Cautare

8396 de rezultate pentru "ultima noapte la comitetul central" (7.33 secunde)
Comisarii Garzii Financiare Bihor au demarat mai multe actiuni de control la cluburile de noapte, restaurantele si barurile din Oradea si din judet, pentru a verifica modul in care sunt comercializate bauturile alcoolice si tigarile.
In aceasta perioada, preturile la cazare pe litoralul romanesc incep sa scada, iar cele din statiunile montane sunt in crestere. ... Acum este cazul sa va luati concediu si sa mergeti pe litoral, inca se mai poate face plaja, iar tarifele la cazare incep sa scada de la 1 septembrie.
Vicepremierul Dan Nica a solicitat Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE) scaderea de 100 de ori a pretului la curentul electric pentru iluminarea oraselor. "Am cerut ANRE sa faca ceva cu acest tarif pe iluminatul pe timp de noapte.
Hotelurile exclusiviste si-au permis sa mareasca considerabil preturile la apartamente pentru ca nu duc lipsa de clienti. Miliardarii lumii isi permit sa plateasca zeci de mii de euro pentru o singura noapte de cazare. ... 65 de mii de dolari pe noapte.
Am scris azi noapte un poem in proza pe care l-am intitulat Tipatul cocorului in noapte. ... Mireille Popa, 25 mai 2019 Tipatul cocorului in noapte (poem) As vrea sa dau timpul inapoi, sa fi facut mai mult.
1 noapte in Dresda, 1 noapte in Nuremberg, 2 nopti in Munchen, 1 noapte in Frankfurt, 1 noapte in Koln, 1 noapte in Hamburg, 2 nopti in Berlin, 1 noapte in Praga - transport cu autocar local pe tot parcursul circuitului - croaziera pe Rin - tururi panoramice de oras cu ghizi locali in Frankfurt, Hamburg, Berlin si Munchen - tururi pietonale cu insotitorul de grup in Koln, Rudesheim am Rhein, Dresda si Rothenburg - transferuri aeroport - hotel - aeroport - insotitor roman de grup NU SUNT INCLUSE:
Putine ore de somn pe noapte sau un somn de proasta calitate pot avea efecte serioase asupra functionarii organismului uman, se arata intr-un studiu al cercetatorilor britanici.
Lasand la o parte statiunile turistice, atat pe cele montane cat si pe cele sezoniere, litorale, nu putem sa nu observam ca oferta turistica romaneasca cam scartaie si la segmentul turism de tranzit. Deunazi am cautat oferte de cazare la Viena.
Au facut jonctiunea cu statia orbitala Saliut 6, la bordul careia lucrau Vladimir Kovalionok si Victor Savinih.
Mihai Bar, inca presedinte al PSD Bihor Presedintele filialei Bihor a PSD sustine ca decizia venita de la centru este nestatutara. "Comitetul Executiv nu poate dizolva conducerea unei organizatii. ... "Pana cand va fi numit un presedinte interimar, eu o sa vin la birou.
'In cei 20 de ani de presa scrisa romaneasca, ziarele au ocupat un loc central.
2009), ziarele au ocupat un loc central.
si Comedy Central Extra, incluse in grila de programe Surpriza de la Telekom Romania pentru clientii de televiziune. Televiziunile de filme si seriale Paramount Channel si Comedy Central Extra si cele pentru copii, Nickelodeon si Nick Jr., s-au lansat, vineri, in grilele Telekom Romania, potrivit Mediafax.
Lumina de la tablete si terapia anticancer (Autoare : Magda Marincovici) A dormi noapte in bezna totala mareste eficienta tratamentului contra cancerului de san In timpul noptii, o sursa de lumina, oricat de slaba, reuseste sa anuleaza efectul celui mai folosit medicament administrat in cancerul de san.
Episodul de azi este dedicat celui mai important edificiu din centrul orasului Calarasi - Palatul Administrativ, o cladire emblematica - si Casei Prefectului, un edificiu la fel de frumos din punct de vedere arhitectural, situat in spatele Palatului.
Schimbarile hotarate la ultima AGA i-au nemultumit pe unii actionari.
De data aceasta, cu ultima si cea mai recenta productie, Source of Light.
Am in fata masinii de scris batista pe care am inmuiat-o in singele celor care au cazut la citiva metri in fata mea. Si nu stiu daca ati mai vazut pina acum flacarile de la gura armelor automate dincolo de cimpurile de instructie ale armatei sau de timpurile vinatorii.
"De la seful scorpionilor la seful spionilor" Presedintele Traian Basescu a schimbat tusea cu junghiul prin desemnarea diplomatului istoric Mihai Razvan Ungureanu in functia de prim ministru al Guvernului Romaniei in locul juristului filosof Emil Boc.
"De la seful scorpionilor la seful spionilor" Presedintele Traian Basescu a schimbat tusea cu junghiul prin desemnarea diplomatului istoric Mihai Razvan Ungureanu in functia de prim ministru al Guvernului Romaniei in locul juristului filosof Emil Boc.
google-analytics.com