Cautare

7022 de rezultate pentru "18" (1.55 secunde)
Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, a precizat ca membrii Comisiei de cultura ar trebui sa solicite extinderea cu o ora a emisiunii de pe TVR 1, care prezinta viata parlamentara si care ar trebui difuzata vinerea, in intervalul orar 18.00-19.00.
Un comunicat de presa ciudat Povestea a inceput in data de 18 martie a.c., dupa ce presa locala a reprodus cele declarate de prefectul Radu Bud in cadrul Comisiei Consultative din 17 martie, cu privire la directorii institutiilor descentralizate, respectiv ultimatumul dat acestora pentru a-si prezenta demisiile din functiile pe care le detin.
Desi licitatia electronica pentru atribuirea noilor licente de traseu ar fi trebuit sa se desfasoare la nivel national inca din data de 18 decembrie 2004, un artificiu judiciar generat se pare de interese de culise a condus la suspendarea de catre instanta a acestei proceduri.
Recent, respectiv in data de 18 februarie a.c., in cursul unui proces de calomnie prin presa cu Gazeta de Nord - Vest aflat pe rolul Judecatoriei Sfintu Gheorghe, Anderco a recunoscut ca dupa privatizarea Florisal in 1999 a cumparat un pachet de 10% din actiunile firmei.
Plenul Parlamentului a aprobat ieri constituirea Comisiei parlamentare de ancheta privind evaluarea activitatii SRTv si SRR, cu 184 de voturi “pentru“, 42 de voturi “impotriva“ si 66 de abtineri.
Trecerea in revista a proiectelor de hotarire prevazute astazi pe ordinea de zi a sedintei de Consiliu Local a constituit tema conferintei de presa organizata ieri de primarul Iuliu Ilyes.
Gusa, Sandru si Pavelescu au depus, cum prevede legea, minimum 25.000 de semnaturi a membrilor fondatori din cel putin 18 judete ale tarii.
Consilierii locali au aprobat ieri majorarea tarifelor de salubritate asa cum a cerut Florisal, care inca mai detine monopolul in acest domeniu in municipiu.
Dupa ce luni Videanu a anuntat iminenta demisiei sale, care va avea loc cel mai probabil vineri, 18 martie, presedintele Romaniei, Traian Basescu,si-a exprimat dorinta ca ministrul de stat sa-si reconsidere pozitia.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a apelat ieri la o practica mai putin obisnuita in cei 15 ani de democratie.
La Biroul Electoral Municipal s-au inscris 18 candidaturi pentru functia de primar general al Capitalei, dintre care 12 provin din partea partidelor neparlamentare, iar unul este independent.
Din data de 18 martie a.c., comisarul sef Vasile Balan, omul care asigura din data de 1 martie a.c.
Saraci lipiti Intre cei 18 candidati inscrisi in cursa pentru Primaria Capitalei sunt si cativa ale caror declaratii de avere sunt aproape albe.
Sondajul CURS a fost realizat in perioada 21-26 martie pe un esantion de 1.100 de subiecti cu varste de peste 18 ani si are o marja de eroare de +/- 3%.
Sondajul a fost efectuat in perioada 18-27 martie pe un esantion de 4.497 de subiecti, in varsta de peste 18 ani, si, potrivit presedintele BCS, Stefan Bruno, este considerat reprezentativ pentru populatia adulta a Capitalei.
Parlamentul incepe in aceasta saptamana dezbaterea unui proiect de lege initiat de PD, care nu va mai face posibile eliberarile din functiile publice pe criterii politice.
Rus a afirmat ca “Grupul de la Cluj“ nu a hotarat pe cine va sustine pentru functia de presedinte al PSD, o decizie in acest sens urmand sa fie luata abia dupa incheierea conferintelor judetene ale PSD, adica dupa 18 aprilie.
Vor avea drept de vot si cei care implinesc 18 ani in ziua alegerilor, ei urmand sa fie trecuti pe listele speciale.
El a criticat faptul ca in prezent exista un pact politic intre cei 18 reprezentanti ai minoritatilor si putere, indiferent de coloratura politica, care consta in faptul ca acestora le sunt acordate niste subventii din bugetul de stat.
google-analytics.com