se bucura in continuare de simpatia romanilor.
Bogdan Olteanu a prezentat ieri primul bilant al activitatii legislative a Camerei, in perioada 23 martie - 1 mai, inaugurand astfel o serie de intruniri lunare pe aceasta tema.
23% au raspuns insa ca este vorba de o afirmatie reala, 9% - total adevarata, in timp ce 21 % o considera total falsa. ... El este urmat de premierul Tariceanu, cu 30%, Emil Boc, 26%, Mircea Geoana - 23%.
"In perioada 23 martie - 9 mai, au fost inscrise in grafic 15 activitati din care putem aminti: 'Valori europene - dezbateri, expozitie si spectacol';
Fostul presedinte al Ligii Sindicatelor Miniere Valea Jiului si deputat in Parlamentul Romaniei, Vasile Ioan Savu, a fost trimis in judecata de procurorii DNA, care au stabilit ca a folosit in interes propriu banii minerilor.
Presedintele comisiei, senatorul UDMR, Georgy Frunda, a declarat ca de saptamina viitoare vor fi audiati directorii spitalelor nominalizate de raport, iar pe 23 mai vor fi comunicate propunerile de sanctionare a celor vinovati.
"Aceste persoane importante insista pe langa Ion Iliescu sa faca aceasta miscare", a mai spus Codrin ßtefanescu. Dezbaterea privind infiintarea Polului Social va fi reluata la 23 mai. (D.P.)
Urmeaza, apoi, in ordine, Teodor Melescanu (23%), Corneliu-Vadim Tudor (20%), Gheorghe Flutur (19%), Bogdan Olteanu (17%), Adriean Videanu (17%). Fostul prim-ministru PSD Adrian Nastase a cunoscut cea mai abrupta cadere, intrunind abia 12% din increderea celor chestionati.
Senatorul PSD a adaugat ca "la 23 mai se va lansa un forum de dezbateri, si nu un partid politic".
"In formula actuala a Cabinetului exista 23 de ministri. Dupa restructurare, vom reveni la o formula mai supla, cu mai putini demnitari, pe care am vrut sa o aplicam atunci cand am format Guvernul, in decembrie 2004, dar nu am mai avut timp.
Evenimentul, dupa cum ne-au incredintat sustinatori ai senatorului, va avea loc pe data de 23 mai a.c., si se asteapta ca mai multi sociali-democrati constanteni din "garda veche" sa fie prezenti.
La sedinta au fost prezenti 17 membri din cei 19 ai Biroului Permanent Local al PD Mangalia care au decis, in unanimitate, sa ii imputerniceasca pe consilierii PD din cadrul Consiliului Local ca in sedinta ordinara de astazi, 23 mai, sa voteze impotriva contractarii acestui imprumut in forma prezentata de initiator, adica primarul Zamfir Iorgus.
"Biroul Permanent Local al PD Mangalia a decis, in sedinta extraordinara, sa ii imputerniceasca pe consilierii PD din cadrul Consiliului Local ca in sedinta ordinara de ieri, 23 mai, sa voteze impotriva contractarii acestui imprumut in forma prezentata de initiator, adica primarul Zamfir Iorgus", acesta era enuntul unui comunicat de presa emis de conducerea PD Mangalia si care, dupa cum se astepta mare parte a mangaliotilor, urma sa se indeplineasca in cursul serii de marti, 23 mai.
Pentru ca in perioada 23-28 aprilie le-au murit 29.000 de pui de curca, reprezentantii firmei au luat legatura cu medicul veterinar care si-a declinat competenta, afirmand ca nu se pricepe decat la pui de gaina.
Problemele din interiorul PD Mangalia, rezolvate dupa cum se vede doar temporar, cu interventie de la centru, s-au concretizat marti, 23 mai a.c., printr-un nou episod de insubordonare.
Partidul Social Democrat pare a contrazice toate vocile care il dadeau deja disparut de pe scena politica si aduna in sondajul CURS 23% din preferintele electoratului.
Pentru ca toate aceste incercari au esuat, prefectul judetului Constanta, Danut Culetu, a intentat in data de in data de 23 martie, anul 2005, o actiune in justitie.
google-analytics.com