Cautare

8396 de rezultate pentru "ultima noapte la comitetul central" (3.07 secunde)
Va numarati printre cei ce se culca tarziu si adora sa afirme ca sunt pasare de noapte? ... Aceste semnale calatoresc de-a lungul nervului optic pana la NSC, care la randul sau stimuleaza cateva regiuni ale creierului, printre care si glanda pineala.
In fata amenintarilor Rusiei si Ucrainei, Basarabia si-a proclamat independenta la 24 ianuarie/6 februarie 1918. Sfatul Tarii, care cuprindea reprezentanti ai tuturor nationalitatilor, a adoptat, la 27 martie/9 aprilie 1918, cu majoritate de voturi, hotararea Basarabiei de a se uni cu Romania.
Comitetul Executiv al PNL a decis sa dea un ultimatum liberalilor care lanseaza acuzatii neintemeiate la adresa partidului si a cerut tuturor structurilor partidului sa aplice masurile de sanctionare prevazute in Statut.
In Banat, la inceputul intervalului de prognoza, vremea se va incalzi, ajungand spre mijlocul primei saptamani sa fie mai calda decat in mod normal la aceasta data, cu o medie a temperaturilor maxime de 19 - 20 de grade Celsius.
Structura Comitetul de Bazin din cadrul Directiei Apelor Dobrogea Litoral va fi reinnoita la sedinta din luna aprilie. Comitetul de Bazin este o structura consultativa si deliberativa organizata pe bazinul hidrografic Dobrogea Litoral pe zona de activitate a DADL din cadrul Administratiei Nationale "Apele Romane".
Melania Radu) Noaptea de Sanziene este o noapte magica, un moment de liniste, de echilibru, in care se deschid portile cerului si lumea de dincolo vine in contact cu lumea pamanteana.
Poet, paznic de noapte, schior pe pantele disperarii (Autor: Cristian Delcea) Cristian Popescu este considerat cel mai mare poet roman de la Nichita Stanescu incoace. ... A murit in urma cu exact doua decenii, la 36 de ani.
Presedintele gruparii Gaz Metan Severin, Gheorghe Constantin (foto), a fost ales de cluburile din Liga a II-a sa fie reprezentantul acestora in Comitetul Executiv al FRF, alaturi de presedintele FC Botosani, Cornel Sfaiter (FC Botosani).
Comitetul interimar de conducere al filialei PNL Neamt a propus suspendarea pentru un an din partid a primarului din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan. Biroul Permanent Central al PNL si-a insusit propunerea si a transmis-o Delegatiei Permanente, care se va intruni sambata.
Fenomenul aparitiilor de acest tip este examinat acum, pe de o parte, de Comitetul pentru Servicii Armate al Senatului si, pe de alta parte, de Comitetul pentru Servicii Armate al Camerei.
Comitetul Executiv al PSD Cluj a luat in discutie posibilitatea demisiei in bloc a acestui for, in semn de protest fata de atacurile conducerii PSD Bucuresti la adresa vicepresedintelui Vasile Dancu si fata de lipsa de atitudine a presedintelui partidului, Mircea Geoana, in acest conflict.
avand in vedere ca Victor Ponta la distanta de 5 ani de Mircea Geoana, face exact aceleasi greseli pe care le-a facut Geoana este un aspect.
Comitetul de Reglementare al Autoritatii Nationale de Reglementare in Energie (ANRE) a fost validat, marti, de plenul reunit al Parlamentului. Membrii Comitetul de Reglementare au primit avizul cu 274 de voturi pentru si un vot impotriva.
La nivelul fiecarei regiuni de dezvoltare va exista un Comitet Regional de Evaluare Strategica si Corelare (CRESC), prin filtrul caruia vor trece toate proiectele ce vor solicita finantare din programul operational regional.Întâlnirea de miercuri a membrilor Consiliului pentru dezvoltare regionala S-V OItenia a adus noutati în ceea ce priveste ierarhia puterii în cadul regiunii Oltenia.
Fosta mare campioana a atletismului romanesc, Gabriela Szabo, a vorbit recent, la o intalnire cu ziaristii, la cafeneaua Derby din Capitala, despre programul de reconversie profesionala a spotivilor de performanta.
FARCAS) Scriam in "Magazin" ca ASFAN (Asociatia pentru studiul fenomenelor aerospatiale neidentificate) a organizat, in data de 10 mai 2014, la Bucuresti, prima editie a Conferintei "OZN Romania".
Jurnalista Elena Loreta Popa anunta pe pagina sa de Facebook un eveniment ce se va desfasura joi, 6 Septembrie 2018, de la ora 18.30, in Gradina Muyeului National de Literatura si Arta (MNLR).
Comitetul Executiv al PNL a desemnat joi seara presedintii comitetelor interimare la organizatiile cu lideri platformisti, dupa ce Delegatia Permanenta a decis suspendarea actualelor comitete si implicit a presedintilor acestora.
Zeci de angajati ai Directiei Sanitara Venetrinara si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Constanta sunt obligati sa faca ture de noapte, in conditiile declansarii pandemiei de gripa porcina (AH1N1).
Cu toate acestea, la prima vedere, cea mai veche statiune de pe litoralul romanesc parea a fi ieri plina ochi. ... Vama Veche si Costinesti au fost preferatele tinerilor, dar turistii au facut cozi si la intrarea in Neptun, Olimp sau Jupiter.
google-analytics.com