Cautare

7022 de rezultate pentru "18" (1.54 secunde)
Prompt, directorul Electrica a trimis dupa mai putin de trei ore, la 18,30, la Craidorolt o echipa, care a pus becuri noi.
Puncte fara acte Instanta a descoperit si faptul ca firma SHOPING MARKET a primit cadou de la comisie, cu ocazia contestatiei de dupa licitatie, o crestere a punctajului la capitolul 'calitate - pierderi tehnologice' de la 18 la 30 de puncte, fara nici un document care sa stea la baza acestei modificari de apreciere.
In privinta functiei de presedinte judetean al PNL, pentru care se vor organiza alegeri in 18 iunie a.c., Gheorghe Dragomir a sustinut ca este pana in momentul de fata singurul interesat, si datorita faptului ca statutul partidului nu da posibilitatea aparitiei unui contracandidat.
Parlamentarii au functii in diverse firme, incalcind Legea anticoruptie Potrivit unui comunicat de presa dat publicitatii ieri de Grupul de Investigatii Politice (GIP), 18 parlamentari romani incalca Legea anticoruptie (nr.
Astfel, in zona Olimp-Vama Veche au fost dezafectate 17 constructii, dintr-un total de 18, in Costinesti - toate constructiile din lemn si stuf au fost dezafectate din toamna anului 2004, in zona Eforie Nord-Eforie Sud dintr-un total de 19 constructii au fost dezafectate 18, in Constanta plaja este libera inca din toamna anului 2004, iar in zona Mamaia-Navodari dintr-un total de 89 de constructii au fost dezafectate 77.
Aceasta a fost oficiata in curtea lacasului de cult de un sobor de 18 preoti, condus de PS Calinic Botosaneanul.
Dupa numaratoarea voturilor celor 1.526 de delegati prezenti la lucrarile Congresului PSD, noul presedinte al fostului partid de guvernamant este Mircea Geoana.
Dupa 10 ani de tensiuni generate de refuzul fostului deputat PRM Vasalie Mois de a parasi sediul Vetrei Romanesti, ocupat abuziv, Consiliul Judetean Satu Mare a reusit, in sfirsit, in aceasta luna, evacuarea acestuia.
Romanii sunt "destul de multumiti” de activitatea lui Traian Basescu in calitate de presedinte al Romaniei (51,3%) si de prestatia guvernului condus de premierul Calin Popescu Tariceanu (47, 4%), releva un sondaj al Institutului National pentru Studii de Opinie si Marketing (INSOMAR), dat publicitatii ieri.
O perioada de tranzitie inseamna perioada dintre data aderarii la Uniune si data la care respectiva tara trebuie sa se conformeze legislatiei comunitare dintr-un domeniu, astfel ca, in timp ce 18 capitole au fost incheiate complet, alte 13 capitole au fost incheiate cu perioade de tranzitie.
Adunarea generala a Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene (UNCJ) din Romania a avut loc in data de 18 aprilie, la Bucuresti.
Din momorandum reiese ca grupurile vor primi 18 autoturisme Dacia Logan si Super Nova care vor fi repartizate in functie de numarul de membri.
Pesedistul, care a fost sofer de autobuz in ziua alegerilor, a declarat ca a profitat de neatentia membrilor sectiei de votare pentru a lua si a introduce in urna 18 buletine de vot.
Membrii Cabinetului Tariceanu si-au depus noile declaratii de avere, inclusiv cei patru secretari de stat satmareni, Nicolae Lazin, de la Ministerul Agriculturii, Katalin Kibedi, de la Ministerul Justitiei, Septimiu Buzasu, de la Ministerul Transporturilor, si Romeo Nicoara, de la Cancelaria primului ministru.
Declaratiile de avere ale senatorilor, in forma impusa de Guvern, releva o alta dimensiune a bunurilor detinute de acestia. Unii dintre alesi au acasa adevarate pinacoteci, altii tezaure.
Titu Gheorghiof a precizat ca s-a cerut amanarea depunerii raportului pentru sedinta din 16-18 mai. Presedintele Comisiei Juridice, Sergiu Andon, a explicat in cererea catre Biroul Permanent ca, in urma traseului proiectului de lege, comisiei i-au mai ramas doar doua zile sa se pronunte.
Astfel, senatorul liberal a precizat faptul ca Patriciu a fost tinut in ancheta timp de 18 ore, aspect pe care Hsotti l-a considerat a fi un abuz al organelor de cercetare penala.
Popa a explicat ca a luat aceasta decizie pe fondul cazului recent in care a fost implicat un alt liberal, Dinu Patriciu. Acesta a fost anchetat aproximativ 18 ore, situatie de neacceptat in opinia lui Nicolae Vlad Popa.
Inghesuiti de guvernare, Traian Basescu, democrati, contextul european, si scandalul Patriciu, liberalii dau din colt in colt si incearca sa-si pastreze o cota politica rezonabila.
google-analytics.com