Cautare

7022 de rezultate pentru "18" (1.47 secunde)
l 18 ianuarie - Intalnire la Palatul Cotroceni cu sefii misiunilor diplomatice acreditati in Romania, prilej cu care presedintele Traian Basescu prezinta prioritatile de politica externa pe care Romania si le propune pentru 2005.
Activitatea Senatului si Camerei Deputatilor din acest an a fost mai putin prolifica, Guvernul asumandu-si ca si in anii trecuti rolul de primadona legislativa.
18 din Regulamentul de organizare si functionare a Consiliului Judetului Galati, aprobat prin Hotarirea nr. ... 18 din Regulamentul de organizare si functionare a Consiliului Judetului Galati, adoptat prin Hotarirea Consiliului Judetului Galati nr.
Presedintele executiv al PSD si seful tuturor deputatilor, Adrian Nastase a beneficiat in 2005 de o mostenire de peste 750.000 de dolari, dupa cum reiese din declaratia sa de avere din 30 decembrie 2005.
Potrivit ultimei sale declaratii de avere, ministrul SGG detine 500 de actiuni la Alro, 11.062 actiuni la Antibiotice Iasi, 20.000 de actiuni la Azomures, 18.500 de actiuni la Biofarm, 1.250 de actiuni la BRD, 1.500 de actiuni la Broker SA, 70.000 de actiuni la Rompetrol Rafinare, 14.000 de actiuni la SIF Oltenia, 10.000 de actiuni la Banca Transilvania si 50.000 de actiuni la Vrancart Vrancea.
Pozitia prefectului Reprtezentantul Guvernului in teritoriu a argumentat decizia de a trimite solicitarea de analizare a alegerii lui Eugen Chebac prin aceea ca nu a fost respectat articolul 18 din Regulamentul de Functionare a CJ. "Nu s-au respectat prevederile articolului 18 din Regulamentul CJ, regulament votat de dumnealor.
Decizia va trebui aprobata de Parlamenul European in plen, votul fiind programat sa se desfasoare la 18 ianuarie la Strasbourg.
Pe de alta parte, PD s-a bucurat cel mai mult de aprecierile romanilor, care, potrivit sursei citate, i-au dat nota 5,97 pentru primul an de guvernare, urmat la 13 sutimi de PNL, cotat cu nota 5,84, PC cu 4,28 si UDMR cu nota 4,18.
Presedintele Traian Basescu a acceptat invitatia autoritatilor locale vrancene de a sarbatori la Focsani implinirea celor 147 de ani de la Unirea Principatelor.
Trebuie reamintit faptul ca pe 18 ianuarie prefectul a atacat in contencios hotarirea prin care era ales, pentru a treia oara, in functia de vicepresedinte al CJ, Eugen Chebac.
Pentru respingerea proiectului de lege au votat 18 deputati apartinand Opozitiei, in timp ce 25 de parlamentari au fost impotriva.
La mijlocul lunii in curs, mai precis in 18 ianuarie, a avut loc concursul pentru functia de registrator sef al Serviciului de Publicitate Imobiliara Salaj, la care a participat un singur candidat, si anume Balogh Eniko, nimeni alta decat fiica deputatului UDMR Salaj, Seres Denes.
La mijlocul lunii in curs, mai precis in 18 ianuarie, a avut loc concursul pentru functia de registrator sef al Serviciului de Publicitate Imobiliara Salaj, la care a participat un singur candidat, si anume Balogh Eniko, nimeni alta decat fiica deputatului UDMR Salaj, Seres Denes.
Desi unii membri ai comisiei au solicitat pentru viitorul proiect un punct de vedere al Guvernului si chiar al Curtii in ceea ce priveste ingerintele politice ale judecatorilor, care au vechime de 18 ani, si rudelor acestora, deputatul PD Augustin Zegrean a subliniat:
Cazul mineralierului Bumbesti, facut disparut de fosta conducere a CNM Petromin, revine in actualitate intr-un dosar penal foarte incalcit, care a luat drumul Departamentului National Anticoruptie.
Grupul de lucru constituit de ministrul delegat pentru relatia cu Parlamentul, Bogdan Olteanu, a finalizat ieri proiectul Ordonantei de Urgenta privind modificarea si completarea Legii nr.
In dosarul "Rompetrol" a fost audiat joi, in calitate de martor, si secretarul general al PSD Miron Mitrea, care dat lamuriri in legatura cu Ordonanta nr.
Astfel, 43% dintre romanii de peste 18 ani au destul de multa incredere in Traian Basescu, 18% au foarte multa incredere, 26% au destul de putina incredere, iar 12% au foarte putina incredere in seful statului.
Deputatul PSD Ion Stan, secretar al Comisiei parlamentare de control a SRI, a desfiintat ieri printr-o declaratie politica ultima ordonanta de urgenta emisa de Guvernul Tariceanu privind modificarea si completarea Legii Ticu.
Deputatii sunt nevoiti sa completeze pana la sfarsitul lui martie noile formulare privind apartenenta sau neapartenenta ca agent sau colaborator al politiei politice comuniste, conform ultimei ordonante de urgenta referitoare la modificarea Legii nr.
google-analytics.com