Cautare

4414 de rezultate pentru "23" (2.47 secunde)
Dupa 10 ani de tensiuni generate de refuzul fostului deputat PRM Vasalie Mois de a parasi sediul Vetrei Romanesti, ocupat abuziv, Consiliul Judetean Satu Mare a reusit, in sfirsit, in aceasta luna, evacuarea acestuia.
Motivatia acestor cercetari intreprinse de 23 de institutii ale statului si in mod special de Parchetul National Anticoruptie este, in opinia lui Radu Mazare, intentia actualei puteri de a gasi nereguli inexistente in activitatea edilului sef al Constantei, probabil pentru a-l putea inlatura de la conducerea municipalitatii.
Stimate Domnule Presedinte, In numele celor doua milioane de americani de origine romana dorim sa va felicitam pentru curajul si demnitatea de a condamna, in timpul recentei dumneavoastra calatorii in Europa, Pactul Ribbentrop-Molotov, semnat in 23 august 1939.
Declaratiile de avere ale senatorilor, in forma impusa de Guvern, releva o alta dimensiune a bunurilor detinute de acestia. Unii dintre alesi au acasa adevarate pinacoteci, altii tezaure.
Perioada propusa pentru derularea programului este fie 21-23, fie 28-30 iunie, avand in vedere vacanta parlamentara si data inceperii mandatului de observator, respectiv 5 septembrie.
Astfel, pentru introducerea gazului in Barsau, Certeze, Doba, Dorolt, Lazuri, Livada, Micula, Orasu Nou, Sanislau, Ciumesti, Vama si Tasnad vor fi alocate 5,23 milioane de euro.
In acest document este invocata exercitarea a peste 160 de controale, considerate abuzive, in 23 de judete, doar asupra primarilor si a alesilor locali, precum si asupra sefilor de servicii descentralizate, membri ai PSD, pentru a-i determina pe acestia sa demisioneze din functiile in care au fost alesi ori numiti sau din calitatea de membru al PSD.
La negocierile ce se desfasoara in perioada 20-23 iunie, expertii romani vor incerca sa convinga partea rusa pe baza documentelor din fondurile arhivistice pastrate in tara ca tezaurul trebuie returnat Romaniei.
Prima motiune de cenzura a Opozitiei impotriva Guvernului Tariceanu pare sa fie si ultima oportunitate din aceasta sesiune legislativa de a declansa alegeri anticipate.
Adrian Nastase a participat in perioada 23-25 iunie la o intalnire a PSE la Viena. “Ne-au intrebat ce e cu Boc, de ce a renuntat la a intra in PSE, dupa ce il ascultasera cu un deosebit interes la o reuniune la Paris“, a explicat Nastase.
Situatia nu ramine insa asa, pentru ca, pe 23.08.2004, SC LAURGEN vinde benzinaria catre firma DAGMAR COM, intocmindu-se in acest sens un contract autentic de vinzare-cumparare, precum si factura fiscala seria DJ VSD nr.
"La PLUSFOOD Constanta avem 115 angajati, se prelucreaza in medie 22-23 tone de carne zilnic. In fiecare zi pleaca un tir plin, cu destinatia Olanda sau Germania, Italia, Franta.
Deputatii sunt risipitori cu banii publici alocati activitatii publice. Unii deconteaza mai multe zile de cazare decat are un an, altii incarca factura la telefonul mobil cu sute de milioane de lei vechi.
Conform celor declarate de acesta, pana in prezent, au fost verificate 603 balastiere dintr-un total de 1.139 identificate, 23 dintre acestea fiind neautorizate.
Cererea a reiesit in urma discutiilor premierului Calin Popescu-Tariceanu, care sambata a participat la Mangalia la deschiderea lucrarilor simpozionului „Romanii de pretutindeni“, cu cei peste 120 de reprezentanti romani din 23 de tari.
23 - 12 Inca un pas Miscarea care s-a aratat a fi o furtuna in PD, prin plecarea a patru alesi, a ingrijorat Coalitia aflata la conducerea CJ.
PSD mai propune sa poata candida cetatenii romani care au implinit varsta de 23 de ani si sa participe la alegeri numai partidele politice parlamentare.
Presedintele PNL, Calin Popescu-Tariceanu, a fost ales pentru a doua oara consecutiv vicepresedinte al Partidului European Liberal-Democrat si Reformist (ELDR) la congresul care s-a desfasurat in perioada 23-24 septembrie la Bratislava.
Datele prezentate de ASG arata ca numarul solicitarilor de informatii de interes public a crescut in 2004 cu 23% fata de 2003.
google-analytics.com