Cautare

61439 de rezultate pentru "stiri din 19 09 2010 neptun tv" (6.34 secunde)
Desi nu avem probe care sa demonstreze cu certitudine ca presedintele Traian Basescu l-a carpit cu o palma pe un avocat, la Neptun, cert este ca nimeni din societatea romaneasca nu s-a gandit ca seful statului chiar nu ar fi in stare de o astfel de iesire nervoasa, atrage atentia analistul politic Bogdan Teodorescu, pentru Inpolitics.
Temperaturile caniculare din ultima perioada par sa-i indemne pe turisti spre litoralul romanesc. ... Cele mai cautate locatii sunt in continuare cele din statiunea Neptun si Costinesti, in fiecare fiind inregistrati peste 18.000 turisti.
Porunca data de presedintie, in 22 august, la scurta vreme dupa victoria la partialele din Neamt, a fost executata intocmai si la timp de subordonata sa, Rodica Culcer.
Din nou. ... E la Neptun, cu speranta ca prea multa presa n-o va deranja. ... Cu un zambet tamp pe fata, de a uimit/scandalizat intreaga audienta, Sulfina Barbu a dat-o din balarie-n balarie, promisiuni, promisiuni...
Degajat si bine dispus, seful statului a fost aplaudat frenetic, in mai multe randuri de cele 186 de "cursante" democrate, cucerindu-le definitiv odata cu invitatia pe care le-a facut-o pentru a-si petrece seara alaturi de el si sotia sa la vila de protocol de la Neptun.
Aproape 200 de femei membre ale Partidului Democrat au luat cu asalt, marti seara, vila de protocol de la Neptun, la invitatia presedintelui Traian Basescu si a sotiei acestuia.
In perioada 30 august-3 septembrie, in statiunea Neptun se deruleaza cea de a XXXVII-a editie a Targului de marfuri textile si incaltaminte "TEXIN". Organizatorii manifestarii sunt Organizatia Patronala a Comerciantilor de Marfuri Textile Incaltaminte TEXIN Bucuresti si societatile "Margran" SRL din Cluj-Napoca si "Amplus International LTD" din Bucuresti.
Se afla la 19 miliarde de km de Soare" a declarat NASA intr-un comunicat. ... O analiza detaliata a acestor informatii va fi publicata de o echipa de cercetatori de la Universitatea din Iowa in revista Sciece", a mai anuntat NASA.
Tipete si urlete din biroul unui sef. ... Adica, din nou instanta. ... Nu mai este sef la Neptun, nu mai invarte protocoalele. ... A stiut el omul sa-si faca afacerile si fara sa fie organizator de treburi pe la Neptun.
Cel de al 9-lea Forum Regional al Energiei - FOREN 2008 - se desfasoara in perioada 15 - 19 iunie la Neptun.
Din cand in cand, se mai satura si ei si ne spun:
Presedintele Traian Basescu a declarat vineri seara, dupa ce a chefuit si dansat la restaurantul Ciresica, din Neptun, ca el trece prin criza ca si prin furtunile de pe mare, "cu fruntea sus si nu cu capul plecat", opinand ca asa ar trebui sa faca toti romanii.
Din date oficiale, Mamaia a fost ocupata in proportie de 75% in week-endul care tocmai a trecut. ... Vama Veche si Costinesti au fost preferatele tinerilor, dar turistii au facut cozi si la intrarea in Neptun, Olimp sau Jupiter.
Vilele din Neptun sunt ca un miraj pentru seful statului, pentru sefii celor doua Camere ale Parlamentului, pentru persoane importante sau mai putin importante dar care au relatii sus-puse.
De altfel, cu Perla Majestic, dupa ce a castigat cele 3 procese, am cazut de comun acord sa incetam doua contracte din Navodari si Mamaia si vor fi inca 10 hectare in plus pentru hotelieri", a declarat ieri Laurentiu Marin, directorul DADL.
Cele mai numeroase "santiere" de pe litoralul sudic sunt, in prezent, in statiunile Olimp si Neptun, insa si la Saturn exista imobile in constructie, ba chiar unele dintre cele mai "generoase" din punctul de vedere al lipsei de respect fata de trecatori:
Ministerul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Comert, Turism si Profesii Liberale incepe privatizarea unor hoteluri de lux din Romania.Potrivit unui act normativ, emis de Guvern, acest minister este mandatat sa realizeze procesul de privatizare, prin oferta publica secundara, pentru sapte societati comerciale din turism la care detine actiuni in numele statului:
Zacamantul de gaze Neptun Deep din Marea Neagra a fost declarat comercial la ANRM. Este pasul premergator pentru a incepe exploatarea gazelor in Marea Neagra.
Aflat la Neptun, presedintele Traian Basescu a reusit sa ii puna in incurcatura pe toti cei care ar fi dorit sa afle locatia exacta in care urma sa aiba loc „continuarea” zilei de nastere.
Desi nu a fost confirmata in mod oficial nici de la Bucuresti, dar nici la nivel local, prezenta presedintelui Traian Basescu la Neptun, la trecerea dintre ani, este „data“ mai mult ca sigura de surse apropiate conducerii Primariei Mangalia.
google-analytics.com