Cautare

11402 de rezultate pentru "viata altfel" (3.16 secunde)
Tinerete fara batranete si viata fara de moarte Referat trimis de: ... conceptia despre viata si moarte, locul si rostul omului in univers, sensul si limitele fericirii. ... binele si raul), "Tinerete fara batranete si viata fara de moarte" face parte din acele basme care au ca motiv imparatul fara urmas.
unde altundeva s-ar putea ascunde viata extraterestra? Pentru ca noi insine locuim pe o planeta, ne-am obisnuit asa de mult cu aceasta idee, incat am ajuns sa credem ca "viata extraterestra" e sinonim cu "viata pe alte planete". Dar oare numai pe planete ar putea exista viata?
Un alt motiv sunt bolile psihice.Halucinatiile, trairile intr-o "realitate" diferita ii face pe unii sa ucida fara sa fie constienti, deci si fara regrete.As adauga pe cei care sunt platiti sa ucida.Si ei sunt o categorie aparte care o fac pentru bani.In plus la fel ca un chirurg care opereaza fara emotii, nici ei nu mai au emotii cand iau viata cuiva.
pe 26 aprilie, Google a creat un Doodle special pentru sonda care a ajutat la confirmarea posibilitatii de a exista viata pe Enceladus.NASA a anuntat ca Enceladus, unul dintre satelitii naturali ai planetei Saturn, si Europa, unul dintre satelitii planetei Jupiter, ar putea sa intretina forme de viata extraterestra, a anuntat agentia spatiala americana, joi, intr-o conferinta de presa.
- Daca visezi ca plangi in vis vei primi o veste buna neasteptata sau vei avea parte de niste schimbari in viata ta care se vor dovedi a fi benefice pentru tine si cei apropiati din jurul tau.
Ciresele din vis reprezinta adesea faptul ca nu prea esti un om stabil ori dai peste oameni nestatornici in viata, care nu iti pot asigura un trai decent din punct de vedere financiar, insa cert este ca vei avea parte de bucurie si de fericire multa.
Insa un adevarat suflet pereche este ca o oglinda, este acea persoana care iti arata tot ce te trage inapoi si este acea persoana care te pune fata in fata cu tine pentru a-ti putea schimba singur viata.
Uneori suntem ca niste fluturi care dau din aripi o zi si cred ca e pentru toata viata Ne indragostim de oameni care vor fi in viata noastra o zi, dar vor lasa urme pentru totdeauna.
Impactul Facebook-ului in viata de zi cu zi - avantaje si dezavantaje (Autoare: Paula Rotaru) Pentru ca era comunicarii virtuale a luat amploare, procesul de comunicare virtuala prin intermediul retelelor de socializare, precum Facebook, a transformat viata noilor generatii intr-o viata ireala si virtuala.
Are peste 50 de ani, este din Dorohoi si a lucrat toata viata in asistenta sociala, la spital, iar in ultima vreme, la una din scolile speciale ale orasului. ... Oameni buni spuneti sincer, ca altfel cine stie ce se intimpla ", fac soferii un apel.
Inainte de a cumpara o casa, un teren, inainte de a te marita, inainte de a te duce la un job nou, sunt nenumarate schimbarile din viata noastra care ar avea nevoie sa fie facute cu ajutorul unui specialist fengshui.
Senatorul Darius Bogdan Valcov a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata 'Guvernul sa suporte o parte din costurile pentru "Scoala altfel"!', pe care o puteti citi in continuare.
Poate ca ea isi inchipuie ca dragostea e viata ei, dar e prea adanc absorbita de lumea din jur, pentru ca dragostea sa fie centrul existentei ei. ... Totusi, daca barbatul respectiv nu e o prezenta fizica in viata ei, nu ii va duce prea tare dorul.
Ai la dispozitie o zi in care te poti odihni sau, cel putin, te vei putea detasa de orice fel de problema, pentru ca stii ca altfel nu faci decat sa iti complici inutil situatia.
O astfel de atitudine cauzeaza probleme in viata, de la neascultarea sfaturilor la incercarea de a controla vietile celor mai putin inteligenti. ... Poti rezolva probleme in viata reala?
Viata voastra nu este guvernata doar de Craiul Nou, de Primul Patrar al Lunii, de Luna Plina si de Ultimul Patrar, ci si de pozitia Nodurilor Karmice la nastere.
Si, de fiecare data, viata a invins. ... S-ar putea ca ideile lor fixe, sacaielile lor, sfaturile lor si chiar amintirile lor, gandurile nostalgice din viata lor trecuta sa ne ni se para dintr-o data pline de farmec si de miez.
El este de altfel singurul sef de stat din vremea ultimului razboi mondial care se mai afla in viata.
"Spectatorii au nevoie de emotie, pentru ca in viata de zi cu zi nu prea mai gasesti emotii nicaieri" - Poti trai fara teatru? ... Devine un mod de viata, daca te implici prea tare, cum am facut eu...
Un psiholog umanist american a cercetat maladia acestui tipar uman prin ceea ce el a denumit "sand-box syndrom"- sindromul cutiei de nisip- , adica inductia la scara popoarelor a unor modele de viata care amesteca uitarea de sine cu stari ludice capabile sa anuleze perceptia realista si grava, matura a lucrurilor.
google-analytics.com