Cautare

11399 de rezultate pentru "viata altfel" (3.74 secunde)
CE ESTE DEPRESIA SI CUM SE TRATEAZA Depresia e o tulburare a felului in care ne simtim, in care cel putin o data in viata am experimentat un EPISOD DEPRESIV.
ING Asigurari de Viata SA le-a comunicat ca le restituie doar 3.194 de lei, cu circa 40% mai putin. Doi craioveni au incheiat in urma cu aproape patru ani asigurari de viata de tip Activ Plus, la ING Asigurari de Viata SA.
Accepta perioadele dificile din viata ta Uneori cele mai dificile perioade sunt binecuvantari deghizate. Lasa-te stramtorat de viata. ... Vor exista perioade in viata ta in care toate instinctele interioare te indeamna sa faci ceva, ceva ce depaseste puterea de perceptie a logicii si a ratiunii.
Ca si in cazul femeilor lesbiene, exista barbati homosexuali care nu isi constientizeaza orientarea sexuala pana la o varsta matura sau care si-o reprima si incearca sa duca o viata normala, casatorindu-se cu o femeie.
Fotografia a aparut acum un secol si jumatate, ca urmare a dorintei omului de a retine din nenumaratele evenimente ce-i marcheaza viata pe cele mai importante.
Si, mai mult, le vrem pe viata si traim de doua ori mai mult decat traiam acum 100 de ani.
O realitate care nu ne place dar, chiar si asa, ea continua sa existe si sa ne marcheze existenta, sa ne pandeasca dupa colt, sa ne ameninte in situatii in care viata nu isi mai poate desfasura prezentul continuu de pana la acel moment, sa existe paralel cu viata noastra si sa ii ia locul odata ce viata, din diverse motive (varsta, boala, accident etc.) nu mai detine resurse sa continue.
Virginia Katz Sinopsis Bill Condon, castigator al Premiului Academiei (pentru Gods And Monsters), pune sub microscop viata lui Alfred Kinsey, omul care a ajuns sa descopere cele mai bine pazite secrete ale natiunii. ... Moare in 1965, temandu-se ca munca sa de-o viata intreaga n-a fost decat un esec.
Autorul continua subliniind ca cercetarea recenta chimica si biologica sugereaza ca viata extraterestra poate exista peste tot in jurul nostru si chiar in interiorul organismelor umane.
Asigurarile de viata, respectiv asigurarile bunurilor cu care s-a girat, în cazul creditelor, va scapa mostenitorii de datorii bancare.
Asigurarile de viata, respectiv asigurarile bunurilor cu care s-a girat, în cazul creditelor, va scapa mostenitorii de datorii bancare.
Nu i-a placut niciodata sa iasa in fata si sa vorbeasca despre viata lui sau despre realizarile sale si, poate, de aceea, nu s-a facut remarcat in comunitate.
Andreea Elena Bujanca este Head Coach la Salvalife - Salvamari Pentru Viata, Antrenoare la Paradisul Verde Sport & Spa si Antrenor inot la World Class Romania. ... - Ce implica viata de salvamar?
Era necesara aceasta deviere pentru ca altfel, multi dintre voi ati fi fost coplesiti de forta foarte mare a acestor energii extrem de puternice.
Acele animale care sunt conduse in viata exclusiv de hormoni. ... Ea, femeie care toata viata a fost liantul familiei, a incercat sa fie sprijin pentru sot, copil si toti cei ce aveau nevoie de un umar pe care sa planga, de un ajutor moral.
Marturia unui neurochirug celebru dupa ce a fost in coma Nu e om care sa nu-si fi pus macar o data in viata intrebarea "Exista viata dupa moarte?". ... Era ca un rau de viata si culoare in jurul nostru.
Jane Fonda - Al treilea act din piesa de teatru a vietii In timpul acestei generatii, speranta de viata a crescut cu 30 de ani - iar acesti ani nu reprezinta cazuri exceptionale sau patologii. La TEDxWomen, Jane Fonda se intreaba cum percepem aceasta etapa noua din viata noastra.
- Am fost destul de protejata inca de la primul contact cu viata din Bucuresti, caci parintii mei au avut grija sa nu simt cele mai rele aspecte ale orasului. Mi-a fost destul de greu sa ma obisnuiesc cu stilul de viata de-aici, cu distantele, cu transportul, cu oamenii.
- Multe persoane sunt interesate sa afle cum decurge o zi din viata unui antrenor. Cine este Mihai Dragomir in viata de zi cu zi?
Traditiile si superstitiile alcatuiesc in mare masura felul in care se desfasoara botezul, primul pas facut de un nou-nascut catre o viata spirituala. ... Copilul nu trebuie sa fie botezat cu numele unei rude decedate, altfel "nu va avea nici el zile";
google-analytics.com