Cautare

7022 de rezultate pentru "18" (2.40 secunde)
123/18.04.2006, prin care sunt convocati consilierii judeteni alesi in urma scrutinului din data de 6 iunie 2004.
Tot in premiera, aceste autovehicule nu mai au ce cauta intre orele 8.00 si 20.00 in zona 0 si intre orele 8.00 si 18.00 in zonele I si II.
a contestat sedinta de constituire a CJC din de 18 iunie 2004, in care nu s-a intrunit cvorumul necesar. (I.S.)
Casele, care au costat 18 miliarde de lei, la care s-au adaugat alte 10 miliarde de lei pentru infrastructura, au fost ridicate in cadrul programului administratiei locale de constructie a locuintelor sociale.
Din cei 18 deputati PD prezenti la sedinta de plen, 10 au fost pentru retrimiterea la comisie a proiectului propus de ministrul Educatiei, cinci au votat impotriva, 2 s-au abtinut, un altul preferand sa nu voteze.
Avocatul Poporului a acordat 2.669 de audiente in trimestrul I al anului 2006, se arata intr-un comunicat al institutiei.
Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a expus ieri, cu elan tineresc, primul sau bilant al activitatii legislative si a promis ca in mai si iunie vor fi adoptate legile pentru integrarea in UE.
Democratii constanteni s-au adunat sambata, cu mic, cu mare, la Casa de Cultura, pentru prezentarea raportului de activitate.
Un studiu sociologic derulat in perioada 12- 18 aprilie le-a oferit democratilor constanteni primele indicii certe despre ponderea lor in optiunile electoratului si le-a schitat planul de bataie pentru cucerirea primariei, in 2008.
Ministrul de stat pentru coordonarea activitatilor din domeniul economic, vicepremierul Gheorghe Pogea, a revenit ieri la Seciuri, pentru a analiza impreuna cu autoritatile locale posibilitatea stramutarii la Targu Carbunesti a celor peste 300 de familii sinistrate.
6, 18, 32, 36 si 34 din Craiova s-au intrecut ieri in maratonul activitatilor dedicate zilei de 9 Mai, sub egida "Importanta si urmarile cuceririi independentei Romaniei".
Cel mai harnic pana in prezent este pedistul Marcel Laurentiu Romanescu care a ajuns pe locul 18, cu 86,7%.
Dupa ce timp de doua zile au lucrat pe branci la Codul Penal si la cel de procedura penala, deputatii din Comisia juridica au reusit ieri, cu majoritate de voturi, sa voteze modificarile Codului de procedura penala.
Studiul INSOMAR a fost realizat pe un esantion de 1.216 persoane, fiind reprezentativ pentru populatia Romaniei cu varsta de peste 18 ani.
18 miliarde pentru sase scoli doljene Potrivit ministrului Mihail Hardau, in curand vor fi distribuite la nivel national cele 950 de miliarde de lei vechi, pentru reabilitarea si reparatia capitala a unor unitati de invatamant.
In barometrul democratilor, primele trei pozitii la nivel national sunt ocupate de PD cu 28%, urmat de PSD cu 20%, PNL cu 18%, PRM 13%, PNG 7%, UDMR 5%, Altii 9%.
Daca, duminica viitoare, ar avea loc alegeri parlamentare anticipate, Alianta D.A. le-ar castiga detasat, cu aproape jumatate din voturile alegatorilor.
Primaria Craiova a reusit sa stabileasca, din a doua incercare, firma care se va ocupa cu dezinsectia si deratizarea domeniului public, activitati pentru care au fost alocate cate 1,5 miliarde de lei.
Pe 21 aprilie, 18 dintre cei 19 consilieri locali ai municipiului Slatina au votat pentru schimbarea din functie a viceprimarului Gabriel Diaconu.
Spectacole pentru micii sinistrati Incheierea stagiunii va avea loc pe 18 iunie, iar repetitiile sunt in plina desfasurare pentru avanpremiera piesei "De-a Scufita Rosie".
google-analytics.com