Cautare

8395 de rezultate pentru "ultima noapte la comitetul central" (6.50 secunde)
Aceasta activitate a ajuns sa fie cunoscuta sub numele de INITIATIVA OZN ROCKEFELLER, deoarece, in unele cazuri, ea a depasit simpla finantare si a inclus, la inceputul si la mijlocul anilor '90, un efort real de lobby la Casa Alba in perioada presedintiei Clinton.
Pe de alta parte, Birchall nu a putut preciza cand se va intruni Comitetul Executiv al PSD Bucuresti pentru a analiza decizia din 6 noiembrie a PSD Sector 1 de a-l sanctiona cu avertisment ultimativ pe Nastase.
Dan Motreanu, membru in Comitetul Executiv al PNL, a declarat ca liberalii care semneaza pentru infiintarea PLD vor fi scosi din baza de date a partidului.
PSD depune luni motiunea de cenzura impotriva Guvernului, la peste o luna de la primul anunt al liderului Mircea Geoana. Decizia a venit dupa reuniunea informala a social-democratilor de la Bran.
Pentru cei care vor fi identificati dupa (cum au votat - n.r.) sau prin propriile lor declaratii, asa cum a facut si domnul Ion Iliescu, se va discuta maine la Comitetul Executiv National, si vom vedea, in functie de ce spune statutul, ce masuri se vor lua, dar probabil vor fi aceleasi, pentru ca nu putem sa facem discriminari", a spus Ilie Sarbu.
Presedintele PSD Cluj, deputatul Vasile Soporan, a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca spera ca Rus, Puscas si Dancu sa se decida sa candideze, pentru ca "echipa PSD Cluj sa fie cea mai buna de la alegeri", capabila sa faca performanta la parlamentare.
Comitetul strategic de campanie al PSD se reuneste la Senat, la ora 11.30, au declarat surse social-democrate.
Liderul PSD Constanta, Radu Mazare, a afirmat, luni dupa-amiaza, intr-o conferinta de presa, ca social-democratii nu ar trebui sa sustina o motiune de cenzura la adresa actualului Guvern pentru ca acest lucru va arunca tara in criza.
Comitetul Interntional al Crucii Rosii a fost recompensat de trei ori cu aceasta distinctie, iar Inaltul Comisariat ONU pentru Refugiati de doua ori. Anul acesta, Comitetul de la Oslo a primit nu mai putin de 250 de nominalizari.
Sambata, o parte din liderii PSD, care il sprijina pe Mircea Geoana, s-au intalnit la Poiana Brasov pentru a pune la punct strategia pentru realegerea acestuia la viitorul Congres care s-ar putea organiza pe 20 februarie.
Termenul limita de depunere a candidaturilor la sefia PSD, stabilit pentru astazi, la ora 16.00, de catre Comitetul Executiv National, reprezinta o masura nestatutara luata de actuala conducere a partidului, acuza ex-premierul Adrian Nastase, pe blog-ul propriu.
Foarte scurt, pentru ca ati asistat la partea de inceput a sedintei conducerii centrale si atunci am apucat sa spun cateva dintre lucrurile pe care le-am discutat astazi, in primul si in primul rand, vreau sa le multumesc tuturor celor care ne-au ajutat si au fost alaturi de noi in actiunile umanitare din Moldova.
Daca este adevarat ca ei au fost de acord sa fie platiti pentru a face amendamente la legislatie este o incalcare a legii foarte grava.
Se implineste un an de la prima sedinta a Consiliul Judetean Bihor al PSD ales in 2010 si din aceasta cauza, Comitetul Executiv Judetean a hotarat, cu unanimitate de voturi, convocarea pentru astazi a Consiliului Judetean. La un an de activitate, putem spune ca este un moment de bilant.
Iliescu si Nastase au exprimat opinii personale, daca e necesar convoc CEx si congres Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marti, pentru Mediafax, ca Adrian Nastase si Ion Iliescu au exprimat opinii personale cand au afirmat ca PSD nu va insista pentru inlocuirea lui Mircea Geoana de la sefia Senatului, decizia partidului fiind alta.
Ion Iliescu propune suspendarea pe un an de zile Ion Iliescu vrea sa propuna conducerii PSD sa se rezume la suspendarea lui Geoana din partid pe termen de un an de zile.
Soarta lui Geoana, decisa marti de Comitetul Executiv al PSD Comitetul Executiv al PSD decide marti, prin vot, daca il va exclude din partid pe presedintele Senatului Mircea Geoana, asa cum a recomandat, pe 13 noiembrie, Comisia Nationala de Arbitraj si Integritate Morala, transmite Antena 3.
Cine face parte din comitetul de initiativa Formarea unui nou partid care sa fie lansat in luna martie a anului viitor sau fortarea organizarii unui Congres Extraordinar in care sa fie inlocuita actuala conducere sunt printre variantele luate in calcul de Mircea Geoana dupa excluderea din PSD.
Ecaterina Andronescu l-a inlocuit pe Vanghelie la conducerea PSD Bucuresti Vicepresedintele PSD Ecaterina Andronescu a fost numita de Comitetul Executiv National al PSD presedinte interimar al PSD Bucuresti. Marian Vanghelie va ramane la conducerea organizatiei ca presedinte executiv.
Social-democratii se reunesc joi in Comitetul Executiv National Social-democratii se reunesc joi in Comitetul Executiv National, in prezenta presedintelui partidului, premierul Victor Ponta, pentru a face o analiza a rezultatelor obtinute la alegerile locale din 10 iunie, precum si pentru a lua o serie de măsuri organizatorice in perspectiva alegerilor parlamentare din toamna acestui an.
google-analytics.com