Cautare

61359 de rezultate pentru "stirile din judetu dambovita orasul pucioasa" (4.60 secunde)
Din pacate, de asemenea aberatii Biserica Ortodoxa nu duce lipsa. ... Nu mai pomenim acum de Fenomenul Vladimiresti sau de Noul Ierusalim de la Pucioasa, unde isi fac veacul adeptii cultului Sfintei Verginica.
In cadrul Festivalului de Spiritualitate si Terapii Complementare, "A Noua Dimensiune", organizat in incinta Salii Dalles, la etajul I le puteti gasi pe maicutele de la Manastirea Pucioasa.
Administratia publica din statiunile turistice de interes local va fi obligata sa dubleze numarul minim al locurilor de cazare si sa amenajeze sali de fitness, locuri de promenada si spatii comerciale.
1 Mai, Amara, Bala, Buzias, Caciulata, Calimanesti, Covasna, Eforie Nord, Felix, Geoagiu, Sangeorz, Sarata Monteoru, Saturn, Sinaia, Slanic Moldova, Ocna Sugatag, Olanesti, Predeal, Pucioasa, Techirghiol, Tusnad, Vatra Dornei.
Raiffeisen Bank a inaugurat in prima luna a anului 2007 inca 7 unitati in orasele Cluj, Botosani, Slobozia, Timisoara, Constanta, Iasi si Pucioasa.
Festivalul este organizat de Fundatia Internationala de Muzica Gheorghe Zamfir, A.P.C.T.T.R, in parteneriat cu Primaria si Consiliul Local al Orasului Gaesti, Consiliul Judetean Dambovita, Centrul Judetean de Cultura Dambovita si Institutul Cultural Roman Si de aceasta data, Festivalul International de Nai va transforma orasul natal al muzicianului Gheorghe Zamfir intr-o citadela culturala in care vor avea loc spectacole de muzica clasica, de folclor, pop simfonic, recitaluri precum si momente cu invitati surpriza.
Intre altele, el a avut ecouri chiar si in presa din China, ceea ce ne da prilejul de a examina - prin intermediul unor articole din South China Morning Post, din Hong Kong - cum se relationeaza societatea din China cu fenomenul OZN si cu cautarea civilizatiilor extraterestre.
La ora 11:00 din a doua zi a noului an aleile de acces la intrarea principala a Palatului Parlamentului erau pline de oameni care doreau sa vada si pe viu salile pe care le vazusera la televizor in stirile despre deputati si senatori.
Tragedia din Muntenegru, unde cel putin 19 persoane au murit in urma unui accident cu autocarul, va ridica semne de intrebare in randul turistilor, in privinta modalitatilor ieftine de transport. ... El a explicat pentru Stirile ProTV.ro care este responsabilitatea firmei de turism care a organizat aceasta excursie tragica.
Se stie destul de putin despre faptul ca presedintele l-a oprit pe Dryfoos Orvil, editor Times, sa dea publicitatii detaliile unui program controversat al CIA pentru a recruta si instrui cubanezi exilati in Guatemala, pentru ceea ce a devenit in cele din urma dezastrul cunoscut sub numele de invazia din Golful porcilor.
STIRILE PROTV informeaza: ... Steaua rateaza practic grupele Champions League, dar va juca in Europa League Steaua lupta pentru milioanele din Champions League, de la 21:45, la ProTV.
Stirile TVR: Lucrarile de modernizare a stadioanelor de fotbal din Bucuresti incep in luna august Euro 2020 bate la usa! ... Arenele din Ghencea si Arcul de Triumf vor fi primele care intra in reconstructie, incepand din august.
Dorina Mihailescu este o fata desteapta, care a facut pentru PSD (o anumita parte a PSD, mai precis o parte din "greii” partidului) si ce era si ce nu era normal, moral.
Marele premiu pe care regizorul roman Cristian Mungiu l-a castigat la cea de-a 60-a editie a Festivalului de la Cannes seamana mult cu ploile din ultima vreme, care reusesc, cat de cat, sa potoleasca arsita cumplita ce pare a fi pus stapanire pe tara.
Faptul ca noul primar Ilie Bolojan impreuna cu echipa care a castigat alegerile se ocupa de amenajarea birourilor din primarie nu i-a picat foarte bine secretarului general al PDL Bihor.
Fostul premier Adrian Nastase scrie pe blogul sau ca zilele acestea ne-au adus in fata foarte multe scandaluri care, crede el, sunt menite a fi discutate vremelnic si uitate "de urgenta" in vederea alegerilor din toamna.
AMOSNEWS -Panorama editorialelor (30 mai) Care sunt problemele la ordinea zilei care ii preocupa pe editorialistii din presa scrisa? Va propunem o scurta trecere in revista a comentariilor din editiile de astazi...
Ca a fost oficial depus proiectul de lege, nu va mai spun din nou. ... Noi stiam ca urmeaza sa intre la stirile de la ora 19, la fara 10 eram toti trei la calculator, urmaream live pe internet stirile Pro Tv.
Ultimul episod din sitcom-ul romanesc Tanti Florica • 23.30. ... O data-n viata, interviuri si reportaje marca Stirile TVR si Duminca in familie, cu Ramona Badescu Prima zi de Craciun • 9.00 - 12.10.
În plus, deficitul de cont curent a ajuns la 16% din PIB, fapt care se va reflecta în scaderea investitiilor directe si indirecte. ... Stirile care au urmat nu au avut darul de a linisti investitorii, astfel ca pretul s-a depreciat în continuare.
google-analytics.com