Cautare

623 de rezultate pentru "telefonul telespectatorului la protv" (2.90 secunde)
Au trecut 10 ani de cand am vazut pentru prima data ecranele pe care se deruleaza o multitudine de materiale de entertainment, informatii si reclame ce fac mai interesante cele cateva minute in care asteptam la metrou de exemplu.
Procesul intentat de Cisco impotriva Apple privind numele iPhone s-a incheiat intr-un mod la care putini ne-am fi gandit. Companiile au ajuns la un consens in ceea ce priveste acest brand si au decis ca ambele sa il foloseasca.
Fara sa vrei, acesta te face sa te gândesti la faimosul Motorola RAZR. ... La capitolul multimedia, am retinut camera de 2 megapixeli cu zoom digital, radioul FM si playerul care suporta o gama variata de formate (Windows DRM, MP3, WAV, MIDI, M4A, AAC, eAAC+ si fisiere WMA).
Iar aceasta nu o spun fanii companiei, ci chiar cifrele care indica un numar de peste 100 de milioane de telefoane ale seriei RAZR vandute de la aparitie. Aceasta face ca telefonul sa fie unul dintre cele mai comercializate echipamente electronice, dupa Nokia 1100 si Sony PlayStation 2.
Majoritatea telefoanelor mobile luate la oferta de la un anumit operator sunt si codate în respectiva retea. ... Operatia nu este foarte complicata, totul facându-se software, dar la unele mobile 3G mai noi este ceva mai greu.Odata deblocat, un astfel de telefon îsi pierde garantia.
Potrivit reprezentantilor Orange Romania, dealerul terminalului Apple, la nivelul tarii au fost inregistrate numai putin de 6000 de precomenzi. Constanta a reprezentat unul din cele 6 judete in care telefonul a fost lansat in primul minut al zilei de 22 august a.c.
Nokia a lansat telefonul Nokia E6 in Romania Nokia a lansat in Romania smartphone-ul business Nokia E6, cu tastatura querty si ecran tactil de inalta rezolutie, pretul estimativ fiind de 400 de euro.
Clientii Orange vor putea sa achite calatoria cu metroul prin SMS Clientii Orange Romania vor putea sa achite, de luni 30 Ianuarie 2012, calatoriile cu metroul prin transmiterea de mesaje scrise (SMS) la numarul 1700, costul unei calatorii fiind de 0,5 euro, a anuntat operatorul de telefonie mobila.
Trilulilu a lansat aplicatia de muzica online Zonga Trilulilu a lansat o aplicatie care permite utilizatorilor sa acceseze, pe calculator sau de pe telefonul mobil, mai mult de 1.700 ore de muzica si peste 5.800 de artisti, prin trei variante de abonament, cel mai scump fiind de 4,99 euro/luna.
Cat costa iPhone 5 in Romania Telefonul iPhone 5, al celor de la Apple, lansat pe piata americana acum doua zile, poate fi pre-comandat si in Romania.
Proiectul MuseoTag Antipa a demarat la jumătatea anului si a fost realizat si finantat de catre NFCExpert.ro. ... din noiembrie, informatiile legate de exponate vor putea fi citite simultan, de mai multe persoane, prin afisarea lor pe telefonul mobil intr-un timp foarte scurt.
Marea Britanie a devenit liderul mondial in ceea ce priveste utilizarea internetului pe telefonul mobil Marea Britanie a devenit liderul mondial in ceea ce priveste utilizarea internetului pe telefonul mobil, detronand astfel Japonia.
Fraude prin telefonul mobil: ... De asemenea, poate fi vorba si de castiguri la asa-zise concursuri, iar, pentru a se intra in posesia acestora, clientilor li se solicita reincarcarea unor cartele prepaid, au spus si reprezentantii Cosmote.
preponderenta cumparaturilor pe tableta si pe telefonul inteligent, un continuu declin al magazinului traditional sau rolul central al social media pentru urmatoarea generatie de cumparatori.
Acum ii poti afla numarul de telefon Probabil ca orice posesor de telefon mobil a trecut macar o data prin situatii deranjante din cauza celor care fac glume proaste, sunand la ore nepotrivite sau adresand injurii, sub protectia oferita de ascunderea numarului.
Lumina albastra emisa de telefonul mobil afecteaza vederea si somnul, ceea ce poate duce inclusiv la probleme de sanatate mentala, potrivit mai multor studii.
Cum stii daca ai telefonul ASCULTAT? ... - existenta privilegiul de acces la codul sistemului de operare Android (un telefon rootat) si posibilitatea de a modifica acest cod - telefonul sa aiba un chipset Qualcomm - sa ruleze versiunea 4.1 sau superioara a sistemului de operare Android.
Nokia e inca la moda! ... Cu cat telefonul e mai avansat, cu atat poti fi urmarit mai usor. La concluzia asta au ajuns si autoritatile si infractorii. ... Au scapat repede de ultimele generatii de iPhone sau Samsung si le-au dat la schimb pentru Nokia.
In data de 29 ianuarie 2015, a fost adoptata in Franta legea cu privire la limitarea expunerii la undele electromagnetice (publicata oficial in 10 febr.
Cablul care nu se strica niciodata, fiindca e facut din KEVLAR.Solutii pentru toate problemele telefonului Telefonul mobil, desi foarte puternic astazi, are cateva probleme. ... George Buhnici vine cu solutii la iLikeIT.
google-analytics.com