Cautare

8396 de rezultate pentru "ultima noapte la comitetul central" (2.81 secunde)
Social-democratii se reunesc joi in Comitetul Executiv National Social-democratii se reunesc joi in Comitetul Executiv National, in prezenta presedintelui partidului, premierul Victor Ponta, pentru a face o analiza a rezultatelor obtinute la alegerile locale din 10 iunie, precum si pentru a lua o serie de măsuri organizatorice in perspectiva alegerilor parlamentare din toamna acestui an.
Seful diplomatiei romane a facut aceasta afirmatie vineri seara, la Realitatea TV, dupa ce si premierul Victor Ponta a salutat decizia luata de Comitetul Director al Consiliului Cooperarii Regionale (Regional Cooperation Council - RCC) in privinta participarii provinciei Kosovo la reuniunile Consiliului.
Senatorul Nicolae Moga a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: ... In prezent asistam la fenomene dramatice care impun o analiza detaliata si masuri urgente.
Conform unor surse din PSD, intalnirea a produs rezultate concrete, pentru ca cei doi lideri ar fi ajuns la o intelegere. Victor Ponta s-a aratat foarte incantat de reactia publica a lui Liviu Dragnea, dupa noul dosar la DNA.
Romania este un prieten solid al Statelor Unite cu perspective favorabile in relatia cu noua Administratie si Congresul SUA Ambasadorul Romaniei in Statele Unite ale Americii, George Cristian Maior, s-a intalnit miercuri, 30 noiembrie 2016, cu Robert Aderholt (republican, Alabama), membru in Grupul de prieteni ai Romaniei din Congresul SUA si in Comitetul pentru Securitate si Cooperare in Europa (Comisia Helsinki).
M-am intalnit azi cu Dragnea, am discutat o ora, i-am lasat demisia mea, astept sa ia o decizie (Ioana Campean) Deputatul Victor Ponta a declarat, vineri seara, intr-o emisiune la Antena 3, ca a avut in jurul pranzului o intalnire cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, care a durat aproximativ o ora.
Desi conducerea Ministerului Finantelor Publice a promis comisarilor Garzii Financiare ca le va aproba "Statutul comisarului GF", dupa ce acestia au intrat in greva generala la sfarsitul lunii mai, nici pana azi acest lucru nu s-a intamplat.
Diferentierea vine din faptul ca cei care au paturi mai putine in subordine pot desfasura si alte activitati in perioada in care se afla la conducere.
La ora actuala, Uniunea Europeana ofera bani pentru dezvoltarea de afaceri, dezvoltarea IMM, sprijin pentru start-up, dezvoltarea tehnicilor de management si marketing. ... Ministerul Integrarii a publicat, la sfarsitul anului trecut, o lista de activitati eligibile indicative cum ar fi:
Cheltuielile de IT&C ale institutiilor publice si ale companiilor de stat vor fi aprobate de o structura interministeriala, denumita Comitetul pentru Promovarea Societatii Informationale în România (CPSIR), potrivit unui proiect de act normativ elaborat de Ministerul Comunicatiilor.
"75% din grupurile parlamentare in Parlament sunt reprezentate in viitorul CA al SRTV, mai putin acel grup parlamentar care a nominalizat acel presedinte si acea majoritate a Consiliului de Administratie care a dus la falimentul TVR", a explicat Zgonea.
vin arbitri straini la ultimele etape! Incepind cu Steaua-Vaslui Masura aducerii arbitrilor straini a fost aprobata de Comitetul Executiv al FRF, intrunit de urgent.
Administratia Sistemului national de licentiere a cluburilor din cadrul FRF, a anuntat, miercuri, ca Universitatea Craiova a depus o cerere pentru obtinerea licentei valabila in sezonul viitor al Ligii I, insa gruparea olteana nu o va putea primi, deoarece a fost exclusa la 20 iulie 2011.
Mutarea cea mai surprinzatoare operata in Comitetul Executiv de ieri a venit din numirea lui Anghel Iordanescu in postul de director tehnic al FRF la propunerea lui Mircea Sandu. "Va avea la dispozitie sase luni sa conceapa o strategie pentru echipele nationale.
JOCURILE OLIMPICE de la Soci:
Incepand de la stabilirea unui nume generic, si anume "Broadband Video Commercial", IAB defineste, prin Comitetul sau specializat, un set de recomandari ce au in vedere contrabalansarea aspectelor deranjante ale reclamelor video pe Internet.
Festivalul Cerbul de Aur, expozitii si colocvii, intre primele proiectele aprobate pentru Centenar Festivalul Cerbul de Aur, expozitii si colocvii se numara intre primele 43 de proiecte aprobate vineri de Comitetul Interministerial pentru Centenar.
Nu dai plicul la inscriere, nu dai cadouri de sute de lei pentru invatatoare, nu cumperi de cel putin aceeasi valoare daruri pentru directori si profesorii de la orele optionale...
In plus, comitetul a votat in unanimitate ca testul cobas HPV este sigur si eficient pentru indicatiile de utilizare prezentate. ... "Ma bucura decizia comitetului consultativ FDA de a valida dovezile stiintifice care sustin screening-ul primar HPV pentru identificarea femeilor la risc de cancer invaziv".
OMUL SISTEMULUI - Fostul ministru al Justitiei, Robert Cazanciuc, a fost votat in unanimitate in Comitetul Executiv al PSD pentru sefia Comisiei juridice din Senat in locul senatorului Serban Nicolae.
google-analytics.com