Cautare

7022 de rezultate pentru "18" (2.04 secunde)
Presedintele PNL, Calin Popescu-Tariceanu, a fost ales pentru a doua oara consecutiv vicepresedinte al Partidului European Liberal-Democrat si Reformist (ELDR) la congresul care s-a desfasurat in perioada 23-24 septembrie la Bratislava.
Raportul Agentiei pentru Strategii Guvernamentale (ASG) constata - cu prilejul „Zilei internationale a dreptului de a sti“, care se sarbatoreste la 28 septembrie - ca respectarea principiului transparentei in Romania este inca marcata de opacitate institutionala reziduala si de pasivism civic.
Consilierii judeteni ai PSD, dar si fostul reprezentant al PD aflat acum in rindul liberalilor, Emil Tuicu, au cerut evidenta contractelor si lucrarilor acordate firmelor care lucreaza la refacerea infrastructurii distruse de inundatiile din aceasta vara.
Astfel, s-a aprobat concesionarea a 50 de metri patrati in favoarea SC Dulcicom cu 16 voturi pentru, 2 voturi impotriva si 3 abtineri, iar alti 12 metri patrati au fost concesionati pentru SC Nora COM-IND SRL, cu 18 voturi pentru si 3 impotriva.
Nicolaescu a declarat ca asumarea raspunderii se va face la sfarsitul lui noiembrie si ca se impune aceasta procedura deoarece este vorba de modificarea a 18 legi in domeniul reformei sistemului sanitar.
Plenul deputatilor a respins ieri, cu 188 de voturi „pentru“, 16 „impotriva“ si o abtinere, propunerea legislativa initiata de doi parlamentari ai UDMR privind autonomia Tinutului Secuiesc.
Dupa ce a ajuns la concluzia ca banii sunt putini, iar cheltuielile multe, premierul Calin Popescu Tariceanu a decis ca este vremea ca parlamentarii sa nu se mai lafaie pe banii publici si sa trebuie pusi la „regim“.
Cu 206 voturi pentru, si cu 26 impotriva, sambata, Viorel Stanca a fost reinstalat in functia de presedinte al PD Salaj.
Dupa inchiderea Exploatarii Miniere Sarmasag, Primaria din localitate are de tras dupa sine o "gaura" bugetara in valoare de circa 200 milioane de lei lunar.
Noile regulamente ale celor doua Camere vor fi atacate la Curtea Constitutionala imediat dupa publicarea lor in a€žMonitorul Oficiala€œ.
Legea se va referi la romani si la cele 18 minoritati din Constitutie“, a declarat Dan Voiculescu, presedintele PC.
Primele dezbateri pe articole la proiectul de buget pe anul 2006 au inceput prin intarzieri prelugite si prin suspendarea sedintei din lipsa de cvorum.
Pentru a se putea inregistra in vederea participarii la alegerile parlamentare, Uniunea Civica Maghiara trebuie sa adune cel putin 25.000 de semnaturi din 18 judete, plus Bucuresti.
In cadrul conferintei de presa ce a avut loc ieri, 8 decembrie a.c., George Mandila, presedintele filialei constantene a PNG, a subliniat ca, avand in vedere ca „unul dintre obiectivele de maxima prioritate este acela de a crea o noua clasa politica in care tineretul sa predomine”, PNG a pregatit un grup de tineri cu varste intre 18 si 35 de ani, majoritatea studenti pentru a fi prezentati electoratului, in vederea accederii pe locurile din Camera Deputatilor sau in Senat.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a dat ieri publicitatii rezultatele monitorizarii pe noiembrie privind frecventa aparitiei politicienilor si demnitarilor in emisiunile de stiri radio si TV.
Sedinta solemna a senatorilor si deputatilor dedicata aniversarii a 16 ani de la Revolutie si omagierii eroilor martiri nu s-a ridicat la nivelul celor din anii trecuti.
Deputatul Aurelian Pavelescu, vicepresedinte al Partidului Initiativa Nationala, dar intrat in Parlament ca membru PD, coreleaza Legea statutului minoritatilor cu problema retrocedarii bunurilor si a terenurilor impadurite, in valoare de aproape sapte miliarde de lei, care au apartinut maghiarilor pana in 1918.
Potrivit memorandumului privind modul de derulare a asigurarii transportului si cazarii in strainatate pe 2002-2005, prin firma intermediara, Camera a platit de la 1 ianuarie pana la 30 noiembrie aproape 18 miliarde de lei vechi, iar pentru anul trecut peste 30 de miliarde ROL.
Majoritatea prefectilor raman in functii dupa ce au sustinut examenul de atestare pe post. Ei au inceput sa-si dea demisiile din partidele care i-au promovat in aceste functii.
l 18 octombrie - Vizita de stat in Republica Coreea. ... l 18 noiembrie - Consiliul Suprem de Aparare a tarii decide constituirea Comunitatii Nationale de Informatii in interiorul CSAT.
google-analytics.com