Cautare

7022 de rezultate pentru "18" (1.47 secunde)
La numai o luna de la aprobarea bugetului pe 2006 a Consiliului Judetean Bihor, a avut loc prima rectificare de buget, cu aproape 2,5 milioane de lei noi.
In alta ordine de idei, deputatul PRM a subliniat ca are in lucru un proiect legislativ privind acordarea de locuinte sociale tinerilor care parasesc centrele de plasament la varsta de 18 ani, dar si un proiect pentru infiintarea unei institutii profesioniste de folclor.
Unul dintre multele avantaje pe care le ai in calitate de deputat este acela ca primesti multe cadouri. Chiar foarte multe cadouri, daca te mai si cheama Adrian Nastase.
Legat de port, deputatul a depland situatia "jenanta" in care a ajuns postul de televiziune MTC, care "dintr-un post al navigatorilor ce emitea 18 ore pe zi a ajuns un fel de apendice".
Conducerea Camerei Deputatilor a decis ieri ca presedintele Asociatiei Fostilor Detinuti Politici din Romania, Ticu Dumitrescu, va putea participa la dezbaterile din comisii pe marginea modificarii Decretului-Lege nr.
Blocarea perchezitiei in imobilele lui Adrian Nastase, de catre deputati, a fost catalogata de presedintele Traian Basescu drept "o solidaritate de casta", prost inteleasa.
In ultima perioada, procurorii din alte judete din tara au inceput sa "dezgroape" marile fraude privind rambursarile ilegale de TVA din perioada regimului Adrian Nastase, cercetarile organelor de ancheta soldandu-se si cu cateva arestari mai mult sau mai putin sonore.
Comisiile juridica si pentru aparare din Camera Deputatilor, reunite in sedinta comuna, au adoptat ieri modificarea Ordonantei Guvernului referitoare la Legea nr.
De mentionat ca sambata, 18 martie a.c., pe langa fuziunea cu UCS, se va discuta, dupa cum a subliniat Liviu Scarlat, presedinte PPCD Constanta, si despre formarea polului democrat popular.
In alta ordine de idei, liderii PPCD au aratat ca in urma fuziunii prin absorbtie, dintre PPCD si Uniunea Crestin Sociala, care a avut loc sambata, 18 martie a.c., "se continua procesul de intarire si de unificare a crestin-democratiei".
Sedinta de constituire a Consiliului Judetean Constanta, din 18 iunie 2004, a fost atacata in contencios administrativ la catva timp dupa, de cinci consilieri judeteni ai Aliantei D.A., si anume Gabriel Dan Iordache, Paloma Petrescu, actualmente secretar de stat in cadrul Ministerului Educatiei si Cercetarii, Diane Vancea, Ionel Manafu si Danut Culetu, actulmente prefectul Constantei.
Sedinta de constituire a Consiliului Judetean Constanta, din 18 iunie 2004, a fost atacata in contencios administrativ la catva timp dupa, de cinci consilieri judeteni ai Aliantei D.A., si anume Gabriel Dan Iordache, Paloma Petrescu, actualmente secretar de stat in cadrul Ministerului Educatiei si Cercetarii, Diane Vancea, Ionel Manafu si Danut Culetu, actulmente prefectul Constantei.
Deputatii au aprobat ieri cu 181 de voturi "pentru", 33 "impotriva" si 10 "abtineri" proiectul de lege care modifica Legea administratiei publice locale, prin care Guvernul propune sanctionarea contraventionala a alesilor locali in cazul in care nu-si indeplinesc atributiile functiei detinute.
Desfasurata cu o zi mai devreme decat de obicei, conferinta de presa a organizatiei municipale a Partidului Democrat s-a dorit a fi una cat se poate de neprotocolara.
18/1991 si ramase nerestituite de 15 ani, o noua problema le da batai de cap autoritatilor din judetul Olt.
50% il considera "super", 18 la suta il plac, sapte procente spun ca "se poate mai bine" si peste 20 la suta "nu" il plac, potrivit unui sondaj la care au participat pana vineri 378 de persoane.
"In ceea ce priveste legea (lustratiei - n.r.), textul ei, se poate discuta foarte mult in ce masura legea este justa, in ce masura evoca mai curand categorii, definitii umane, si nu fapte, in ce masura ea este discriminatorie sau nu, in ce masura nu este pe anumite chestiuni mai severa decat Codul Penal care cauta responsabilitatea pentru cei care au depasit 18 ani etc.
Astfel, PSD, cel care a platit acest sondaj, starneste simpatia a 18% din constanteni, la nivelul municipiului Constanta, si a 21% la nivelul judetului.
Sondajul a fost realizat in perioada 29 martie-4 aprilie, la nivel national, pe un esantion de 1.105 persoane, in varsta de peste 18 ani.
- astazi, 18 aprilie a.c.) va fi solicitat un raspuns oficial din partea Ministerului Administratiei si Internelor, care va sta la baza desfasurarii sedintei de constituire".
google-analytics.com