Cautare

11399 de rezultate pentru "viata altfel" (3.90 secunde)
Epopeea lui Ghilgames Constiinta de sine este unul dintre darurile supreme, o comoara la fel de pretioasa ca viata insasi. ... Multi adolescenti, astazi, raspund fricii de moarte devenind stapani si cauzatori ai ei, in a doua lor viata, cea a jocurilor virtuale foarte violente.
Numarul casei determina in mare masura natura evenimentelor care au loc in viata noastra, atat in camin, cat si in afara acestuia. ... Este foarte important sa alegi casa in concordanta cu telurile tale si cu ceea ce doresti sa obtii de la viata.
Viata evolueaza, oamenii cresc si se schimba, psihologia evolueaza si societatea se transforma. ... Atunci cand se intampla si sustinatorul tau financiar va pleca, viata ta va reveni la ceea ce era inainte.
Site-ul estiri.ro iti prezinta in exclusivitate povestea autoarei cartii care da speranta tuturor celor care credeau pierduta lupta cu kilogramele in plus.Dieta-Minune nu e un titlu pe care l-am ales intamplator pentru carte si pentru a intitula acest stil de viata.
Pentru ca viata de cuplu sa nu aiba de suferit, fie din cauza ca au asteptari mult prea mari de la partener fie ca isi dau seama ca sunt nefericiti.
Fondurile se vor strange si prin ASOCIATIA VIATA COPIILOR, dar si prin Fundatia CASA CAMPIONILOR (Octavian Bellu si Mariana Bitang), doi oameni de succes, doua valori, la care eu tin enorm, dar si prin Fundatia Gheorghe Hagi, regele fotbalului, cel mai iubit sportiv al tuturor timpurilor, iar surprizele vor continua.
A incetat din viata la 22 octombrie 1995 la Bucuresti si a fost inmormantata la Cimitirul Straulesti II.
- Draga Areta Sandru, iti mai aduci aminte ce motive, ce "evenimente" din viata ta te-au condus spre proza, spre scrierea prozei? ... - Toti avem o experienta de viata, depinde ce vrem sa scoatem din ea intr-o carte. ... - Stiu ca a discuta astazi despre "experienta de viata" starneste intotdeauna iritare.
Ceva din copilaria subiectului e cu totul altfel decat i-ar fi placut, ceea ce o face foarte nefericita si se straduieste sa ascunda aceasta perioada.
Daca o femeie intruneste acestea 11 calitati, niciodata nu o lasati sa plece Nu doar odata in viata se intampla sa intalnim femeia care dupa parerea noastra este aleasa vietii.
A privi din perspective diferite o anumita situatie de viata este dificil pentru e. ... Prezinta un comportament repetitiv in viata de zi cu zi, fiind foarte predictibili in rutina zilnica, ceea ce ii impiedica sa interactioneze social.
Foarte multi oameni isi idealizeaza relatiile, locul de munca sau viata de zi cu zi, desi in sinea lor sunt deprimati si nefericiti. ... Atunci cand iti apare aceasta felina cu blana neagra in vis, poate sa simbolizeze o femeie din viata reala care se amesteca in viata ta amorioasa.
La sarbatorirea a 81 de ani, Ion Iliescu si-a impartasit joi gandurile cu care a intrat in cel de-a noualea deceniu de viata, vorbindu-le celor prezenti la aniversarea sa despre secretul vietii echilibrate, despre afectiunea fata de sotia sa, Nina, si despre regrete.
Asigurarile de viata si cele la credite au si ele scaderi dramatice. ... Asigurarile de viata s-au mentinut in trendul de crestere - 24,1% fata de asigurarile generale.
Si din pacate, exista si multe femei a caror experienta de viata contine si un astfel de episod neplacut.
Nathalie Cabrol, care conduce vanatoarea dupa viata extraterestra la Institutul SETI din California, a declarat pentru MailOnline: ... - Daca exista o viata inteligenta, ea stie deja ca suntem aici.
Unii parinti insa, mai mult unii tati cu parul catre incarunteala si cu mintile spre coacere, dar si unele mame dispuse sa accepte ca odorului ii trebuie un branci in apa, ca sa invete sa inoate, sa treaca apa si prin viata fara sa se inece, au devenit ingrijorati si preocupati de golul in devenirea odraslei.
Viata mea, in ce are ea esential, nu a fost schimbata de politica; pentru ca altfel nu as fi acceptat sa fac politica. ... Trebuie sa va spun ca sunt foarte legat de acest oras pentru ca aici mi-am petrecut o buna parte din viata - copilaria, adolescenta si tineretea.
Desi, pentru prima oara in viata mea postdecembrista, nu mai urmaresc campania electorala cu deosebita atentie, multumindu-ma doar sa arunc un ochi la mersul confruntarii, asemenea unei gospodine care se ocupa cu altceva in bucatarie cat timp oala cu ciorba isi vede de treaba ei pe aragaz, am acceptat sa fiu secund la interviurile luate de moderator lui Traian Basescu, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu.
La cativa ani dupa ce l-a pierdut pe Serban Georgescu, Eniko si-a refacut viata sentimentala si are multe proiecte profesionale. ... Cred ca a fost o reintalnire dintr-o viata anterioara. ... In tot acest timp, asta am cautat in viata mea si incercam sa gasesc acel quelque chose la oameni.
google-analytics.com