Cautare

53918 de rezultate pentru "stirile pro tv deva 13 mai 2010" (4.80 secunde)
intr-un interviu acordat postului american Pro Tv (precizare importanta), Mark Gitenstein da, astazi, un puternic semnal de sprijin pentru Traian Basescu, intr-un moment mai mult decat complicat pentru actuala putere, cand se anunta un vot strans la motiunea de cenzura si ample miscari sociale.
Asociatia Pro Democratia (APD) considera ca exista riscuri de fraudare a alegerilor din 30 noiembrie, cauza fiind modul "arbitrar si lipsit de transparenta" in care acestea sunt organizate si reglementate, si mentioneaza ca analizeaza posibilitatea suspendarii observarii scrutinului uninominal.
Cateva asemanari izbitoare intre alegerile prezidentiale din 2004 si cele din 2009 prind din ce in mai mult contur pe spatiul mediatic romanesc. ... Pro Democratia avertiza si in 2004 asupra tentativelor de frauda.
Asa au comunicat saptamana trecuta doua dintre cele mai indragite vedete tv de la noi: ... "Nu mai tine minte cand vindea ziare in piata". De cand nu mai are un job zilnic in televiziune, Mihaela Radulescu (43 de ani) este foarte activa in mediul virtual.
Cateva mii de persoane au participat, iar pentru ca evenimentul a fost un succes, Noaptea se muta la Cinematograful Pro de langa Centrul Vechi, din 29 noiembrie”, a declarat Dan Chisu.
Liderul Ligii Pro Europa, Smaranda Enache, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca presedintele Traian Basescu are un "comportament disturbant pentru democratia romaneasca" si l-a acuzat pe acesta ca este "rasist si sexist".
Liderul Ligii Pro Europa, Smaranda Enache, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca presedintele Traian Basescu are un "comportament disturbant pentru democratia romaneasca" si l-a acuzat pe acesta ca este "rasist si sexist".
Cunoscutul actor si om de televiziune Florin Calinescu, patronul celei mai de succes afaceri din domeniul opticii romanesti - Pro Optica - are, mai nou, afaceri cu vrajitoare.
Sondajul a inceput la 15 Mai 2019 ora 04:27 si este in curs de desfasurare. Dupa o zi, mai precis la 16 Mai 2019 ora 05:22, rezultatele votului exercitat de catre cititorii acestui site plaseaza pe primul loc PSD, urmat de ALDE, USR-PLUS, PNL , Pro Romania etc.
Primavara asta astenia parca ne-a lovit mai rau si ne-a lasat un gust amar de lehamite dupa tot circul politic intens din ultima vreme.
Microsoft Surface Pro - prima super-tableta pe care nu ti-o iei Una dintre cele mai spectaculoase tablete nu este o tableta. Surface Pro de la Microsoft este un laptop complet camuflat intr-o tableta premium.
Asociatia "Pro Democratia" va inainta in aceasta saptamana Parlamentului un proiect de lege privind modificarea sistemului electoral din Romania. ... Ceilalti 25 vor fi cei care s-au clasat pe locul al doilea, in functie de proportia pe care a obtinut-o la nivelul regiunii partidul respectiv" , a explicat presedintele "Pro Democratia".
Institutii si oameni PRO PATRIA, PRO DEMOCRATIE! ... In aceasta perioada, in care suntem martorii provocarilor generate de fenomenul migratiei, de tendintele de radicalizare si de accentuare a riscului terorist, rolul acestor institutii este cu atat mai important.
Tot vineri, PIMM Constanta in colaborare cu filiala locala a Asociatiei Pro Democratia a organizat la restaurantul hotelului „Mamaia” din statiunea cu acelasi nume, prima editie a Galei Transparentei in Afaceri.
FLORIN CALINESCU revine la televizor, la PRIMA TV, cu o emisiune in formatul care l-a consacrat pe vremuri, la Pro TV, scrie Paginademedia.ro. FLORIN CALINESCU revine pe TV cu Chestiunea zilei, in formula de late-night gen Jay Leno care l-a consacrat la Pro TV.
Sa vedem in continuare argumentele pro si contra. ... Specialistii in urbanism si arhitectura din cadrul primariilor de sector au pareri impartie, unii pro si altii contra. ... Argument pro:
Presedintele CJ Covasna, Demeter Janos, a declarat ieri ca hotararile a zece consilii locale din judetul Mures privind afilierea localitatilor respective la Asociatia Pro ¥inutul Secuiesc vor trebui modificate, pentru ca acestea sa se poata afilia Asociatiei la sedinta de constituire.
Social-democratii din Covasna sesizeaza CSM si Ministerul Internelor si Reformei Administrative in legatura cu Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara "Pro Tinutul Secuiesc".
Asociatia Pro Democratia (APD) isi exprima preocuparea fata de implicarea institutiilor publice centrale si locale, precum si a reprezentantilor acestora in sustinerea unor candidaturi din campania electorala si face apel la adresa acestora sa respecte principiul neutralitatii.
Asociatia Uniunea Editorilor din Romania implementeaza Proiectul strategic "PRO-EDIT: Program de formare si sprijinire a angajatilor pentru o practica EDIToriala PROfesionista" Asociatia Uniunea Editorilor din Romania implementeaza Proiectul strategic "PRO-EDIT: ... In vederea atingerii obiectivelor proiectului, vor fi implementate mai multe activitati, grupate astfel: ... Proiectul " PRO-EDIT:
google-analytics.com